RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#189396  Szerző: Radio02

homerhamm írta: 2020.12.04. 05:18
Radio02 írta: 2020.12.03. 23:38 Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
Valahol PAX nincs, viszont van Mária. Kell is ez a rádió ezekbe az időkbe, főleg akik nem mernek templomba járni. Neked ha meg nem tetszik, el lehet a Mannára kapocsplni.... (Mire ezt elolvastam, se pont, se vessző. :D fúúúú....)
Ezzel Egyetértek De Most pályáztatják 89.5 95.3 Kereskedelmi Budapesti frekvenciákat kíváncsi milyen rádiok lesznek ezeken a frekvenciákon
 #189395  Szerző: homerhamm

Radio02 írta: 2020.12.03. 23:38 Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
Valahol PAX nincs, viszont van Mária. Kell is ez a rádió ezekbe az időkbe, főleg akik nem mernek templomba járni. Neked ha meg nem tetszik, el lehet a Mannára kapocsplni.... (Mire ezt elolvastam, se pont, se vessző. :D fúúúú....)
 #189390  Szerző: sababa

gondolj nagymamádra is
 #189388  Szerző: Radio02

Amikor Hallgatom A Mária Rádiot főleg amikor a imalánc ott mindig a szomorúság jön rá a emberek aki nem hallgatja mint én megfogadtam hogy ezt nem fogom hallgatni helyette lehetne valamilyen zenés közöségi rádio min amilyen a manna fm ott tényleg örömre hangolnak és sokkal jobb is nem valamit ilyesmit képzelnék ezen a frekvencián ha lenne pályázat a 88.8 ra csak még nem járt le a engedély és aki imádkozni akar az menjen el a templomba vagy interneten vagy a tévében nézze a misét a apostol tv bonum tv/ewtn pax tv nem elég lenne a tv erre célra nem még plusban rádiora nem köszönjűk szépen ebből mi fiatalok nem kérűnk
 #189220  Szerző: Glenn

noartist írta: 2020.11.25. 09:59 Kitöröltem mindent, értékelném, ha a továbbiakban az összeesküvés-elméletek terjesztésére nem a fórumot használnátok. Köszi.
:yes: :yeah: ;) :boldog:
 #189213  Szerző: noartist

Kitöröltem mindent, értékelném, ha a továbbiakban az összeesküvés-elméletek terjesztésére nem a fórumot használnátok. Köszi.
 #189189  Szerző: potyi

Moderálva!

noartist
 #189187  Szerző: Glenn

Jézus Mária! :shock:
Tényleg szelektív itt a moderáció... :x
 #189181  Szerző: potyi

Moderálva!

noartist
  • 1
  • 4
  • 5