Jó csak ha meg nézed köztv-ken és országos kereskedelmi adókon kívül. pl ATV HÍR TV maradt MO-n ők eddig is kaptak támogatást így ők nem mennek el az egyszer biztos. Azokon kívül már csak Chellomédia csatik ECHO TV Hálózat TV, Story TV van itt. Remélem nem hagytam ki senkit. Ezek közül Hálózat TV-ről sat.hun azt mondták ATV kis testvére. Így több mint valószínű hogy ők is maradnak mert nem lennék meg lepve ha ők is jutottak állami pénzhez. ECHO-ról nem tudom hogy kaptak állami támogatást. De Chellomédia csatiknak és Story TV-nek nem éri meg maradni. Minek? ATV és HÍR TV kereskedelmi adó éljenek meg reklámokból. Miért többi csatinak kell pénzelnie? Így mire észbe kapnak lehet hogy csak az marad akinek eddig is meg érte maradni. Sajnos netes letöltés se mindig jó mert tvripes műsor kerül fel abba is benne lehet a karika. Nem tudom ki szokták szedni. Meg ha van sávszélességed hely is kell tartalomnak. És nem biztos hogy mindenkinek telik nagyobb vinyora. Meg valakit nem akar letöltéssel foglalkozni az kénytelen TV-be nézni a műsort.
Amúgy melyik hír műsor alatt láttál karikákat?
Amúgy melyik hír műsor alatt láttál karikákat?