RADIOSITE Fórum

• MTG (Viasat Explore, History, Nature, Epic Drama)

#97783  Szerző: Glenn

jeek írta:Mennyivel jobb lett ez a színes logó :) Megjelenhetne a Nature és History-n is. :)
A History is ilyen logóval megy (kékben egy H betű).
 #94489  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Viasat3 most a két pasi meg egy kicsi sorozat alatt, függőlegesen nyújtott, de nincs WSS jel. Csak nem hamarosan 16:9 lesz és ez annak a jele? :)
Készen állnak az átállásra, nem tudom mire várnak. Az adás már régóta 16:9-el készül, de valamiért beteszik letterboxba és nem adják ki a valódi 16:9-es jelet. Látszik is a műsorok kezdésénél, hogy egy pillanatra bejön a 16:9-es kép, majd beugrik letterbox-ba. Ugyanez van a többi Viasat csatornánál is.
 #94486  Szerző: tomee87

Viasat3 most a két pasi meg egy kicsi sorozat alatt, függőlegesen nyújtott, de nincs WSS jel. Csak nem hamarosan 16:9 lesz és ez annak a jele? :)
 #93543  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:Szombat 19:00 Harry Potter és a Tűz Serlege? Ez vajon hogy került a Viasat3-ra? Harry Potter filmeket az RTL csatornák szokták vetíteni.
Ezen én is nagyot néztem, de szokott néha a Viasat 3 ilyen meglepetéseket okozni. Hogy miért pont a 4-es rész, jó kérdés, a többi tudtommal nem ment ott egyszer sem...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28