RADIOSITE Fórum

• Érd FM - Érd - 101.3 MHz

#131508  Szerző: Merci

Szar.. volt egy idő amikor a zenék jók voltak, de összességében elég gáz az egész
 #131459  Szerző: oldman

És milyen most a rádió?
 #131441  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Davee írta:Új stúdióba költöznek május 19-én. Evvel elvileg meg fog oldódni a borzasztó hangminőség a hírekben és a portéban, sportműsorban is. :D
Csak az épület elülső részébe költöznek. Eddig csak hátul voltak egy kis helyre szorítva. Most több helyük lesz mindenre. :)
 #131291  Szerző: Davee

Új stúdióba költöznek május 19-én. Evvel elvileg meg fog oldódni a borzasztó hangminőség a hírekben és a portéban, sportműsorban is. :D
 #129548  Szerző: egon2

MLaszlo:Akkor a Class Fm Győri Szabad hegyi adója (FM101,4Mhz)elég nagy teljesitménnyel sugározhat ha már Budakeszin zavarja az Érd FM-et.
 #129330  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Igen lehet :)
Érdekes, hogy a Rádió6-nál ilyen nem fordult elő. Tudom máshonnan adtak, de még vételi határon sem találkoztam ilyennel, hogy zavarta volna a Class FM.
Tegnap teszteltem egy kicsit, Törökbálinton az M7-M1 közötti részen már igencsak nehézkesen jön, az M1-est elhagyva Budakeszi felé gyakorlatilag már hallgathatatlan. A Class FM is zavarja. A Rádió6 pedig errefelé még simán jött.
 #129288  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.
Győrből.
Győrből nem a 101.4-en ad? Ilyen távolságban bezavarhat a 101.3-ra? Múlt héten mikor néztem Budaörs és Törökbálint környékén volt, hogy teljesen ki is nyomta az Érd FM-et, sőt, még egyes helyeken Érden is.
Igen lehet :)
 #129287  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.
Győrből.
Győrből nem a 101.4-en ad? Ilyen távolságban bezavarhat a 101.3-ra? Múlt héten mikor néztem Budaörs és Törökbálint környékén volt, hogy teljesen ki is nyomta az Érd FM-et, sőt, még egyes helyeken Érden is.
 #129286  Szerző: LuciFerko

Győrből.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16