RADIOSITE Fórum

• Best FM

#190102  Szerző: robert11

A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.
 #190100  Szerző: Garfield

potyi írta: 2021.02.06. 12:36 Esetleg kivehetnék a Phats and Small - Turn Around elejéről a másik rádió dalcímbemondását...
Melyik másik rádióét?
 #190091  Szerző: potyi

Esetleg kivehetnék a Phats and Small - Turn Around elejéről a másik rádió dalcímbemondását...
 #189957  Szerző: Garfield

Béci09 írta: 2021.01.18. 12:29 Kép
Ez az újfajta logó került ki az atmedia oldalára...
Érdekes módon ez a kép csak az Atmedia honlapján van kint, de azt nem hiszem el, hogy csináltak egy alternatív logót, mert az eredeti nem tetszett nekik... Ugyanakkor arra sem látok sok esélyt, hogy le akarnák cserélni a logót, mivel az új csak dizájnban tér el a régitől, tartalmában nem, így a csere csak felesleges pénzkidobás lenne... Szóval passz.
 #189949  Szerző: Béci09

Kép
Ez az újfajta logó került ki az atmedia oldalára. Remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan megújul a vidékiekkel együtt, és az összes olyan lesz, mint a debreceni. A nyíregyit talán már a kossuth is előzi...
 #189247  Szerző: potyi

Én azt mondom, itt a jó alkalom, hogy dance rádió legyen. Klubzenékkel 1990-től napjainkig. :party:
 #189239  Szerző: Tomi76

Hát arra is ráférne egy teljes átalakítás, de ez igaz az egész komplett Best FM-re. Talán majd most.
 #189235  Szerző: Garfield

Tomi76 írta: 2020.11.26. 11:33 ...de ez a "korai", 19:00 utáni csak zene olyan egyszerű webrádió hatást kelt. Az rendben van, hogy a legtöbb rádió éjszaka ezt csinálja, ezt meg is értem, sőt jogos. De az este hét órás elköszönés nekem túl korai. Persze nem azt mondom, hogy sokat kell beszélni, nyílván nem, hiszen zenei rádióról beszélünk, és beszélgetős műsorok vannak bőven máshol. De akik este hét után hallgatják, kocsiban ülnek, dolgoznak stb. szerintem kicsit élvezetesebbnek tarthatnák ha egy élő ember szólal meg időnként, mint az, hogy mintha csak egy pendrive menne, megpakolva zenékkel, néha egy két konzerv programajánlóval. A régebbi 23:00-ás elköszönés sokkal jobb volt.
Tavasszal debrecenin is rendesen megnyesegették a műsorokat, ott is webrádió üzemmód van 19:00-tól, vasárnap pedig már 17:00-tól, de legalább itt a zenébe nem nyúltak bele, és az EURO TOP 40 is megmaradt, igaz, április 1. óta az is műsorvezető nélkül megy. Nyíregyházival mi a helyzet?
 #189234  Szerző: Tomi76

Várhatóan jönni fog valami reform a Best FM-nél is. Kizárt, hogy ezen ne változtatnának. A kérdés, hogy milyen formában, mik a tervek? Zeneileg szerintem egyre jobb, de ez a "korai", 19:00 utáni csak zene olyan egyszerű webrádió hatást kelt. Az rendben van, hogy a legtöbb rádió éjszaka ezt csinálja, ezt meg is értem, sőt jogos. De az este hét órás elköszönés nekem túl korai. Persze nem azt mondom, hogy sokat kell beszélni, nyílván nem, hiszen zenei rádióról beszélünk, és beszélgetős műsorok vannak bőven máshol. De akik este hét után hallgatják, kocsiban ülnek, dolgoznak stb. szerintem kicsit élvezetesebbnek tarthatnák ha egy élő ember szólal meg időnként, mint az, hogy mintha csak egy pendrive menne, megpakolva zenékkel, néha egy két konzerv programajánlóval. A régebbi 23:00-ás elköszönés sokkal jobb volt. A nyereményjátékot jó dolognak tartom, olyan mintha valami elindult volna. Remélhetőleg ez is javulni fog mint ahogy a Rádió 1 és a Retro is javult.
 #189128  Szerző: Garfield

https://www.bestfmbudapest.hu/nyerj-bes ... kcsomagot/
Végre csináltak egy nyereményjátékot! Igaz, hogy csak Best FM-es bögrét meg ilyen hülye nyakbaakasztót lehet nyerni, de hát a semminél (meg a Petőfi Dörmögő Dömötör előfizetésénél) jobb. A zenében egyelőre nem látok változást, de remélem, hogy kitalálnak majd valamit, hiszen a Retro most már 100%-osan lefedi zeneileg. Ha újdonságokat nem is, de a 2010-es évek zenéit berakhatnák.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 78