RADIOSITE Fórum

• Kisebb városi, községi kábelszolgáltatók

#51687  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:az a windows asztal az EnyingTV :D
Kutya úristen, ez most komoly? Ennél még a Sopron TV is igényesebb.
 #44530  Szerző: tommyboy32

sziasztok! a következőket,csak azért írom le ide,h mások is okuljanak a történetből,és ha lehet,messze kerüljék el ezt a szolgáltatót:miskolcon,a caracom / fonetcom szolgáltatóról van szó.ezen a héten,kedden délután kb 5 óra magasságában a szolgáltatónál áramszünet következett be,és így a kábel tv és az internet szolgáltatásban kimaradások keletkeztek.az internet szolgáltatás valamikor szerdán kb du.3 óra körül jött vissza,viszont engem a szolgáltató kisebb csomagba kapcsolt vissza.éreztem h valami nagyon nincsen rendben a netsebességgel,és így be is telefonáltam szerdán délelőtt.délután ki is jöttek,és leellenőrízték,és mondták h ez tényleg nincs rendben.ez volt tegnap,csütörtökön.ma reggel ismét azt vettem észre,h nincs net,és így a kijavított hibát sem tudtam leellenőrizni.hívtam a szolgáltató,reggel 9 től 11.15.ig,mivel ekkor voltak hajlandók felvenni a telefont.mondtam nekik,h kedd délután óta nem a megfelelő netsebességem,van,tegnap kijöttek,leellenőrízték,és kérdeztem h a szolgáltató hibáját,miszerint a leállás után,kisebb csomagba kapcsolt vissza,miért nekem kell kifizetni.erre azt mondták h a szolgáltató nem fog visszaszámlázni.ennyit erről a szolgáltatóról,illetve a gerincességéről.aki csak teheti messzire kerülje el ezt a szolgáltatót.
 #43942  Szerző: LuciFerko

Sárbogárdon is el van osztva az O5, több helyen olyan erős a kifújás, hogy kicsapja az El-Do rádiót a 93.1-ről..
 #43337  Szerző: mlaszlo

Attis írta:Kb. 2 hete nálunk a Zone Club helyett FLN megy.
Tud valaki erről a csatornáról valamit? Én még nem is hallottam eddig róluk semmit. Nem nagyon volt időm megfigyelni az adást, viszont annyi feltűnt, h nem mindegyik műsor szinkronizált. És ezekhez felirat sincs.
A Zone Club nemzetközi verzióját váltotta fel az FLN (Fine Living Network). Ugyanakkor a Zone Club magyar lokalizált verziója megmaradt, kábelen azt kellene adniuk.

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... ?Itemid=35
 #43330  Szerző: Attis

Kb. 2 hete nálunk a Zone Club helyett FLN megy.
Tud valaki erről a csatornáról valamit? Én még nem is hallottam eddig róluk semmit. Nem nagyon volt időm megfigyelni az adást, viszont annyi feltűnt, h nem mindegyik műsor szinkronizált. És ezekhez felirat sincs.
 #41966  Szerző: LuciFerko

visszakerült a FilmBox helyére a film+
 #41513  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:mlaszlo: szerinted főműsoridőben ki néz ilyen műsort egy városi kábeltévén? :)
Az egyik szomszédunk :D
 #41509  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:OFF, van valami csávó aki minden ilyen videódhoz hozzáírja hogy "***** for me"? :D :lol:
jah, de ő jóarc.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17