RADIOSITE Fórum

• Sport

#132965  Szerző: Glenn

Nagyon kevés lesz ez a szerbek ellen. Félek, azért kell drukkolnunk, hogy ne égjünk majd túlságosan... :(
 #132953  Szerző: asimov

Update:
Hát bakker... a "kötelező győzelem" a 2. negyed végére egy erőlködős, nyögvenyelős 4-3 -as gólos vezetéssé lett... és bizony benne van meccsben a francia győzelem is.
------------------
Vizilabda EB (Margitsziget): Franciaország - Magyarország mérkőzés kezdődik pár perc múlva.
Elvileg kötelező győzelem...
 #132906  Szerző: asimov

Csongii:
Akkor lemaradtál az igen pörgős első félidőről :P: igen derekasan küzdöttek az argentinok, sőt voltak olyan periódusok, amikor egyértelműen ők irányították a játékot.
Kicsit együtt érzek Messi-vel, de elmúltak azok az idők, amikor 1-2 sztárjátékos tudott VB-t nyerni. A football csapatjáték. Nagyon nagyon örülök viszont a németek VB győzelmének azért, mert csapatban játszanak és ráadásul abszolút élvezhető football-t adnak elő. Szimpatikus volt minden mérkőzésük.

Ez a VB a középpályára előretolt aktív védekezésről/labdaszerzésről/azonnali ellentámadásról, a sztártámadók szervezett "pályáról leszedéséről" vagyis az "egyszemélyes" csapatok földbe döngöléséről szólt >> a dél-amerikai football csapatok számára ideális, 1-2 támadójátékossal kivitelezett, de amúgy erősen védekező jellegű "bunkerfoci" ideje lejárt.
Éppen ideje volt ennek :yes:
 #132904  Szerző: Attis

:( :(
Nem vallott szégyent a kedvenc csapatom. De... :wailing:
 #132902  Szerző: Csongii

Az utolsó 3/4 órát láttam, de elég élvezetes volt. Szerintem megérdemelten nyertek a németek.
 #132899  Szerző: noartist

Németország a világbajnok, megmondtam. :)
Végeredmény: 0:1, természetesen a németek javára.
 #132896  Szerző: noartist

Már csak a gólok hiányoznak. :party:
 #132894  Szerző: asimov

A "nagy meccs" "szoros" "német győzelem" három kívánságból az első kettő megvan...
Valódi támadó football megy (semmi védekezős "tilitoli") itt is, ott is. :party:
 #132889  Szerző: noartist

asimov írta:Földi digitális M1 (Kabhegy) műxik :)
noartist írta:Szerintem pár előfizetőt most el fog veszíteni a Telekom, elszállt az M1 HD.
Kénytelen vagyok SD-ben nézni a meccset...
Szerencsére meggyógyult, így kímélhetem a törött kezemet egy Telekomos asztalcsapkodástól. :)
 #132887  Szerző: asimov

Földi digitális M1 (Kabhegy) műxik :)
noartist írta:Szerintem pár előfizetőt most el fog veszíteni a Telekom, elszállt az M1 HD.
Kénytelen vagyok SD-ben nézni a meccset...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 45