RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#92152  Szerző: veterán

Kicsit frissült a honlap. Szerintem jó lett, talán a Juvinak van most a legjobb weboldala. :)
Csak a Budapesti arcok email címe van elírva jobb oldalt alul.

http://www.juventus.hu

Meg a rádió is tetszik, szeretem hallgatni.
 #92141  Szerző: szemilan

Dudaron sikerült befognom, menet közben verekedett a három adó.
Nem tudom, hogy terjedés lehetett-e, vagy sem.
Mivel eddig is jöttek ott a budapesti adók, valószínűleg állandó vételt lehetne elérni egy jobb antennával.
 #91613  Szerző: Glenn

radiogyuri5600 írta:Pasa kérdésére a válaszom,a Juventus Reggel facebook oldalán írták azt hogy készül az új antenna,ami az adónak az alap teljesítmény változtatása nélkül,javulhat a vételi lehetőség valamicskével.
Értem. Mindenesetre kíváncsi leszek rá, mivel ilyet nem lehet csinálni, csak a rádióengedélyben meghatározott antenna használható...
 #91610  Szerző: Mikee0824

nyikolaj írta:És pont 100 mhz környékén van zavaró tényező? Érdekes.
Az esetleg a kalocsai Korona Rádió lehet :hehe:
 #91607  Szerző: nyikolaj

És pont 100 mhz környékén van zavaró tényező? Érdekes.
 #91606  Szerző: radiogyuri5600

Pasa kérdésére a válaszom,a Juventus Reggel facebook oldalán írták azt hogy készül az új antenna,ami az adónak az alap teljesítmény változtatása nélkül,javulhat a vételi lehetőség valamicskével.
 #91590  Szerző: Glenn

Van pár kazim, amin a legendás "Fun Mastermix" van rajta. Mikor elindult a 104,0 (talán 1993-ban?), csak azt hallgattam. CSAK NE TÓTUL GAGYOGNÁNAK BENNE! :vomit:
 #91586  Szerző: Permi

Nightman írta:Néhányan emlékezhetnek rá,anno a rádió1 pont szlovák zavarás miatt költözöt a 100.3-ról a 103.9-re.. Hogy mért pont ide,nem értem,mert a 104.0-n a Fun radio ad,amire az okosak azt mondják,nem gond,mert szlovák,és nem zavar.. Persze,ha lázadsz,megnézik,és szerintük tényleg nem. Csak ők azt felejtik el,hogy az ő hiper-szuper ketyeréjük 0,1Mhz-et is gyönyörűen szétválaszt.. Elfelejtik,hogy otthon az embereknek nem százezres tunerük van.. Meg mi az istennek se sugározzunk át véletlenül se a szomszédba,de hogy a szlovákok,románok az ország közepéig beszólnak,zavarva ezzel a mi adóinkat,az nem baj.. (az most mellékes,hogy a Fun klasszisokkal jobb ugye.. :D )
Én beszéltem anno egy akkori HIFes arccal, aki a frekik kijelöléséért felelős, tárgyal nemzetközi szinten stb... akkor ő azt mondta, h. kvára nem szólhatunk semmit, hiszen amikor 20-25 évvel ezelőtt a nemzetközi frekik kijelölése volt, kedves hazánk sz@rt bele, nem foglalkoztak ezzel a dologgal. Nyilván a környező országok lecsaptak mindenre amire lehetett, mi meg ezáltal egyenes ágon szopóágra kerültünk frekvenciagazdálkodás szempontjából... emiatt van az amit most mindenki hall és tapasztal. :vomit:
 #91573  Szerző: csadam

Snake írta:
PooLee írta:Őszintén: jobb akár a Rádió1 akár a Juventus a Funradio-nál? Én pont azt bánom, hogy Budapesten ezek után sem tudom fogni a Funradio-t. Hangzásban, arculatban, zenében egyaránt ütős adó!
Na végre, nem csak én gondolom így!
Hasonló a véleményem az Europa2vel kapcsolatban is.
"Egy cipőben járunk!" Ugyanez a véleményem mindkettőről, igaz, utóbbit nehéz nálam fogni a 104.7 Bartók zavarása miatt. (Bocs az OFF-ért!)
 #91571  Szerző: LuciFerko

Nightman írta:
nyikolaj írta:kicsit off:De a Lánchíd ráidiót miért nem zavarja ami miatt a Rádio 1 költözött?Vagy zavarja?
Biztosan zavarja.. Én annó Abonyból hallgattam őket,és sokszor meggyűlt a bajom a szlovák zavarással.. Meg igen,gépek mellett a számítógépek is a 100Mhz-en zavarják a rádiókat.. Korona rádió tudna erről nyilatkozni.. :) fm 100Mhz.. On
sok pont 100.3-on van :)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 260