andit írta:noartist írta:djlacee írta:http://mediatanacs.hu/cikk/172349/Eger_ ... anlatokrol
nem is pályáztak... Rádió Eger END
Ábel kérdésére (De miért?) ki tud válaszolni? Lekésték a határidőt, mint a 106.1 Szentes anno?
Vagy mi?
A jelenlegi ceggel nem tudtak volna palyazni, mert az "Fa" áll..., ezert.
Nem szigoruan a temahoz kapcsolodik, de annyira jo lenne, ha egy topikban a felveteseket, kerdeseket normalisan ki lehetne beszelni,ezt leginkabb azert irom, mert sok esetben erkezik egy kerdes, temafelvetes, majd az egesz vesz valami egeszen szurrealis iranyt, a szakmaisagot teljesen nelkulozve...
Mondjuk en nagy orommel olvasom a teljesen irrelevans kommenteket, mert tenyleg szorakoztatoak, csak jo lenne legalabb a szakmaisag latszataval csinalni ezt az egeszet.
A kedvencem egyebkent a Music Fm es a Radio1 topic..., na ott olvasni olyan "megfejteseket" es olyan "szakmai ertekeleseket"...., huuuu
Rengeteg baj van a hazai kereskedelmi radiozassal, szakmailag,-FOLEG SZAKMAILAG, szabalyozasilag, gyakran a tulajdonosi oldal sincs igazan a helyzet magaslatan..., de!!!!! a legnagyobb baj azzal van, hogy nincs szakmai hatorszag, utanpotlas, nincs olyan, aki tanulni szeretne ezt a szakmat...
Vegtelenul szomoru, hogy az elmult evekben nem lattam egyetlen fiatal kollega szemeben sem azt a tuzet, ami nelkul nem lehet ezt csinalni, nem ereztem egyetlen remenybeli kollega/kollegina munkajaban azt, hogy ezt o tenyleg szeretne megtanulni...
Tovabb megyek, nincs alazat, nincsenek IDOLOK, nincsenek MINTAK,de leginkabb, NINCS SZAKMAISAG, egyaltalan-tisztelet a kivetelnek-tulajdonosi hiatusban szenvedunk...

Szolhatnek a tartalomrol, promociorol, marketingrol, az on air promo fontossagarol, a szegmentaciorol, meg meg rengeteg dologrol, de a legfontosabb, hogy talaljunk olyan fiatalokat, akik ezt akarjak csinalni es meg is akarjak tanulni...
Annyira jo lenne nehany radio tulajdonossal es az o programigazgatojaval/foszerkesztojevel/zene szerkesztojevel leulni egy nagy asztal melle es megkerdezni, hogy mit-miert es fokent, hogy MIERT ENNYIRE NYOMOROLTUL MAGYARUL TECCCCCIK CSINALNI....
...
Elnezest, ha egy kicsit eros voltam, de ez most kikivankozott belolem..., ja ugyanitt qrva lelkes es tanulni akaro gyakornokok WANTED....