Attis írta:Nekem céges előfizetésem van, 30 euró a korlátlan internetes csomag.Pasa írta:Na erre én is kíváncsi vagyok.deam0n írta:Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.???
És nem egy egetrengető áron.
Linkeld már be ide légyszíves.
Attis írta:Nekem céges előfizetésem van, 30 euró a korlátlan internetes csomag.Pasa írta:Na erre én is kíváncsi vagyok.deam0n írta:Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.???
Pasa írta:Na erre én is kíváncsi vagyok.deam0n írta:Van korlátlan csomag. Ugyanúgy mint a Digi Mobil-nál.???
admin írta:Inkább legyen egy 10 mbps korlátlan csomag...Így van. Meg legyen megbízhatóbb, mert ma kora délután háromnegyed órán át nem volt elérhető a szolgáltatás (már nem először).
admin írta:lehúzós geci telekom.
mint ismert, októbertől más előfizetési csomagjaik vannak mobilra, főleg az adatforgalmat tekintve. alapesetben drága mind, a benne foglalt adatmennyiség mértékéhez képest mindenképpen. viszont elsőre jó hírnek tűnik, hogy egy 890 forintos kiegészítő csomagért korlátlanul lehet közösségi oldalazni, 1890-ért meg böngészni. ez csak szövegre és képekre vonatkozik.
számomra evidens volt, hogy a böngészésbe beletartozik a közösségi oldalak látogatása is, de nem. ha kicsengetsz 1890-et, indexezhetsz meg alfahírezhetsz meg mno-zhatsz, meg napiszarozhatsz, meg the verge-ezhetsz kedvedre, de a facebook, twitter, linkedin megnyitásakor már pörög az adatszámláló. ahhoz bizony még 890-et ki kell csengetned a korlátlan közösségimédia-hasznalatért, hiába képek es szövegek azok is.
szerintem ez gáz.