RADIOSITE Fórum

• Best FM

#190907  Szerző: nermalcat

Debrecen és Nyíregyháza vajon új nevet kap? Furcsa lenne, ha ugyanazon a néven egy országos hálózat és két helyi rádió is futna.
 #190906  Szerző: potyi

Áprilistól hálózat.

Budapest 99.5
Székesfehérvár 101.8
Szolnok 102.4
Zalaegerszeg 88.9
Eger 100.7

Ez az első kör.
 #190840  Szerző: noartist

Béci09 írta: 2021.03.26. 12:37 ELÉG!
Értem én, hogy nincs suli és unatkoztok, de ne itt éljétek már ki magatokat, erre van a facebook!! Végleges tiltást az összes gatilacinak és egyéb trollnak, és érdemes lenne szigorítani a regisztrációnál is, mert a fórum lassan a gyakorikerdesek.hu szintjére kerül!
Folyamatosan megy a végleges tiltás a profiljaira. A regisztrációs folyamat módosítására sajnos nincs jogkörünk.
 #190839  Szerző: Béci09

ELÉG!
Értem én, hogy nincs suli és unatkoztok, de ne itt éljétek már ki magatokat, erre van a facebook!! Végleges tiltást az összes gatilacinak és egyéb trollnak, és érdemes lenne szigorítani a regisztrációnál is, mert a fórum lassan a gyakorikerdesek.hu szintjére kerül!
 #190822  Szerző: potyi

Kéne felvételeket készíteni az utókornak, bármikor bármi történhet. Már úgy minden rádióról, mindig. :)
 #190821  Szerző: Béci09

adam1400 írta: 2021.03.10. 12:23 Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd: A Best Radio Kft. által üzemeltetett BEST FM állandó
megnevezésű, körzeti vételkörzetű, kereskedelmi jellegű
(Budapest 99,5 MHz) médiaszolgáltatáson 2021. február 8-án
sugárzott „BEST FM délután” című műsorfolyamot kifogásoló
bejelentés [az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c)
pont érvényesülésének vizsgálata]
"A Médiatanács nem indít közigazgatási hatósági eljárást a Médiaszolgáltatóval szemben."
Forrás: https://nmhh.hu/dokumentum/219050/webJKV20210310.pdf

Egyébként nem tartom süllyedő hajónak én sem, sőt zeneileg sokkal jobb, mint a vidéki "legjobb zenés" Best-ek. Nem is értem, miért nem emelik át az egész playlist-et a többire. Így legalább kettővel kevesebb embert kéne fizetni (a fehérvári és egerszegi adásnak nem tudom, van-e zenei szerkesztője).
 #190456  Szerző: Glenn

adam1400 írta: 2021.03.10. 12:23 Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd
Süllyedő hajó? :shock:
A legjobb zenei rádió a fővárosban, főleg reggel. Isten ments, hogy valaki belenyúljon. :yes:
 #190449  Szerző: adam1400

Szegény süllyedő hajóra is jár a rúd: A Best Radio Kft. által üzemeltetett BEST FM állandó
megnevezésű, körzeti vételkörzetű, kereskedelmi jellegű
(Budapest 99,5 MHz) médiaszolgáltatáson 2021. február 8-án
sugárzott „BEST FM délután” című műsorfolyamot kifogásoló
bejelentés [az Mttv. 9. § (5) bekezdés és a 10. § (1) bekezdés c)
pont érvényesülésének vizsgálata]
 #190119  Szerző: noartist

robert11 írta: 2021.02.06. 23:20 A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.

Szerintem csak a kedvedért csinálják.
 #190102  Szerző: robert11

A számcímbemondást felvette valaki? Kíváncsi lennék milyen mert én akár hányszor hallgattam, nem tudtam elkapni.
Nem mondom ki a manus nevét nehogy letiltsanak úgy is mindneki tudja de kíváncsi lennék ő van e a besten is.
Már másoktól is hallottam hogy megszólalt akkor hallgattam egy darabig de soha se tudtam elcsípni akkor pont nem volt ilyen.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 78