RADIOSITE Fórum

• Szolnok FM - Szolnok - 90.4 MHz

#114557  Szerző: djlacee

kukac írta:Az hogy ki min mosolyog, lehet egy viccmagazinnál minőségi kategória (bár ott is erősen szubjektív), de nem a zenénél. A majka mindenesetre erősen elkapcsolási faktor.
megvan az a célcsoport
 #114556  Szerző: kukac

Az hogy ki min mosolyog, lehet egy viccmagazinnál minőségi kategória (bár ott is erősen szubjektív), de nem a zenénél. A majka mindenesetre erősen elkapcsolási faktor.
 #114547  Szerző: noartist

LadoniczkiDani írta:Srácok! Igyekszünk, de nagyon jól tudjátok, hogy nem egyszerű egy Rádió 1 után merészen nyitni felfelé. A frissesség mindenképp lejön (azt gondolom) , de óvatosan merünk mi is lavírozni, mert végülis örököltünk egy rakat hallgatót a 90,4-gyel. Azokat meg kár lenne egy huszárvágással elmarni. Kvázi öregítünk, de persze nem a lagymatag zenékkel és nem feltétlen az abálós, szeletelős kacatokkal. Van rengeteg olyan dal a múltban és a jelenben, amiket ha hallgatsz elkezdesz mosolyogni. Na mi ilyenek szeretnénk lenni a jövőben is. :-) Egyébként a konstruktív véleményeket megírhatnátok. Továbbítom a vezérek felé. 8-)
Magyar zenèket rosszul válogatjátok..Majkával el lehet üldözni a világból!Vannak elismert magyar együttesek/ènekesek is..pl.Ákos.Èrdekes,őt mèg nem hallotam! :(
 #114544  Szerző: LadoniczkiDani

Srácok! Igyekszünk, de nagyon jól tudjátok, hogy nem egyszerű egy Rádió 1 után merészen nyitni felfelé. A frissesség mindenképp lejön (azt gondolom) , de óvatosan merünk mi is lavírozni, mert végülis örököltünk egy rakat hallgatót a 90,4-gyel. Azokat meg kár lenne egy huszárvágással elmarni. Kvázi öregítünk, de persze nem a lagymatag zenékkel és nem feltétlen az abálós, szeletelős kacatokkal. Van rengeteg olyan dal a múltban és a jelenben, amiket ha hallgatsz elkezdesz mosolyogni. Na mi ilyenek szeretnénk lenni a jövőben is. :-) Egyébként a konstruktív véleményeket megírhatnátok. Továbbítom a vezérek felé. 8-)
 #114335  Szerző: mihalylovics

Jani98 írta:
mihalylovics írta:Az elmúlt napokban elkezdtem hallgatni, nem egy rossz rádió, jók a zenék, (szerintem) jobb, mintha még mindig a Rádió 1 lenne ott. Sok sikert, SzolnokFM :) Neten nem is szól rosszul, nem tudom, URH-n milyen a helyzet. (mondjuk kicsit furán hangzik Kautzky Armand szájából, hogy "következik a Disco Shit", ezen picit el is mosolyodtam, de ez tulajdonképpen nem is gond) :D
Nagy reményekkel indultam neki ennek a rádiónak...(mint hallgató)
És azt tapasztalom,fényévekkel jobb az Aktív.
Majd egyszer talán változhat még ez...Végülis fiatal még a rádió. :blush:
Én is belehallgattam az elején, aztán hanyagoltam, és elkezdtem hallgatni most. Szerintem már kezd kikupálódni, persze ez egy hosszú folyamat szokott lenni. Mellesleg az Aktívot is szeretem, Szolnok dúskál a jó rádiókban :) (bár itt Pesten is így lenne...)
 #114327  Szerző: noartist

mihalylovics írta:Az elmúlt napokban elkezdtem hallgatni, nem egy rossz rádió, jók a zenék, (szerintem) jobb, mintha még mindig a Rádió 1 lenne ott. Sok sikert, SzolnokFM :) Neten nem is szól rosszul, nem tudom, URH-n milyen a helyzet. (mondjuk kicsit furán hangzik Kautzky Armand szájából, hogy "következik a Disco Shit", ezen picit el is mosolyodtam, de ez tulajdonképpen nem is gond) :D
Nagy reményekkel indultam neki ennek a rádiónak...(mint hallgató)
És azt tapasztalom,fényévekkel jobb az Aktív.
Majd egyszer talán változhat még ez...Végülis fiatal még a rádió. :blush:
 #113762  Szerző: mihalylovics

Az elmúlt napokban elkezdtem hallgatni, nem egy rossz rádió, jók a zenék, (szerintem) jobb, mintha még mindig a Rádió 1 lenne ott. Sok sikert, SzolnokFM :) Neten nem is szól rosszul, nem tudom, URH-n milyen a helyzet. (mondjuk kicsit furán hangzik Kautzky Armand szájából, hogy "következik a Disco Shit", ezen picit el is mosolyodtam, de ez tulajdonképpen nem is gond) :D
 #112771  Szerző: mate0130

akos9277 írta:
Roger írta:Úúúú gyerek, állítsatok valamit a stream processzálásán mert (szerintem) így nagyon gagyi.... :o :(
Ez bizony az FM-re optimalizált 50uS-es adás... ezt megengedheti magának egy ekkora rádió?
Lehet hogy érdemes volt szólni, most ahogy hallom már sokkal szebben szól, gondolom valamit állíthattak rajta. Eddig alig bírtam 5 percnél tovább hallgatni, annyira "cicegett", hogy belefájdult a fejem, túl sok volt benne a magas hang.
 #112120  Szerző: lalu84

Nekem időközönként elmegy(megszakad) az adás!! Más valaki is tapasztalja ezt vagy csak nekem van baj az antennámmal?
 #112091  Szerző: akos9277

Roger írta:Úúúú gyerek, állítsatok valamit a stream processzálásán mert (szerintem) így nagyon gagyi.... :o :(
Ez bizony az FM-re optimalizált 50uS-es adás... ezt megengedheti magának egy ekkora rádió?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15