RADIOSITE Fórum

• Pelso Rádió - Balatonföldvár

#13624  Szerző: Zsolt

Szabi írta:
Szabi írta:2009. június 22-én telne le, de én nem tudok ilyen kikötésről.
Másrészt meg - őket ismerve - biztosan nem várnák meg, ha nagyon akarnák...

A 106.3 Part Rádiónak holnap telik le a 2 év.
Az szinte teljesen ugyanaz, mint a Pelso.
Ja, tényleg van ilyen 2 éves kikötés, bocs.
Kíváncsi leszek, holnaptól a Parton lesz-e valami (esetleg ORTT-napirendre felkerülnek-e majd)... persze tippem szerint égvilágon semmi... :)
Akkor viszont várni kell a holnapot. Persze, lehet, hogy már el is felejtették, hogy van ott frekvenciájuk. :gülü:
 #13623  Szerző: MrG

Szabi írta:2009. június 22-én telne le, de én nem tudok ilyen kikötésről.

Ja, tényleg van ilyen 2 éves kikötés, bocs.
Kíváncsi leszek, holnaptól a Parton lesz-e valami (esetleg ORTT-napirendre felkerülnek-e majd)... persze tippem szerint égvilágon semmi... :)
 #13622  Szerző: MrG

2009. június 22-én telne le, de én nem tudok ilyen kikötésről.

#13616  Szerző: Zsolt

Szabi írta:Vannak itt okos, jó logikával rendelkező emberek.

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem kapcsolják hálózatba a vele egy tulajdonban lévő - vételkörzetében nem fogható - Yo Rádióval a Pelsot? Ha meg tévesek az infok és nincsenek egy tulajdonban, akkor kinek az érdeke, hogy ez - a tképp semmi - menjen?

Ha meg azért ilyen, mert el akarják adni, attól még lehetne rajta normális(abb) műsor (Yo-hálózatban)...
Ennek mi értelme? Pénzt viszi, másra nem jó.

Csak azért kérdem, mert megint jó gyenge (sacc/kb 5-10 watt) teljesítménnyel megy, kb Földváron és körzetében szól csak jól.
(ezzel egyidőben hirtelen megnőtt a 101.8 Yo térereje... vajon miért?)
Akkor ezek szerint eltelt már a 2 év? Vagy nem annyit kell várni, hogy hálózatba kapcsolódhassanak?
 #13606  Szerző: MrG

Vannak itt okos, jó logikával rendelkező emberek.

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem kapcsolják hálózatba a vele egy tulajdonban lévő - vételkörzetében nem fogható - Yo Rádióval a Pelsot? Ha meg tévesek az infok és nincsenek egy tulajdonban, akkor kinek az érdeke, hogy ez - a tképp semmi - menjen?

Ha meg azért ilyen, mert el akarják adni, attól még lehetne rajta normális(abb) műsor (Yo-hálózatban)...
Ennek mi értelme? Pénzt viszi, másra nem jó.

Csak azért kérdem, mert megint jó gyenge (sacc/kb 5-10 watt) teljesítménnyel megy, kb Földváron és körzetében szól csak jól.
(ezzel egyidőben hirtelen megnőtt a 101.8 Yo térereje... vajon miért?)
 #11131  Szerző: RXon

Szétjatszott mixek for evör!!
 #10627  Szerző: hori

A helyiradiok.hu-n a következőt olvastam a Pelsoról:

A jogtulajdonosok a Pelso Rádió indításakor szem előtt tartották, hogy ezen a tradícionális balatoni frekvencián mindenképpen egy, a mai kor elvárásainak megfelelő, teljesen digitális műsorszóró állomást hozzanak létre. Ezt meg is tették, s így szinte elsőként indulhatott egy olyan digitális rendszerű rádió, mely már "előfutára" a Magyarországon hamarosan elterjedő digitális médiának (persze még a mai elvárásokat is kiszolgálva).

Háááááátttt....
 #10601  Szerző: RXon

Egyik nap meg össze-vissza ugralt a mix.
 #10576  Szerző: hori

Tegnap éjjel belehallgattam 88,2 MHz-en a Pelsoba. Egészen pontosan Kőröshegyen állt meg rajta a Seeker. Viszont a minősége egyszerűen borzasztó volt. Durván túl volt modulálva, a zene ütemére villogott a Stereo Pilot és nagyon torz volt. Trance stílusú zenék mentek. Tehát ehhhh...
 #9932  Szerző: RXon

Az a gagyi mix honapok ota megy.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10