Szar.. volt egy idő amikor a zenék jók voltak, de összességében elég gáz az egész
Davee írta:Új stúdióba költöznek május 19-én. Evvel elvileg meg fog oldódni a borzasztó hangminőség a hírekben és a portéban, sportműsorban is.Csak az épület elülső részébe költöznek. Eddig csak hátul voltak egy kis helyre szorítva. Most több helyük lesz mindenre.
LuciFerko írta: Igen lehetÉrdekes, hogy a Rádió6-nál ilyen nem fordult elő. Tudom máshonnan adtak, de még vételi határon sem találkoztam ilyennel, hogy zavarta volna a Class FM.
mlaszlo írta:Igen lehetLuciFerko írta:Győrből nem a 101.4-en ad? Ilyen távolságban bezavarhat a 101.3-ra? Múlt héten mikor néztem Budaörs és Törökbálint környékén volt, hogy teljesen ki is nyomta az Érd FM-et, sőt, még egyes helyeken Érden is.mlaszlo írta:Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.Győrből.
LuciFerko írta:Győrből nem a 101.4-en ad? Ilyen távolságban bezavarhat a 101.3-ra? Múlt héten mikor néztem Budaörs és Törökbálint környékén volt, hogy teljesen ki is nyomta az Érd FM-et, sőt, még egyes helyeken Érden is.mlaszlo írta:Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.Győrből.
mlaszlo írta:Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.Győrből.