RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#152040  Szerző: mihalylovics

zenefalo írta:OFF:
A rádiók (tisztelet a kivételnek) ebben az országban nem a hallgatóknak akarnak megfelelni,hanem a médiahatóságnak,ez az én véleményem. :unott:
A rádiók ebben az esetben szerintem ártatlanok, a hatóság és a szabályozás viszont valóban nem a hallgatók igényei szerint működik...
 #152039  Szerző: zenefalo

OFF:
A rádiók (tisztelet a kivételnek) ebben az országban nem a hallgatóknak akarnak megfelelni,hanem a médiahatóságnak,ez az én véleményem. :unott:
 #152038  Szerző: mihalylovics

Az imént - akaratlanul - adásba került egy telefonbeszélgetés a zene alatt :) Amúgy tényleg jó, én ilyen szöveg-, és magyarzene-arány mellett az ismétlődéstől is eltekintek :)
 #152036  Szerző: szabogabor10

Pasa írta:Ezt hallgatom két napja. Ha nem ismétlődne a zene pár óránként, ez lenne a budapesti király. Ilyen rádió kéne mindenféle szöveg - hírek, féleszű szpíkerek meg reklámok - nélkül, és ezzel a zenei kínálattal. Tökéletes, csak a pár óránkénti ismétlések zavarnak kissé (nem nagyon). Tudom, ez csak teszt, de jól mutatja, mi a jó zenei rádió fogalma. Sok havernek elmondtam, ők is ezt hallgatják második napja. :yes:
Akkor most kéne petíciót küldeni az NMHH-nak meg a radiónak a zenés jelleg megtartásáért. Tudom, tudom a szerződés meg a hülye közösségi jelleg köti őket, de akkor is.
Tényleg jó egyébként. Pár külföldi rádióra emlékeztet ez a zenei kínálat.
 #152032  Szerző: Glenn

Ezt hallgatom két napja. Ha nem ismétlődne a zene pár óránként, ez lenne a budapesti király. Ilyen rádió kéne mindenféle szöveg - hírek, féleszű szpíkerek meg reklámok - nélkül, és ezzel a zenei kínálattal. Tökéletes, csak a pár óránkénti ismétlések zavarnak kissé (nem nagyon). Tudom, ez csak teszt, de jól mutatja, mi a jó zenei rádió fogalma. Sok havernek elmondtam, ők is ezt hallgatják második napja. :yes:
 #152008  Szerző: mate1993

LewyDee írta:Honnan ad, Szecska?

Mert nálam ahol a sotéra gellérthegyre sashegyre rálátás van, ahhoz képest harmatgyenge 58dB
Nálam picit erősebben jön, mint a Gellért-hegy/Sote/Sas-hegyi adók, de a Szecskáról sugárzó Sláger és MKR-nél gyengébb (csak utóbbi toronyra van jobb rálátásom. Nekem még a Hármashatár-hegy jutott eszembe, de gondolom hamarosan ki fog derülni az adótelephely.
 #152007  Szerző: Kovi02

Pasa írta: középhullámon AM-ben monó zenét hallgatni?
Például én?
 #152005  Szerző: Glenn

Egymásnak ne essetek!
Lesz DAB, éppen úgy, mint ahogy lett DVB-T. Meg lett színes televízió, meg UHF-sugárzás, meg FM-sugárzás, meg műholdas adás, stb.
Fejlődni kell, aminek ára van. De a demagóg duma, miszerint hajjaj, de drága, meg hajjaj, de rossz, nem kell. A 60-as évektől a 80-as évekig nem volt országos sem az FM, sem az UHF lefedettség. Külön dekóder vagy új vevő kellett hozzájuk több havi fizetésért, ma mégsem tudnánk elképzelni nélküle az életet. Ki a fene szeretne képcsövön fekete-fehér tévéadást nézni, vagy középhullámon AM-ben monó zenét hallgatni?
Lesz új technika, mert jobb a réginél és olcsóbb is (lesz a vétel is nemsokára). ;)
 #152003  Szerző: Kovi02

RatFM írta: Ott a pont !
Mikor megélhetési problémákkal küzd az ország lakosságának nagy része pont annyira kellene ez a DAB dolog mint egy PÚP a hátukra !
De ezt az elkényeztettet mama kedvencei akiknek mindent a seggük alá tolnak nem fogják megérteni addig míg nem a saját bőrükön érzik!
Na meg 4000-ért használható dab vevő, meg valami átverő show ?
Na meg ha van is az pont annyira fog jól szólni mint egy szokol rádió rövidhullámon :lol:
Amúgy meg az ország anyagi helyzetét elnézve ez a DAB átállás legalább 10 évig nem fenyeget !
4000ért még használható FM vevő sincs,nemhogy DAB. :lol: :lol:
(amúgy inkább a rövidhullámot kéne fejleszteni,mint a DAB-ot,én is hallgatnék rövidhullámot,de csak a CRI szerb adása amit tudok hallgatni RH-n(mondjuk a zenék jók a CRI-n :) ) . :(

Meg ha én Ö3-t akarnék hallgatni itthon DAB-on,és valószínűleg nem tudom,de FM-en igen,akkor FM ebből a szempontból jobb?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 56