LuciFerko írta:miért lenne gáz? Komolyzene.....és Ők vállaltan az ismertebb "pop-klasszikus" zenéket részesítik előnyben. A Klasszik arculatához tartozik - abszolút helyénvaló szerintem is.És ismert is.
"Csak egészség legyen meg térerő!"
LuciFerko írta:miért lenne gáz? Komolyzene.....és Ők vállaltan az ismertebb "pop-klasszikus" zenéket részesítik előnyben. A Klasszik arculatához tartozik - abszolút helyénvaló szerintem is.És ismert is.
árpi írta:Az előbb a Star Wars zenéje ment...Ezt csak én érzem gáznak?
live írta:Az a gáz ezzel, hogy míg pl. Németországban működhet egy ilyen modell (kereskedelmi alapon egy komolyzenei adó), addig nálunk nem feltétlenül. Ott ugyanis 200 éves múltja van a arisztokráciának, ők valóban régóta gazdagok, és járnak operába, stb. Nálunk szerintem nem ez a helyzet, de cáfoljatok, ha tudtokPlusz csomó pályázati pénz áll rendelzezésre a közműsorszolgáltatók részére..![]()
Más kérdés, hogy arra játszhatnak, hogy nincs műsorszolgáltatási díj, így csak embereket kell fizetni, ha az megvan, afelett nyereséget termelnek.
reaxol írta:Pontosan így van. Ők hangsúlyozták is az indulásukkor, hogy a reklámidő az átlagnál többe fog kerülni náluk, aKlassziknál nem tudom, hogy mi a helyzet, de a rokonságból kiindulva nem csodálkoznék ezen sem.Pasa írta:Éterben is szépen szól. Jó ötlet volt egy ilyen rétegrádió, de kérdés, miből fogja magát eltartani?Ez a kérdés a Jazzy indulásakor is sokakban felmerült, aztán az is szép nyereséggel működget, pedig semmivel sem populárisabb stílus a Jazz. Gondolom itt is az értelmiségi gazdag réteget lőtték be maguknak, akikre hivatkozva szép pénzt el lehet kérni a hirdetőktől.Már most van rajta reklám minden órában.
Pasa írta:Éterben is szépen szól. Jó ötlet volt egy ilyen rétegrádió, de kérdés, miből fogja magát eltartani?Ez a kérdés a Jazzy indulásakor is sokakban felmerült, aztán az is szép nyereséggel működget, pedig semmivel sem populárisabb stílus a Jazz. Gondolom itt is az értelmiségi gazdag réteget lőtték be maguknak, akikre hivatkozva szép pénzt el lehet kérni a hirdetőktől.