RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#71119  Szerző: Gyurii91

Végre, hogy megszüntetik már ideje volt! /Nagyon gagyi, lassú STB-s rendszer volt/ :)

Így mindenki analóg, vagy ED3.0-s kábeles IPTV-t néz majd falun is! 8-)
 #71118  Szerző: mlaszlo

Közben a T-Home fórumon megtaláltam a választ, IPTV lesz kábelen is, az IPTV hátrányaival. Elég negatív váltás lesz, ugyanis a digitális kábel tv-vel szemben ennek korlátai vannak, adott sávszélesség érhető csak el, max. 3 box kérhető, ebben az esetben egyszerre 3 SD csatorna nézhető, HD egyik készüléken sem. Ha valaki HD csatornát néz, akkor a másik kettőn semmit nem lehet. Ez aztán a fejlesztés. :csukottszem:
 #71107  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás június 1-től:
http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... 110429.pdf

Ami érdekes:
Megszűntetjük a digitális kábeltelevízió szolgáltatás értékesítését az alábbi településeken (2. és 7. melléklet): Almáskamarás, Apátfalva, Ásotthalom, Békés, Békéscsaba, Csanádpalota, Csömör, Deszk, Diósd, Doboz, Domaszék, Dombiratos, Dunakeszi, Ecser, Érd, Esztergom, Ferencszállás, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Gyula, Hódmezővásárhely, Kevermes, Kiszombor, Klárafalva, Kunágota, Magyarbánhegyes, Magyarcsanád, Makó, Mártély, Mende, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Mórahalom, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Nagykovácsi, Nagyszénás, Orosháza, Öttömös, Perbál, Piliscsaba, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Ruzsa, Solymár, Sóskút, Szeged, Szegvár, Székkutas, Sződ, Telekgerendás, Tinnye, Tiszasziget, Újszentiván, Üllés, Üllő, Üröm, Vecsés, Veresegyház, Zákányszék.

Ez most vajon mit jelent? Ennyi volt a digitális kábel tv?
 #69867  Szerző: Gyurii91

Nem itt kellene kitárgyalni a zenei tévéket szerintem, amúgy meg épp ezért nem fogok fizetni zenei tv-ért amiket csokie leírt, ott a youtube...
Ha viszont megszületne a Digis megállapodás legalább lenne a Családi csomagban is zenecsatorna, erre értettem múltkori postom.
 #69864  Szerző: djlacee

csokie írta:
djlacee írta:upc-n meg MTV-n és Viván kívül van Musicmix, és kész. :fuckyou:
Na látod, ezért a stílusért nem vagy te mod, hiába csak egy hangulatjelet biggyesztettél a végére...
Amúgy én a digitálisról kínálatról beszéltem, de ne is zavarjon...
Én is digitálisról beszéltem, upc analóg kábelen nincs musicmix. PÜ is ment.
 #69863  Szerző: mlaszlo

csokie írta: VH1: régen nekünk volt analógon de mivel Comedy Central került a helyére egy ideig sajnos nélkülöznöm kellett. Gondoltam milyen jó is lesz újra azokat a jó régi számokat meghallgatni rajta, meg az igényesebb pop slágereket... Hát bizony korai volt az öröm, ugyanis kicserélődött egy totál nyálzenéket játszó adóvá. este műsor van rajta... de minek... este a Chill Out még talán elmegy, de napközbe a sok igénytelen "nagyon"easy-pop zenéktől kihullik a hajam, a gagyi ajánlókon át. (régebben sokkal jobb volt). Régi számok alig vannak rajta, eltűntek az ABBA, KC&Sunshine Band stb dalok róla. Úgy néz ki hogy ott is haladtak a korral... Nagy csalódás volt újra látni így a VH1-et. VH1 Classic esélytelen, nincs a T-homnál... vajon miért nem...
Sajnos valóban elszúrták a VH1-t a legutóbbi arculatváltáskor, egy MTV Hits 2-őt csináltak belőle :(
 #69860  Szerző: csokie

Ja és nem ellened irányult konkrétan, csak neked válaszoltam a kínálattal kapcsolatban; és az nem a mi hibánk, hogy nincs elérhető normális zenecsatorna...
 #69859  Szerző: csokie

djlacee írta:upc-n meg MTV-n és Viván kívül van Musicmix, és kész. :fuckyou:
Na látod, ezért a stílusért nem vagy te mod, hiába csak egy hangulatjelet biggyesztettél a végére...
Amúgy én a digitálisról kínálatról beszéltem, de ne is zavarjon...
 #69857  Szerző: djlacee

upc-n meg MTV-n és Viván kívül van Musicmix, és kész. :fuckyou:
 #69856  Szerző: csokie

djlacee írta:Mit siránkozol állandóan? Van Nat Geo Music, VH1, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, Muzsika TV. NEM ELÉG?
Akkor elmondanám kedves djlacee, mivel nekem van VIVA, MTV Hungary, MTV Dance, Rocks, Hits, VH1, Nat Geo Music, és Muzsika tv!
VIVA és MTV hungaryt nem részletezném, mivel elég sokan ismeritek.

Nat Geo Music: ugyanaz a hulladék 50 zene megy mióta megrendeltem a zenecsomagot, bár mentségére legyen mondva hogy reklámot nem igen láttam még rajta.

MTV Dance, Rocks, Hits: direkt azért rendeltem őket hogy zenét hallgassak! Hát az első 10 percben kiderült hogy itt bizony épkézláb zenei szerkesztés nem igen van. Rocks-on emo rockzenekarok és ismeretlen színvonaltalan tingli tangli zene megy; Hits az kb a Rádió 1 zenei listája, csak még szűkebb rétegben; Dance pedig még nézhető illetve hallgatható lenne, ha nem lenne 10 perc zene után 5 perc reklám, este meg még több a reklám. Lemegy 3 dal és reklám, hát komolyan rohadjon el a szájuk az MTV-nél. Ja és az über alles: mind3 csatornáján szinte egyszerre indul el a reklámblokk, tehát esélyed sincs megkerülni a reklámokat rajtuk...

VH1: régen nekünk volt analógon de mivel Comedy Central került a helyére egy ideig sajnos nélkülöznöm kellett. Gondoltam milyen jó is lesz újra azokat a jó régi számokat meghallgatni rajta, meg az igényesebb pop slágereket... Hát bizony korai volt az öröm, ugyanis kicserélődött egy totál nyálzenéket játszó adóvá. este műsor van rajta... de minek... este a Chill Out még talán elmegy, de napközbe a sok igénytelen "nagyon"easy-pop zenéktől kihullik a hajam, a gagyi ajánlókon át. (régebben sokkal jobb volt). Régi számok alig vannak rajta, eltűntek az ABBA, KC&Sunshine Band stb dalok róla. Úgy néz ki hogy ott is haladtak a korral... Nagy csalódás volt újra látni így a VH1-et. VH1 Classic esélytelen, nincs a T-homnál... vajon miért nem...

Muzsika TV: hát régen azt hittem hogy a Budapest TVnél nincs lejjebb...tévedtem... Bajszos playbackes nők, egy alkesz pali aki műsort vezet, slágertibó és a többi... ja és a Máté Pétert megszégyenítő Zsülike... szegény Péter forog a sírjában...

Szóval ez a nagy igényes, tartalmas, zenei csomag havonta egy ezresért, kedves djlacee! Egy fillért nem ér!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 93