RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93463  Szerző: mxgiorgio

Gyerekek tuti valami nagy dobás lesz a weboldaluk ha ennyit dolgoznak rajta :lol: Biztos vagyok benne,hogy egy marketing csapat éjjel-nappal dolgozik ezen :shock: Szerintem ha nem volt rá idejük január óta amikor megnyerték a pályázatot,hogy elkezdjék,talán nyárra összehoznak egy alapszintű számítástechnikai tudással rendelkező egyén által létrehozott honlapot is :punch:
 #93461  Szerző: ceve

radukanorbert írta:
ceve írta:Lélekdonor eredetiben mi a "bánatutcát" keres egy CHR/dance rádióban, naponta többször? :vomit:
Tudod, teljesíteni kell a magyar zenében egy arányt :) Mellesleg inkább ez szóljon, mint mondjuk Flour.
Még úgy is... ez egy 2 éves, kifejezetten lassú tempójú popszám.

Léteznek azért ennél frissebb, és a Pitbull-David Guetta-Flo Rida vonalhoz sokkal jobban illeszkedő magyar zenék is.
 #93460  Szerző: radukanorbert

tomee írta:
radukanorbert írta:
ceve írta:Lélekdonor eredetiben mi a "bánatutcát" keres egy CHR/dance rádióban, naponta többször? :vomit:
Tudod, teljesíteni kell a magyar zenében egy arányt :) Mellesleg inkább ez szóljon, mint mondjuk Flour.
Itt üt vissza a magyar-zenei arány erőltetése...
Erről viszont nem ők tehetnek, hanem az NMHH. Azért azt megnézném, hogy odafent hallgatnak e rádiót az NMHH-ban, és ha igen, akkor ők mit hallgatnak.
 #93459  Szerző: csonkamate

már egerbe nyoma sincsen a musicfmnek 89.5ön
gödölöö ig megy el a z adása
 #93458  Szerző: tomee

radukanorbert írta:
Itt üt vissza a magyar-zenei arány erőltetése...
 #93456  Szerző: radukanorbert

#93454  Szerző: ceve

Lélekdonor eredetiben mi a "bánatutcát" keres egy CHR/dance rádióban, naponta többször? :vomit:
 #93453  Szerző: szemilan

Nekem Vodás netem van, vidéken azt tudja, amit a T-mobile, Telenor mindössze a felét. Nem tudom, hogy a kék T Budapesten mire képes.

Ha megnézitek a vidámparkos képüket a facebookon, egy "dobozba", mintha be lenne kötve a fülhallgatójuk.
Bánatomban pedig egy "utcával" odébb kapcsolok, ha ez még 1X lemegy. :sealed: :unott:

Amúgy "megjött" az első "narancs szagú" társadalmi célú hírdetés.
 #93451  Szerző: radukanorbert

Richmonde írta:
radukanorbert írta:Zeneileg szerintem egész jók lettek, reggel élvezhető volt. Sajnos csak 1 órát tudtam hallgatni (6-7 között), mert a zenék közti megszólalások kritikán aluliak voltak. Gyakorlatilag értelmetlen volt az egész, mert nem volt olyan fél perc, hogy ne szakadt volna meg 5-10 másodpercre. Ennél még az is jobb lett volna, ha csak zene megy.
Az első nap azt mondta a Steve, hogy ők a rádiózás Farkas Bertalanjai, mert ilyen mobilstúdiója senkinek nincs. Hát ilyen ... nincs :S Említették, hogy 3G-t használnak, amit nagyon kétlek, mert ha azt használnának, akkor nem lenne ennyire sok kiesés, hiszen azért főleg Pesten nagyon jó a 3G lefedettsége.
Attól függ melyik szolgáltatóval csinálják. A T-nek már megy a 4G, azzal kellene próbálkozni. A Voda 3G gyalázat xar. átlag 4 mega alig jön ki belőle Pesten, a feltöltés jó ha veri a 2 megát... ha csak nem dedikált kártyával csinálják.
Jelenleg van egy Vodás kártyám is, nem a legjobb, de amire nekik kell, ahhoz elégnek kell lennie. Nem tudom mivel csinálják és hogyan, de minőség alapján ehhez kb 60-70 kbps fel/le sebesség kell. Annyi meg elvileg van már mindenhol, még a Vodának is.
 #93450  Szerző: Richmonde

radukanorbert írta:Zeneileg szerintem egész jók lettek, reggel élvezhető volt. Sajnos csak 1 órát tudtam hallgatni (6-7 között), mert a zenék közti megszólalások kritikán aluliak voltak. Gyakorlatilag értelmetlen volt az egész, mert nem volt olyan fél perc, hogy ne szakadt volna meg 5-10 másodpercre. Ennél még az is jobb lett volna, ha csak zene megy.
Az első nap azt mondta a Steve, hogy ők a rádiózás Farkas Bertalanjai, mert ilyen mobilstúdiója senkinek nincs. Hát ilyen ... nincs :S Említették, hogy 3G-t használnak, amit nagyon kétlek, mert ha azt használnának, akkor nem lenne ennyire sok kiesés, hiszen azért főleg Pesten nagyon jó a 3G lefedettsége.
Attól függ melyik szolgáltatóval csinálják. A T-nek már megy a 4G, azzal kellene próbálkozni. A Voda 3G gyalázat xar. átlag 4 mega alig jön ki belőle Pesten, a feltöltés jó ha veri a 2 megát... ha csak nem dedikált kártyával csinálják.
  • 1
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 565