RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#132167  Szerző: LuciFerko

kukac írta:Igen, mert ez igy megy. A hallgato beir egy forumba, erre atallitjak az antennakat.
Jaja, az NMHH-nál már gőzerővel módosítják a besugárzási karakterisztikát és az engedélyben lévő polarizációt és teljesítményt. :yeah:
 #132157  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:Egyébként valaki nem szólt ezeknek,hogy Mór után zavaros,és beleszól az Ozone-ba?
Fehérváron nekem tisztán jött,RDS nélkül,de szerintem irányítsák az antennát nyugatnak-délnek,hogy ne zavarjon be Fehérvár környékén be az Ozone-ba.....
:gülü2:
 #132108  Szerző: Kovi02

Egyébként valaki nem szólt ezeknek,hogy Mór után zavaros,és beleszól az Ozone-ba?
Fehérváron nekem tisztán jött,RDS nélkül,de szerintem irányítsák az antennát nyugatnak-délnek,hogy ne zavarjon be Fehérvár környékén be az Ozone-ba.....
 #103205  Szerző: vikk

mate0130 írta:
vikk írta:
greg írta:És neked mennyit fizetnek a promócióért? :D
:lol:
:lol: Sajnos semmit...Egyszerűen tetszik a rádió. Én ezek szerint kivétel vagyok, mert viszonylag fiatal létemre szívesen meghallgatom a régi zenéket is, sőt van köztük olyan is, ami kifejezetten tetszik. Persze annak azért örülök, hogy az eleinte gyakran játszott Krisz Rudi számokkal felhagytak mostanra. :)
Én is szeretem a régi zenéket! De azt is lehet fiatalosan, lásd: Nyíregyháza, Retro Rádió. ;)
 #103202  Szerző: mate0130

vikk írta:
greg írta:És neked mennyit fizetnek a promócióért? :D
:lol:
:lol: Sajnos semmit...Egyszerűen tetszik a rádió. Én ezek szerint kivétel vagyok, mert viszonylag fiatal létemre szívesen meghallgatom a régi zenéket is, sőt van köztük olyan is, ami kifejezetten tetszik. Persze annak azért örülök, hogy az eleinte gyakran játszott Krisz Rudi számokkal felhagytak mostanra. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27