RADIOSITE Fórum

• Best FM

#189247  Szerző: potyi

Én azt mondom, itt a jó alkalom, hogy dance rádió legyen. Klubzenékkel 1990-től napjainkig. :party:
 #189239  Szerző: Tomi76

Hát arra is ráférne egy teljes átalakítás, de ez igaz az egész komplett Best FM-re. Talán majd most.
 #189235  Szerző: Garfield

Tomi76 írta: 2020.11.26. 11:33 ...de ez a "korai", 19:00 utáni csak zene olyan egyszerű webrádió hatást kelt. Az rendben van, hogy a legtöbb rádió éjszaka ezt csinálja, ezt meg is értem, sőt jogos. De az este hét órás elköszönés nekem túl korai. Persze nem azt mondom, hogy sokat kell beszélni, nyílván nem, hiszen zenei rádióról beszélünk, és beszélgetős műsorok vannak bőven máshol. De akik este hét után hallgatják, kocsiban ülnek, dolgoznak stb. szerintem kicsit élvezetesebbnek tarthatnák ha egy élő ember szólal meg időnként, mint az, hogy mintha csak egy pendrive menne, megpakolva zenékkel, néha egy két konzerv programajánlóval. A régebbi 23:00-ás elköszönés sokkal jobb volt.
Tavasszal debrecenin is rendesen megnyesegették a műsorokat, ott is webrádió üzemmód van 19:00-tól, vasárnap pedig már 17:00-tól, de legalább itt a zenébe nem nyúltak bele, és az EURO TOP 40 is megmaradt, igaz, április 1. óta az is műsorvezető nélkül megy. Nyíregyházival mi a helyzet?
 #189234  Szerző: Tomi76

Várhatóan jönni fog valami reform a Best FM-nél is. Kizárt, hogy ezen ne változtatnának. A kérdés, hogy milyen formában, mik a tervek? Zeneileg szerintem egyre jobb, de ez a "korai", 19:00 utáni csak zene olyan egyszerű webrádió hatást kelt. Az rendben van, hogy a legtöbb rádió éjszaka ezt csinálja, ezt meg is értem, sőt jogos. De az este hét órás elköszönés nekem túl korai. Persze nem azt mondom, hogy sokat kell beszélni, nyílván nem, hiszen zenei rádióról beszélünk, és beszélgetős műsorok vannak bőven máshol. De akik este hét után hallgatják, kocsiban ülnek, dolgoznak stb. szerintem kicsit élvezetesebbnek tarthatnák ha egy élő ember szólal meg időnként, mint az, hogy mintha csak egy pendrive menne, megpakolva zenékkel, néha egy két konzerv programajánlóval. A régebbi 23:00-ás elköszönés sokkal jobb volt. A nyereményjátékot jó dolognak tartom, olyan mintha valami elindult volna. Remélhetőleg ez is javulni fog mint ahogy a Rádió 1 és a Retro is javult.
 #189128  Szerző: Garfield

https://www.bestfmbudapest.hu/nyerj-bes ... kcsomagot/
Végre csináltak egy nyereményjátékot! Igaz, hogy csak Best FM-es bögrét meg ilyen hülye nyakbaakasztót lehet nyerni, de hát a semminél (meg a Petőfi Dörmögő Dömötör előfizetésénél) jobb. A zenében egyelőre nem látok változást, de remélem, hogy kitalálnak majd valamit, hiszen a Retro most már 100%-osan lefedi zeneileg. Ha újdonságokat nem is, de a 2010-es évek zenéit berakhatnák.
 #188353  Szerző: Tomi76

Ma délután hallgattam a a rádiót, de kicsit képzavarban voltam. Való igaz, hogy nem vagyok rendszeres hallgató,szoktam hallgatni de nem folyamatosan, viszont nem értettem, hogy akkor most Dia vagy Dávid a délutáni műsorvezető? Ez 17:00 és 19:00 között volt, amikor is egyszer Dia egyszer Dávid szólalt meg. A hírek előtt mondta Dia, hogy a következő órában is várja az üzeneteket, majd a hírek után lement egy vagy két szám és Dávid szólalt meg úgy, mintha eddig is ő vezette volna a műsort. Csodálkoztam is, hogy jé ezek mikor váltottak? Aztán nem sokkal később megint jött Dia a következő szám felkonferálásával, később megint Dávid, és így tovább, és így tovább... szóval ez most mi volt?
 #188258  Szerző: Tomi76

Jozsfm964 írta: 2020.08.25. 14:18 Kinyírni a Sláger FM-et.
Hát ennyivel nem fogják.
 #188253  Szerző: Jozsfm964

Kinyírni a Sláger FM-et. A többi Ők se igazán értik szerintem...
Tomi76 írta: 2020.08.23. 22:39 Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.
 #188243  Szerző: Tomi76

Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.
 #188233  Szerző: Tomikaaa

Sikerült kipróbálnom ezt a Best FM frekvenciát az M3-ason és az M7-esen is.

M3-as: Vannak gyengébb részek, de Hatvanig elszól.

M7-es: Itt is vannak gyengébb részek, de Velencéig elszól. Rosszabb eredmény, mint az M3-ason, de hálózatba kapcsolódás esetén összeérne a fehérvárival.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 77