RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#51106  Szerző: Mauro

Jó csak ha meg nézed köztv-ken és országos kereskedelmi adókon kívül. pl ATV HÍR TV maradt MO-n ők eddig is kaptak támogatást így ők nem mennek el az egyszer biztos. Azokon kívül már csak Chellomédia csatik ECHO TV Hálózat TV, Story TV van itt. Remélem nem hagytam ki senkit. Ezek közül Hálózat TV-ről sat.hun azt mondták ATV kis testvére. Így több mint valószínű hogy ők is maradnak mert nem lennék meg lepve ha ők is jutottak állami pénzhez. ECHO-ról nem tudom hogy kaptak állami támogatást. De Chellomédia csatiknak és Story TV-nek nem éri meg maradni. Minek? ATV és HÍR TV kereskedelmi adó éljenek meg reklámokból. Miért többi csatinak kell pénzelnie? Így mire észbe kapnak lehet hogy csak az marad akinek eddig is meg érte maradni. Sajnos netes letöltés se mindig jó mert tvripes műsor kerül fel abba is benne lehet a karika. Nem tudom ki szokták szedni. Meg ha van sávszélességed hely is kell tartalomnak. És nem biztos hogy mindenkinek telik nagyobb vinyora. Meg valakit nem akar letöltéssel foglalkozni az kénytelen TV-be nézni a műsort.
Amúgy melyik hír műsor alatt láttál karikákat?
 #51065  Szerző: Pasa

Zsolt írta:
De nem csak engem zavar amúgy hanem rengeteg embert.
Ezt te gondolod így, konkrét statisztikai adatok nincsenek róla. Az én ismeretségi körömből konkrétan még soha senki nem panaszkodott, hogy ez milyen zavaró.
Nem Maurót védem, de ebben neki van igaza, és te nem vagy képben. Rengeteg embert irritálnak ezek a - képtartalom nagy részét kitakaró - karikák, pl. engem is. És ismeretségi köröm többsége is így van ezzel. Igaz persze, hogy aki netről szed le mindent (hír és tájékoztató műsorokat meg nem néz), azt nem is zavarhatja a karika.
Szóval baromira sajnálom az MTV-t és az MR-t, nagyon irigylem a CT-t és a CR-t, de itt sajnos mindent a logika diktál, nagyon helyesen. Talán majd az NMHH a fejéhez kap egyszer. Addig is le a karikákkal!
 #51048  Szerző: Mauro

Ja meg nálunk a legdrágábbak a műsorszórási engedélyek!!!!
A szomszédos országokban (de még angliában is!!) sokkal olcsóbbak!
Ebbe is szartak bele.
 #51046  Szerző: Zsolt

Mauro írta:Hát zavar ha nem olyanra költik amire kéne. Még akkor is ha nem az én pénzem.
Dunánál is most volt botrány.
Nem mondtam hogy ez legnagyobb baja országnak.
Tudom hogy nincs konkrét statisztikai adatok. De ezt topikot se én nyitottam.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9081190

PL anno beszéltem HBO-s alkalmazottal és azt mondta sok előfizető az előfizetés lemondással fenyegetőzött a karikák miatt. Így biztos másokat is zavar a karika.

Így van csináljanak normális média törvényt és csökkentsék az adókat.
Ha ezt megették volna és ennek ellenére lelépnének csatornák akkor én is elítélném őket. De így ha esetleg TV csatornát indítanék én se itt jegyeztetném be ilyen törvények mellett. Anno írtam ORTT-nek hogy nem kéne tenni valamit ez ellen. Új törvény stb. És tessék szarnak bele hogy lelépnek csatik.
Na alakul-alakul. :yes:
Ha nem is magas intellektuális gondolatok, de végre konkrét érveket írsz és csúsztatások sincsenek. :o
 #51041  Szerző: Mauro

Hát zavar ha nem olyanra költik amire kéne. Még akkor is ha nem az én pénzem.
Dunánál is most volt botrány.
Nem mondtam hogy ez legnagyobb baja országnak.
Tudom hogy nincs konkrét statisztikai adatok. De ezt topikot se én nyitottam.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9081190

PL anno beszéltem HBO-s alkalmazottal és azt mondta sok előfizető az előfizetés lemondással fenyegetőzött a karikák miatt. Így biztos másokat is zavar a karika.

Így van csináljanak normális média törvényt és csökkentsék az adókat.
Ha ezt megették volna és ennek ellenére lelépnének csatornák akkor én is elítélném őket. De így ha esetleg TV csatornát indítanék én se itt jegyeztetném be ilyen törvények mellett. Anno írtam ORTT-nek hogy nem kéne tenni valamit ez ellen. Új törvény stb. És tessék szarnak bele hogy lelépnek csatik.
 #51040  Szerző: csokie

Vagy itt a fórumon orosz roulettet játszani :D Kommenteknél aki több faszságot ír, az repül a fórumról :D ...OFF...

BAROM-O-METER
 #51034  Szerző: SzD

Nem tarthatnánk egyszer egy szavazást, hogy kinek a nevénél nyomja meg az illetékes a delete gombot?
 #51033  Szerző: Zsolt

És még egyszer tisztázásképp; szerintem a jelenlegi hazai médiaszabályozás elavult és tulajdonképpen... rossz. De ennek ellenére nem gondolom, hogy amit ezek a csatornák csinálnak, vagyis költöznek ki külföldre, annak örülni kéne.
 #51031  Szerző: Zsolt

Jó zavar karika.
Na végre. Téged csak az zavar. Ne próbáld meg nekem beetetni, hogy téged bármennyire is foglalkoztatnak a koncessziós díjak és annak felhasználási módjai.
Mit izgat az téged, hogy a cseh CT és CR magyar tévékből él, szarsz te arra, téged csak az érdekel, hogy mi van a képernyőn, semmi más.
Nézd meg pl FILMBOX HD-n hogy milyen élénk és nagy a karika.
És akkor mi van? Ez legyen a legnagyobb gondom nekem és az országnak.
Jó jogilag nem tiltották be a DB de este 10 utáni vetítés egy gyerekeknek szóló műsornál gyakorlatilag ugyan az.
Gyakorlatilag nem ugyanaz, gyakorlatilag megint csúsztatsz, gyakorlatilag mint mindig.
De nem csak engem zavar amúgy hanem rengeteg embert.
Ezt te gondolod így, konkrét statisztikai adatok nincsenek róla. Az én ismeretségi körömből konkrétan még soha senki nem panaszkodott, hogy ez milyen zavaró.
 #51030  Szerző: Zsolt

Mauro írta:Tudom hogy nincs karika azért tetszene. Mert ott PL angoloknál SKY csak filmet előtt figyelmeztet. Németeknél meg PL PRO 7 ugyan így csinálja.
De igen PL Dragon Ball-t. Gyerekorom kedvencét. Mi volt bajuk vele máig nem árulták el. Csak szeretetről és barátságról tanultak gyerekek. Érdekes hogy minden más országba mehetett Észak és Latin Amerika, Európa közel és kelet stb. Szülőket se zavarta ha gyerek azt nézte. Mostani rajzfilmektől ki akadnak. Így másik előny ha az ORTT-nek nem tetszik egy sorozat az is mehet nyugodtan és cenzúrázni se kell mert pl RTL e miatt is büntetek most. De volt róla vita hogy Sport 1-nek, Spektrumnak híradót kéne adnia. Sőt HBO-nak is kódolatlan hétvégeken.
Kész. Nem tudok veled mit kezdeni. Egyszerűen olyan asszociációkat kötsz az adott témával amelyeknek nincs semmi közük egymáshoz. Abból amit én írtam természetesen semmire nem reagáltál (gondolom nem is fogtad fel mit akarok), viszont leírtál megint egy csomó dolgot ami olyan lényegtelen, hogy az nem igaz.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 106