Snake05 írta: ↑2021.11.18. 18:14
Na megjött az ügyeletes vírusrettegő. Menjél, vedd fel a 146. oltást, aztán szögeld be az ajtót és maradj otthon még 10 évig, de hagyjad békén azokat, akik nem akarják korlátok között leélni a hátralévő életüket! Nyilvánvaló, hogy a vírus nem fog megszűnni, együtt kell vele élni.
Bizonyára te is tapasztalatod, hogy épp most válik ketté az emberiség tudatilag, és az olló egyre inkább tágul. Ezt abból is lemérheted, hogy amikor ezt - amúgy teljes joggal - beírod, a rá adott rekacióknak milyen a színvonala (egyből lehülyéznek, megy a vagdalkozás, a rettegő még nagyobb rettegést követel, stb.). Mindenki a saját szellemi szintjén reagál, itt a kommentekből gyorsan lemérhető volt, ki az, akit megetetett a mainstream média és adja tovább a szellemi sötétséget és gyűlölködést. Aki vagdalkozik és nem érvel, azt könnyű is etetni, az pánikol(tat), másokat terrorizál(na), keresi a bűnbakot, ő meg a tiszta tudatú hatvanszor oltott. Aha, értem. Covidfasizmus, diszkrimináció, félelem és rettegés, az legyen, de emberség, az emberi szabad akarat és döntés tisztelete az ne legyen. (Pedig mindenki ugyanannyi tiszteletet érdemel, akár oltott, akár oltatlan, az ő saját döntése, csak az a bibi, hogy ma már csak oltott és oltatlan van, ember már nincs, ráadásul az oltatlanba most bele kell rúgni, ütni, vágni, hibáztatni - bár erre semmilyen tudományos bizonyíték nincs, csak propaganda és hatalomtechnikai szempontokból jobb, és a nép tudatilag szerencsétlenebb része ezt is bekajálja - meg mondjuk furcsán nézett volna ki a pár éve tomboló halálos influenzajárványban keresztre feszíteni az influenzaoltást fel nem vevőket, tényleg, kedves károgók, ti azt annak idején felvettétek???) De antianyag tesztelés se legyen, csak oltás orrvérzésig, nehogy véletlenül kiderüljön, hogy az ország jelentős része már átesett a betegségen, ill. egyáltalán legalább valami igaz és hihető dolog kiderülne. Mint ahogy az se vezető hír a rettegtető médiában, hogy a 100%-osan oltott Gibraltárban újra súlyosbodott a járványhelyzet, és újra vannak korlátozások, szigorítások, maszkhasználat. Ja, hogy ott nincs kit hibáztatni, az oltatlanokat? Ó... Vagy az se hír, hogy az amishok között az USÁ-ban, ami egy köztudottan elzárt közösség, semmilyen víruscirkusz nincs, egy oltott sincs közöttük, vélhetően átment a maga természetes módján a lakosságon a járvány, és immunizálódtak. És nyilván el kéne olvasni például a Nature magazin májusi számában megjelent cikket is, amely azt taglalja, hogy aki átment a betegségen, sokkal erősebb antitestekkel rendelkezik, mint mondjuk két vakcinázás, és védettnek tekinthető (tudományos szempontból, de hát kit érdekel ma már bárkit a tudomány, az amúgy nagyon is szükséges, de elmaradt viták és észérvek ütköztetése mind a két oldalról, ha a fősodratú média és a politika meg tud minket vezetni helyette, és lenyomja a torkunkon azt az "igazságot", amiről fél év múlva kiderül, hogy bődületes nagy hazugság volt?). Azt már nem is említem, hogy ismeretségi körömben fordult elő, hogy a második oltás után X hónappal gondolt egyet az illető, és elment antianyag-vizsgálatra, ahol egy megveszekedett antianyagot se találtak a szervezetében. Így véd az oltás? Ez a betonbiztos, 100%-os hatékonyság? Ja, hogy ilyen is van? Ja, hogy ez is kibeszéletlen, mert erről nem is szabad beszélni? Én is most követtem el a főbűnt, ugye, hogy ezt itt szóba merem hozni? De az ilyen cikkek és történetek amúgy sem fogják érdekelni a covid-károgót, mert mint mondtam, mindenki a saját maga szintjén kommentel, és annak az embertípusnak fontosabb a másik embert gyalázni, ledegradálni, így persze saját magáról is kiállítani a szegénységi bizonyítványt. És ez általában is igaz, minden facebook komment, fórumbejegyzés, reagálás világos és tűpontos megmutatkozás, az az adott ember erénye, embersége, vagy ha olyan színvonalú, a saját mocska, szellemi dagonyázása. Erre az írásomra is ilyenek fognak születni, mindenki megmutatja akaratlanul is a "sötét" vagy "szép" és emberséges oldalát. Mindenesetre én örülök, hogy beírtál, jó érzéssel tölt el, amikor hasonlóan gondolkodót - ha még elvétve is, de találok ezen a nyomorúságossá és embertelenné vált bolygón.