RADIOSITE Fórum

• Politika

#107255  Szerző: markfelt

Pasa írta:Alakul ez, kéremszépen... ;) :yes:
2014-ben minden bizonnyal kormányváltás lesz (az LMP nélkül), hiszen rendesen "alakul" a jelenlegi kormány népszerűsége és támogatottsága is. Én bízom abban, hogy megjön az emberek esze és felnyílik a szeme. Ám mielőtt gyermeteg vitába mennénk, nézzük objektíven a dolgokat: értékelhetetlen az MSZP-SZDSZ korszak, ezt szerintem mindannyian tudjuk.

De vajon miben jobb a Fidesz-KDNP éra?

A gazdasági teljesítményük 0, a jólét és az életszínvonal rohamosan csökken, cserébe ránk erőltetnek csomó felesleges, pénznyelő, társadalomra nézve káros ideológiát.

Négy ütőkártyája, vagyis inkább eszköze van véleményem szerint a Fidesznek, ami miatt a maradék támogatói (társadalmi, üzleti) még nem hátráltak ki:
- 20 év után is lekomcsizza az ellenzéket (miközben tele van ex. vörösökkel)
- az elmúlt 8 évet teszi felelőssé minden rosszért (miközben erős ellenzéki pártként tett róla, hogy a pozitív gondolatok, törvények, kezdeményezések mind-mind fulladjanak kudarcba az akkori kormányok esetében)
- államadósság-csökkentés-mániás (aki kevés makrogazdasági, gazdaságpolitikai ismeretekkel rendelkezik, tudja, mekkora otromba baromság ez)
- kezében van a média. a szócsövek egyoldalóak, a szórakoztató médiumok nem politizálnak, csak homályosítják a fejeket

Persze, hogy menekül a nép, akár Bajnai felé. Még akkor is, ha Harrach Péter minden estre összeteszi a kezét, hogy "édes jó istenem, bárcsak maradna meg a hatalmi pozícióm, vagy nőne!"

Gyurcsányból 5 év alatt ábrándultam ki, Orbán esetében ez kb. fél év volt. Úgy látom, ezzel nemcsak én vagyok így. Bajnai sem a messiás, én Torgyán Józsefre is szívesen szavaznék, csak hogy ez a félnótás lekerüljön a trónról. De ha valaki nem így látja, lelke rajta, elfogadom. Ettől még nem fogom se jobban, se kevésbé bírni / nem bírni a fejét.
 #107254  Szerző: Glenn

Alakul ez, kéremszépen... ;) :yes:
 #106780  Szerző: mimi

rmihaly76 írta:Most olvastam en is.... kerenyi sosem volt normalis, es csak a sajat neveben beszeljen.
Az se zavart soha senkit, hogy Kerényi, Bencsik, vagy az alaptörvény körül bábáskodó Pozsgay akkora keményvonalas komcsik voltak, mint az egész MSZP együtt szorozva ötvennel, ilyenekkel van tele a Fidesz, és valaki még elhiszi a komcsiellenes mesét :p
 #106774  Szerző: LuciFerko

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598700
Feljelentették a Népszava kommentelőit
Büntetőeljárást folytat a Népszava kommentelői - internetes hozzászólói - ellen a XVI. kerületi rendőrkapitányság. Az eljárás Az Ezren tüntettek Papcsák ellen című, a lap online felületén még áprilisban megjelent cikkéhez érkező hozzászólások miatt indult.
 #106767  Szerző: asimov

Most olvastam en is.... kerenyi sosem volt normalis, es csak a sajat neveben beszeljen.
Orban Viktor ne az alaptorvenyet nepszerusitse (amugy maga a teny, hogy nepszerusiteni kell ezt, mindent elmond az alaptorveny tarsadalmi elfogadottsagarol) hanem arra a kerdesre adjon majd egyszer valaszt, hogy miert vettek ki az alaptorvenyukbol az oregsegi nyugdij- es TB ellatas, allami feladatkent rogzito szakaszat.
(Eme "apro valtozas" miatt, ha holnaptol nem fizet az allam oregsegi nyugdijat, vagy nem biztosit TB ellatast senkinek, akkor nincsen jogorvoslati lehetoseg sehol, ugyanis az uj alaptorveny eletbelepese ota nincsen olyan torveny vagy jogszabaly, ami ezeknek a teljesiteset az allam szamara koteleozen eloirja. A regi Alkotmanyban ezek kotelezoen eloirt allami feladatok voltak.
A munkaltatoi TB-jarulek, adova atminositese sem a magannyugdijpenztarakrol, hanem errol szolt. Persze a kozmediumok hiradasaibol ez gondosan kimaradt.)
mimi írta:http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/09/ ... viktorral/
  • 1
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 517