RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29531  Szerző: Szepi

Csak kapkodom a fejem. Rádiós szempontból sosem volt ilyen sűrű hónapunk itt Miskolcon.

Sláger -> Neo, Danu -> Klassz, Park -> ???, EXPRESSZ -> ???, most meg SZTAR FM -> Yo???

Bár híve vagyok annak, hogy bizonyos időközönként jó a változás, de a SZTAR FM-et sajnálni fogom. Főleg, ha egy tucatzenés rádió váltja fel, ami ráadásul nem helyi lesz (lásd Gold FM :vomit: )
Sokan szidták a SZTAR-t, de csak az ismerettségi körömből nagyon sokan hallgatták. Talán még jó is, hogy talkfree volt.
Különösen tetszett, hogy az oldie stílusból nem a mainframe vonalat nyomták, rengeteg zenét hallottam rajta amit máshol soha sem fogok.

R.I.P. SZTAR FM
 #29530  Szerző: centerweb

Szelerailway írta:Egy megdöbbentő hír,ha igaz:

http://www.fn.hu/belfold/20091030/megszunhet_sztar_fm/
A lényeg: "Stílust és tulajdonost vált Miskolcon vasárnaptól a Sztar fM. Az fn.hu információja szerint Budapesten is hamarosan vége lehet a nosztalgiarádióként ismert adónak. A műsorszolgáltatás itt sem szűnik meg, csak más stílussal és gárdával megy tovább. A kaposvári székhelyű N-Joy Média Kft. vette meg a miskolci Sztar fM rádiót üzemeltető céget. Dóra Zoltán ügyvezető igazgató lapunknak megerősítette, hogy november 1-től már ők irányítják a rádiót."

Akkor ezért volt pár alig észrevehető változás nemrég, már csak az a kérdés, hogy Miskolcról, Kaposvárról vagy Szegedről fog menni? Az sem véletlen szerintem hogy pont most fognak váltani Miskolcon, jól kihasználják hogy a jelenleg Miskolcon két leghallgatottabb országos elmegy.
 #29528  Szerző: hdshouter

Te Jó Isten!
Mi ez a nagy váltásos hullám itt Miskolcon? Ennyire meghatározó ez a Sláger-Danubius-os mizéria, hogy minden rádió most vált arculatot? Vagy nekik is lejárt vmi szerződésük pont most egy időben, vagy mi? :S
 #28471  Szerző: centerweb

A miskolci Sztáron más lett az adásprocesszor (beállítása?) ha jól hallom. Hangosabb is egy kicsit. És ebben nem vagyok biztos, de mintha kicsit több mainstream oldies menne. Mi történt, hogyhogy hozzá nyúltak? :)
 #25511  Szerző: nyikolaj

Lehet.De minek. :csukottszem:
 #25479  Szerző: centerweb

Szerintetek nem olyan mintha kicsit növekedett volna a 103 vételkörzete?
 #23543  Szerző: nyikolaj

Mondjuk én annak is örünék,ha olyan rádio lenne a 103 Mhz-en ami anno a váltás után lenni akart.(És a rádio nevében az 1 is szerepel) :)
 #23541  Szerző: nyikolaj

Egyébként én azt hallottam,hogy a miskolci 103 részletfizetési haladékot kér(t) az ORTT-től.
Lehetek egy kicsit gonosz? :roll:
Ne kapjanak semmi segitséget,és szép lassan szünjön meg mert nincs értelme így tengődnie a miskolci éterben.
Egyébként ez nem szemétkedés,de szerintem nem sok értelme van a Sztárnak Miskolcon.Főleg,hogy több éve semmi nem megy rajta csak zene egyfolytában.Szerintem a hallgatottsági rátájukon 0% szerepel.
 #23527  Szerző: Jani

centerweb írta:Azért a 103 lefedettsége kisebb mint a 96.3-é. Mondjuk lehet hogy ez az ő hibájuk, régen talán nagyobb volt.
Régebben nagyobb volt ez biztos.Amíg a Sláger nem indult el Komádiból a 103-on akkor sűrűn lehetett itt is fogni a Non-Stop/Té rádiót.Erősebben jött,mint a 96.3-om.Legutóbbi adókarbantartás,ami Komádi adókat is érintett és a Sláger ki volt kapcsolva,akkor jó tropó mellett jött a 96.3 és a 103 is.Előbbi jóval erősebben jött,akárhogy forgattam az antennát.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 65