RADIOSITE Fórum

• Klasszik Rádió

#35510  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:miért lenne gáz? Komolyzene.. :) És ismert is.
...és Ők vállaltan az ismertebb "pop-klasszikus" zenéket részesítik előnyben. A Klasszik arculatához tartozik - abszolút helyénvaló szerintem is.
 #35506  Szerző: LuciFerko

miért lenne gáz? Komolyzene.. :) És ismert is.
 #35504  Szerző: Zsolt

árpi írta:Az előbb a Star Wars zenéje ment... :)
Ezt csak én érzem gáznak?
 #35481  Szerző: Mauro

Az jó kár hogy nem hallottam.
 #35478  Szerző: Vendég

Az előbb a Star Wars zenéje ment... :)
 #33901  Szerző: Vendég

live írta:Az a gáz ezzel, hogy míg pl. Németországban működhet egy ilyen modell (kereskedelmi alapon egy komolyzenei adó), addig nálunk nem feltétlenül. Ott ugyanis 200 éves múltja van a arisztokráciának, ők valóban régóta gazdagok, és járnak operába, stb. Nálunk szerintem nem ez a helyzet, de cáfoljatok, ha tudtok :)

Más kérdés, hogy arra játszhatnak, hogy nincs műsorszolgáltatási díj, így csak embereket kell fizetni, ha az megvan, afelett nyereséget termelnek.
Plusz csomó pályázati pénz áll rendelzezésre a közműsorszolgáltatók részére..
 #33890  Szerző: live

Az a gáz ezzel, hogy míg pl. Németországban működhet egy ilyen modell (kereskedelmi alapon egy komolyzenei adó), addig nálunk nem feltétlenül. Ott ugyanis 200 éves múltja van a arisztokráciának, ők valóban régóta gazdagok, és járnak operába, stb. Nálunk szerintem nem ez a helyzet, de cáfoljatok, ha tudtok :)

Más kérdés, hogy arra játszhatnak, hogy nincs műsorszolgáltatási díj, így csak embereket kell fizetni, ha az megvan, afelett nyereséget termelnek.
 #33889  Szerző: Ghee

reaxol írta:
Pasa írta:Éterben is szépen szól. Jó ötlet volt egy ilyen rétegrádió, de kérdés, miből fogja magát eltartani?
Ez a kérdés a Jazzy indulásakor is sokakban felmerült, aztán az is szép nyereséggel működget, pedig semmivel sem populárisabb stílus a Jazz. Gondolom itt is az értelmiségi gazdag réteget lőtték be maguknak, akikre hivatkozva szép pénzt el lehet kérni a hirdetőktől. :D Már most van rajta reklám minden órában.
Pontosan így van. Ők hangsúlyozták is az indulásukkor, hogy a reklámidő az átlagnál többe fog kerülni náluk, aKlassziknál nem tudom, hogy mi a helyzet, de a rokonságból kiindulva nem csodálkoznék ezen sem.
 #33870  Szerző: reaxol

Pasa írta:Éterben is szépen szól. Jó ötlet volt egy ilyen rétegrádió, de kérdés, miből fogja magát eltartani?
Ez a kérdés a Jazzy indulásakor is sokakban felmerült, aztán az is szép nyereséggel működget, pedig semmivel sem populárisabb stílus a Jazz. Gondolom itt is az értelmiségi gazdag réteget lőtték be maguknak, akikre hivatkozva szép pénzt el lehet kérni a hirdetőktől. :D Már most van rajta reklám minden órában.
 #33864  Szerző: Pasa

Éterben is szépen szól. Jó ötlet volt egy ilyen rétegrádió, de kérdés, miből fogja magát eltartani?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15