Én azt mondom, itt a jó alkalom, hogy dance rádió legyen. Klubzenékkel 1990-től napjainkig. 

Tomi76 írta: ↑2020.11.26. 11:33 ...de ez a "korai", 19:00 utáni csak zene olyan egyszerű webrádió hatást kelt. Az rendben van, hogy a legtöbb rádió éjszaka ezt csinálja, ezt meg is értem, sőt jogos. De az este hét órás elköszönés nekem túl korai. Persze nem azt mondom, hogy sokat kell beszélni, nyílván nem, hiszen zenei rádióról beszélünk, és beszélgetős műsorok vannak bőven máshol. De akik este hét után hallgatják, kocsiban ülnek, dolgoznak stb. szerintem kicsit élvezetesebbnek tarthatnák ha egy élő ember szólal meg időnként, mint az, hogy mintha csak egy pendrive menne, megpakolva zenékkel, néha egy két konzerv programajánlóval. A régebbi 23:00-ás elköszönés sokkal jobb volt.Tavasszal debrecenin is rendesen megnyesegették a műsorokat, ott is webrádió üzemmód van 19:00-tól, vasárnap pedig már 17:00-tól, de legalább itt a zenébe nem nyúltak bele, és az EURO TOP 40 is megmaradt, igaz, április 1. óta az is műsorvezető nélkül megy. Nyíregyházival mi a helyzet?
Tomi76 írta: ↑2020.08.23. 22:39 Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.