RADIOSITE Fórum

• Class FM

#162133  Szerző: markfelt

oldman írta:
kukac írta:hvg.hu: "Balázs: Megfenyegetett a Class FM vezetője
" ...ha jön megkeresés az Andy Vajna tulajdonába tartozó Rádió 1-től, el tudják képzelni, hogy ott folytassák. Vajnával kiváló viszonyban vannak, úgyhogy ha úgy csinálhatják a műsort, ahogy szokták, akkor elgondolkoznak az ajánlaton..."
Gusztustalan ez mindkét féltől. Rengeteg ártanak a rádiós szakmának. És persze már máshogy kommunikál Balázs. Elég átlátszó.
Amúgy ellenfél nélkül, egyedüli országos rádióként nem nehéz a leghallgatottabbnak lenni.
Nem értek egyet.

1) A szakmának ez az erősen bulvárértékű kardozás már nem árt, szarnak a pofon. Az igazán ártalmas dolog az, hogy egyáltalán előfordulhatott, hogy nincs országos kereskedelmi rádiónk.
2) De, nehéz volt a leghallgatottabbnak lenni, még országosan is, főleg ennyire toronymagasan. Volt Petőfi, voltak regionális rádiók, a Class mégis mindenkit levert. Egyébként Budapesten is, ahol legalább 3 erős konkurens volt a kezdetek óta.
 #162132  Szerző: Wolfman

oldman írta:És persze már máshogy kommunikál Balázs. Elég átlátszó.
Szerintem Balázs elég konzisztens, egy korábbi D. Tóth Kriszta-interjúban említette, hogy Vajnával jóban van, a Rádió 1-ről is azt mondja, amit korábban.
 #162130  Szerző: oldman

kukac írta:hvg.hu: "Balázs: Megfenyegetett a Class FM vezetője
" ...ha jön megkeresés az Andy Vajna tulajdonába tartozó Rádió 1-től, el tudják képzelni, hogy ott folytassák. Vajnával kiváló viszonyban vannak, úgyhogy ha úgy csinálhatják a műsort, ahogy szokták, akkor elgondolkoznak az ajánlaton..."
Gusztustalan ez mindkét féltől. Rengeteg ártanak a rádiós szakmának. És persze már máshogy kommunikál Balázs. Elég átlátszó.
Amúgy ellenfél nélkül, egyedüli országos rádióként nem nehéz a leghallgatottabbnak lenni.
 #162128  Szerző: kukac

exfm írta:A másik dolog: Valaki nem akarja megszólaltatni MCNutt-ot? Az elmúlt héten elég egyoldalú volt a kommunikáció..
- úgy hallottam, hogy ő elmondta amit akart, a részéről különösebben már nincs mit hozzátenni.
 #162127  Szerző: exfm

tomee írta:
admin írta:
djlacee írta:Valaki magyarázza már meg, most a Morning Show miatt van ez a nagy utálat? Annyira értékes az a műsor? Pedig a Bumeránghoz képest egy erőltetett valami volt, az én véleményem szerint...
2.4 millió hallgatta, nélküle a Class nem nagyon lett volna első.
Pont ezt akartam én is írni. Itt az, hogy Balázsékat ki szereti és ki nem, egy huszad rangú dolog.

A lényeg, hogy kialakítottak ennyi év alatt egy működő dolgot egy ekkora rajongói táborral, és ez még akkor is így lett volna, ha mondjuk a mai napig lenne Bumeráng... Legfeljebb nem ekkora mértékben valósult volna ez meg, de akkor is népszerűek lennének.

Máshol is olvastam már, hogy "ezt bárki utánuk tudná csinálni". Oké... Hajrá... Csinálják... A Danubius éveken át szó szerint vért izzadt, hogy egy reggeli stábot össze tudjon rakni Bochkorék ellen.

Nem állítom, hogy néha (sokszor) nem ment át annyira obszcénba a műsor, hogy néha én szégyelltem magam helyettük, de ugyanakkor van egy erős ismeretségi körük, és rengeteg érdekes embert meg tudtak szólaltatni az évek során.

Szóval degradálni a műsor jelentőségét és hatását... eléggé szemellenzős hozzáállás.

Annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy az is szemellenzős hozzáállás ha azt mondjuk, hogy mindig csak ugyanaz a kör tud jó műsorokat tolni az éterbe, melynek tagjai már 20 éve "beégtek" az életünkbe. Én nagyon szeretnék már látni egy olyan országos rádiót (lehet nem élem meg) melynek vezetése egy teljesen új brandet épít fel ismeretlen arcokból és hangokból..

A másik dolog: Valaki nem akarja megszólaltatni MCNutt-ot? Az elmúlt héten elég egyoldalú volt a kommunikáció..
 #162117  Szerző: kukac

hvg.hu: "Balázs: Megfenyegetett a Class FM vezetője
 #162114  Szerző: Csongii

Mivel ugyan arról a szerverről hallgatod és maga a szerver tudja mérni, hogy hányan csatlakoznak rá.
 #162109  Szerző: Jozsfm964

zenefalo írta:
admin írta:Nézve a streamstatot, nem sokan léptek be azon a bizonyos digitális ajtón, szinte semmivel nem nagyobb a hallgatottság a múlt hétvéginél, persze egy nap után még nem kéne levonni messzemenő következtetést, jó. Nagyon nehéz megsaccolni, de legfeljebb olyan napi 50-60 ezer hallgatóra tippelek ebből majd hétköznap (aminek mondjuk egy helyi rádió FM-en nagyon örülne).

Nem sokáig fogják nyögni a hírszerkesztők, műsorvezetők bérét így.
Mivel minden tartalék elfogy egyszer, ha nincs bevétel, kénytelenek lesznek összehúzni a nadrágszíjat. Szerintem kis idő, és se hírek, se műsorvezetés nem lesz, csak zenék.
Én mondjuk nem a streamsatról hallgatom hanem rádiós appon. Azt hogy mérik le? :)
 #162108  Szerző: Jozsfm964

Elég korrekt mixek mennek. Ez mért nem volt eddig? :) Azt hittem a Class magyarok megy mint ahogy az ilyenkor szokott. Akkor az megszűnt? Szani Roland hova lett?
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 510