RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#11843  Szerző: LuciFerko

Sajnos ez nem egyedi eset...
 #11832  Szerző: Pasa

:o :o :o :o :o
Gusztustalan! És pont vacsora előtt... :shock:
 #11786  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:pl mik vannak még?
Pl. rég nem létező magyar tévékből klipek és filmek a logókkal (Sztár TV, Tévé TV, TV4, HTV30), meg amit már írtam, a Bibionében készült tévés bandscan. Meg a még önkormányzati TV3 kísérleti adása az UHF 43-ason 1993-ban, vagy HBO monoszkóp, Óbuda TV képújság ős Budapest Rádió hanggal, stb. 8-)
 #11784  Szerző: LuciFerko

pl mik vannak még?
 #11783  Szerző: Pasa

Sok-sok érdekes videófelvétel van itt, de hát ugye a videókártya... Két éve tervezem, de most majd jól keresztbe tesz a recesszió is. :shock:
 #11780  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Nekem van két VHS-felvételem. Az egyik a (sokak által ismert) NATO-repülőről sugárzott tévéadás az UHF 21-esen, szépen fédelget az STV2 monoszkópjával, a másik az Újvidéki Tv szerb híradója (ez is itt készült Bp-n tetőantennával). Sajnos nem tudom feltenni...
de megvannak ugye? egy TVtuner kártyával ami tud kompozitot fogadni azzal be lehet digizni.
 #11779  Szerző: Pasa

Nekem van két VHS-felvételem. Az egyik a (sokak által ismert) NATO-repülőről sugárzott tévéadás az UHF 21-esen, szépen fédelget az STV2 monoszkópjával, a másik az Újvidéki Tv szerb híradója (ez is itt készült Bp-n tetőantennával). Sajnos nem tudom feltenni...
 #11715  Szerző: mg

Zsolt0911 írta:Én hatodikos voltam, és én is nagyon rápörögtem. A Duna Tv teletextjéről másoltam kézzel papírra a legfrissebb fejleményeket az első napokban :oops: :) . Apámmal kerestük az Újvidéki Rádiót a 837 KHz-n, egy kicsit sikerült is hallgatni. Aztán egyszer nem találtam, majd kiderült, h azért, mert lebombázták az adót. Persze felvétel nincs nekem sem róla.

Szegeden mennyit lehetett a háborúból észlelni? Az unokanővérem, aki oda járt egyetemre abban az időben, mesélte, h olykor lehetett a bombázásokat is hallani.
Kisteleken voltam, felettünk csak a repülők húztak folyton. De azt hallottam én is, hogy hallatszott Szegeden, meg viszonylag be is voltunk szarva, annyira nem kellemes a tudat, hogy tőled 30 km-re bombáznak, meg honnan tudd, hogy a szerbek egész biztosan nem akarnak kicsit visszaválaszolni...
  • 1
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • 511
  • 541