RADIOSITE Fórum

• Földvár Rádió - Dunaföldvár - 97.4 MHz

#132722  Szerző: Roger

:sealed: nem tudni...az egész egy vicc össze-vissza minden, napokig ugyanazok a blokkok, azok is akadozva stb...és van aki hirdet ezen a :sealed: ...ami ezen a frekin megy, arra nincsenek szavak! [A mai napig visszasírom a Gerillát! :wailing: ]
 #132461  Szerző: Zorro90

Tegnap délután 2 és 3 között hallgatta valaki? Dunavecsén volt hídi vásár, aminek a programja szerint ebben az időben a helyszínen élő kívánságműsor volt az EL-DO Rádióval.
Eszembe jutott, hogy Mikuláskor a dunaújvárosi Intersparban tartottak kívánságműsort egy szerdai napon, és az ott felvett kívánságok a promóban hallható ígéret szerint azon a héten pénteken délután kerültek adásba. (Nem tudtam meghallgatni, mert akkor is dolgoztam.) Lehet, hogy a rádióban már akkor sem álltak fenn a feltételek egy élő kitelepülős kívánságműsor lebonyolításához?
 #132449  Szerző: Kovi02

Voltam Fehérváron,és néztem a 97,4-et....
Teljesen kinyomja a Táska(bár nem is jön)
Az adó biztos nem 1kW,és Dunaföldváron is alig hozza le a telefon az RDS-t,míg az elvileg 0,2kW-al kevesebbel adó Ozone simán jön Solton RDS+ST,sőt néha erősebbnek érzem,mint a Gong,a 94,1-en........
És azt is meg tudom erősíteni,hogy az RDS: TRDS4001
Csináltam is képet......
Most nem tudom belinkelni,de 1 héten belül föntlesz
 #132226  Szerző: Kovi02

De ennek elég nagy lenne a lefedettsége,mert a 106,5-Ozone FM RDS-el jön Bugac felé+Budapesten is magasabb pontokon RDS van....
Nem ugyanaz az adó,de azért ez is magasabb ponton van,és nagyobb a teljesítménye...
Majd ha Kiskőrös fele megyek,akkor ránézek a 97,4-re
 #132217  Szerző: Roger

Az iparterületen még lehet fogni, melóba bele szoktam fülelni (pár percig bírom), majd autóval próbálkozom...
Egyébként anno a nem 93.1 miatt nem lehetett hallani? a városban? :sealed:
Mióta nincs meg nekik, azt gyanítom nagyobb teljesítménnyel tolják felvdár cityről... :sealed: de ez legyen csak az én elméletem :D
 #132192  Szerző: Kovi02

Egyébként nem értem,hogy nem jön Dunaújvárosban az adás.....
Én úgy tudom,hogy a Felső-Öreg hegyről szól 1kW-al.....
Azzal el kéne szólnia Budapestig is nem?
 #131456  Szerző: RDS

Roger írta:Kb. 1 hete szólnak az éterben is...szal a "befejezték" cáfolható! ;) | Ja és mint EL-DÓ Rádió... :oops:
Most megint csak az adó megy több órája, de semmi műsor.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19