RADIOSITE Fórum

• Rádió M - Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros

#159652  Szerző: nyikolaj

A kedvenc rádióm az M,továbbra is az fog maradni,csak fura,hogy szép csendben tünnek el a műsorok.. Már nincs kívánságműsor se,ami egy ilyen nagy hálózatú rádiónál érdekes...Tóth Peti sávja is lényegében már üres mert abba maradt a "4 ütem,és az Utolsó szó jogán."Így az egész délelőtt ill délutáni rádiózás kicsit monoton. Vályi Zsoltnál sincs már Fekete-Fehér Igen-Nem játék,ami lényegében az egyetlen töltelék volt az esti tartalomnak.Csak nekem hiányoznak ezek a dolgok?
 #153145  Szerző: djlacee

hd írta:"jó érzés, jó zene"
Ezt egy ilyen lounge rádiónak tudnám elképzelni szlogennek
 #153141  Szerző: hd

A zenei valtast multheten lekovette az on air arculat is. Uj ferfi allomashang es liner van: "jó érzés, jó zene"
 #152760  Szerző: hd

Formátumot váltottak, eléggé Hot AC-szerű a dolog.

Az átlagtempó csökkent, a 2010 előtti zenék aránya már 50% körüli, és 90-es dalból is van óránként legalább kettő.

Meglepően jó lett szerintem. Az Ozone FM, az új Petőfi, és a viszonylag friss Class FM mellett racionális lépés volt változtatni.
 #138232  Szerző: egon2

Az en radiom szlogent anno a danubius radio is hasznalta.
 #138226  Szerző: hd

Kampányra kampánnyal:

Kép
 #136335  Szerző: hd

Elindult Tiszaújváros!

Kép
 #135953  Szerző: andit

Luigi írta:Úgy néz ki, hogy csak az volt a cél, hogy a Rádió 35 elhallgasson, mert az M látványosan nem kezd semmit a tiszaújvárosi frekvenciával :x
Persze minek is kezdene, mikor a miskolci adó tökéletesen lefedi a volt Rádió 35 vételkörzetét...
Nem is nagyon akart ezzel a frekivel barmit kezdeni,mar a palyazatot is vetelkorzet bovites cellal adta be es nyerte el a jogot. A korzet ezzel valoban boult, a celt tehat elertek.:)
 #135933  Szerző: Luigi

Úgy néz ki, hogy csak az volt a cél, hogy a Rádió 35 elhallgasson, mert az M látványosan nem kezd semmit a tiszaújvárosi frekvenciával :x
Persze minek is kezdene, mikor a miskolci adó tökéletesen lefedi a volt Rádió 35 vételkörzetét...
 #133388  Szerző: Kovi02

Igen!!!!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24