RADIOSITE Fórum

• Telekom

#151363  Szerző: deam0n

Attis írta:
Pasa írta:
deam0n írta:Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.
És nem egy egetrengető áron.
???
Linkeld már be ide légyszíves.
Na erre én is kíváncsi vagyok.
Nekem céges előfizetésem van, 30 euró a korlátlan internetes csomag.
 #151137  Szerző: Attis

Pasa írta:
deam0n írta:Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.
???
Linkeld már be ide légyszíves.
Na erre én is kíváncsi vagyok.
 #151134  Szerző: deam0n

Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.
 #150771  Szerző: lali87

Ez csak digitális fitymahúzogatás....10 Mbiten full hd videó nézhető, a torrent iszalad rajta. Àtlag felhasznàló észre se veszi mert nem tuja kihasználni ezt a új technologiàt......
 #150761  Szerző: djlacee

De a román Orange -nál van korlátlan csomag is, jól tévedek?
 #150759  Szerző: Glenn

admin írta:Inkább legyen egy 10 mbps korlátlan csomag...
Így van. Meg legyen megbízhatóbb, mert ma kora délután háromnegyed órán át nem volt elérhető a szolgáltatás (már nem először).
 #150758  Szerző: markfelt

De minek, ha adatkorlát van?
Inkább legyen egy 10 mbps korlátlan csomag...
 #135868  Szerző: szemilan

Ez tényleg szemétség!
admin írta:lehúzós geci telekom.

mint ismert, októbertől más előfizetési csomagjaik vannak mobilra, főleg az adatforgalmat tekintve. alapesetben drága mind, a benne foglalt adatmennyiség mértékéhez képest mindenképpen. viszont elsőre jó hírnek tűnik, hogy egy 890 forintos kiegészítő csomagért korlátlanul lehet közösségi oldalazni, 1890-ért meg böngészni. ez csak szövegre és képekre vonatkozik.

számomra evidens volt, hogy a böngészésbe beletartozik a közösségi oldalak látogatása is, de nem. ha kicsengetsz 1890-et, indexezhetsz meg alfahírezhetsz meg mno-zhatsz, meg napiszarozhatsz, meg the verge-ezhetsz kedvedre, de a facebook, twitter, linkedin megnyitásakor már pörög az adatszámláló. ahhoz bizony még 890-et ki kell csengetned a korlátlan közösségimédia-hasznalatért, hiába képek es szövegek azok is.

szerintem ez gáz.
 #135860  Szerző: markfelt

lehúzós geci telekom.

mint ismert, októbertől más előfizetési csomagjaik vannak mobilra, főleg az adatforgalmat tekintve. alapesetben drága mind, a benne foglalt adatmennyiség mértékéhez képest mindenképpen. viszont elsőre jó hírnek tűnik, hogy egy 890 forintos kiegészítő csomagért korlátlanul lehet közösségi oldalazni, 1890-ért meg böngészni. ez csak szövegre és képekre vonatkozik.

számomra evidens volt, hogy a böngészésbe beletartozik a közösségi oldalak látogatása is, de nem. ha kicsengetsz 1890-et, indexezhetsz meg alfahírezhetsz meg mno-zhatsz, meg napiszarozhatsz, meg the verge-ezhetsz kedvedre, de a facebook, twitter, linkedin megnyitásakor már pörög az adatszámláló. ahhoz bizony még 890-et ki kell csengetned a korlátlan közösségimédia-hasznalatért, hiába képek es szövegek azok is.

szerintem ez gáz.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27