LuciFerko írta:Szerintem a városban a többi is szét van szórva.Igazad van! A Duna TV-é a Nyugati pályaudvar előtt, a Kossuth-é pedig a Széll Kálmán, az MTI-é pedig a Városligetben. A többi is meglesz valahol

LuciFerko írta:Szerintem a városban a többi is szét van szórva.Igazad van! A Duna TV-é a Nyugati pályaudvar előtt, a Kossuth-é pedig a Széll Kálmán, az MTI-é pedig a Városligetben. A többi is meglesz valahol
adminisztrator írta:Nekem nincs különösebb bajom velük, illetve ami van, azt leírtam az MTVA topikban.Zoey írta:Jajjj, marketing, marketingmlaszlo írta:A Bartók rádió új logójáról készült makett (vagy nem is tudom minek nevezik pontosan) kiállítva Budapesten, a Kálvin téren:[/img][/url]Nem félnek tőle, hogy elviszik?![]()
De legalább kiírták volna mellé, hogy mi ez. Szegény emberek azt sem tudják, mit ábrázol és hogy került oda. Még ha esetleg valamelyik tv logóját rakták volna ki, holnaptól ráismerhettek volna, de így...
Az ember kíváncsi. Erre jó a teaser.
Tök rendben van ez így, lassan ideje lenne belátnotok...
Egyedül a TV-s identektől "félek".
Zoey írta:Jajjj, marketing, marketingmlaszlo írta:A Bartók rádió új logójáról készült makett (vagy nem is tudom minek nevezik pontosan) kiállítva Budapesten, a Kálvin téren:[/img][/url]Nem félnek tőle, hogy elviszik?![]()
De legalább kiírták volna mellé, hogy mi ez. Szegény emberek azt sem tudják, mit ábrázol és hogy került oda. Még ha esetleg valamelyik tv logóját rakták volna ki, holnaptól ráismerhettek volna, de így...
Zoey írta: Nem félnek tőle, hogy elviszik?Az is lehet egy cél, hogy első lépésként csak felkelteni az emberek érdeklődését, bár ahhoz előbb el kellett volna kezdeni a kampányt, még az arculatváltás bejelentése és az m3D elindulása előtt. Ha oda lenne írva miről is van szó, akkor csak elkönyvelnék az emberek, hogy csak új logót kap a Bartók rádió, de most már mindegy, miután bejelentették az arculatváltást akár oda is lehetne írni.![]()
mlaszlo írta:A Bartók rádió új logójáról készült makett (vagy nem is tudom minek nevezik pontosan) kiállítva Budapesten, a Kálvin téren:[/img][/url]Nem félnek tőle, hogy elviszik?