RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#51025  Szerző: Mauro

Jó zavar karika. Nézd meg pl FILMBOX HD-n hogy milyen élénk és nagy a karika. De nem csak engem zavar amúgy hanem rengeteg embert. Jó jogilag nem tiltották be a DB de este 10 utáni vetítés egy gyerekeknek szóló műsornál gyakorlatilag ugyan az.
 #51023  Szerző: Mauro

Tudom hogy nincs karika azért tetszene. Mert ott PL angoloknál SKY csak filmet előtt figyelmeztet. Németeknél meg PL PRO 7 ugyan így csinálja.
De igen PL Dragon Ball-t. Gyerekorom kedvencét. Mi volt bajuk vele máig nem árulták el. Csak szeretetről és barátságról tanultak gyerekek. Érdekes hogy minden más országba mehetett Észak és Latin Amerika, Európa közel és kelet stb. Szülőket se zavarta ha gyerek azt nézte. Mostani rajzfilmektől ki akadnak. Így másik előny ha az ORTT-nek nem tetszik egy sorozat az is mehet nyugodtan és cenzúrázni se kell mert pl RTL e miatt is büntetek most. De volt róla vita hogy Sport 1-nek, Spektrumnak híradót kéne adnia. Sőt HBO-nak is kódolatlan hétvégeken.
 #51017  Szerző: Zsolt

Mauro írta: Nem csak a karika zavar. Legyen olyan karika mint németeknél vagy angoloknál és az nem zavarna egyáltalán. Hanem minek híradó PL Spektrumra. Meg ártatlan meséket betilt az ORTT. Miért ugyan abba korhatár besorolásba tartozik egy videó klip mint a Mónika Show? Nem az bajom hogy multik állnak mögöttük hanem sok szar amit adnak Józsi barát, Gyözike, stb.
Dehogynem, ne próbálj meg nekem hazudni; nincs karika se a németeknél, se az angoloknál. A Spektrumon nincs híradó, az ORTT pedig semmilyen ártatlan rajzfilmet nem tiltott be.
A Mónika Show-t és a Joshi Bharat-ot pedig lehet kritizálni, de a Viacom koncessziós díja kapcsán szóbahozni mezei demagógia.
Tehát summázva, magadat próbálhatod becsapni, engem nem. :chinese:
Nem költöznék sehova (papíron se) Főleg nem a tótokhoz. Ha Ferrarit veszek akkor alapítok egy cégek Cook szigeteken vagy Liechtensteinbe vagy esetleg Floridába de Nevedárol hallottam jókat.
De még Németországba is jó céget alapítani. De végül is bárhol EU-ba mert mindenhol csak jobban járnék. De ezt majd eldöntöm hogy hol ha ott tartok.
Szövegértés fejlesztésére kiváló munkafüzeteket lehet kapni, már egészen olcsón. Ajánlanék beszerezni egyet gyakorlás céljából.
 #51003  Szerző: Mauro

Zsolt írta:
Mauro írta: Mert baromira zavaró karika. PL Spektrumon. Emeljék meg két országos szar koncessziós díját. Ők úgy se tehetik meg hogy elmennek. Vagy ha igen akkor búcsút inthetnek országos földi sugárzásnak.
Ha jól tudom most 5 milliárdot. fizetnek. Közbe KB tízszer annyi a bevételük. Így nem fognak csődbe menni. Amúgy angoloknál a BBC nincs kitéve a nagypolitika széljárásának mivel ott nem kevés TV díjat fizetnek az angolok. Csak ezt itt nem kéne bevezetni. Mert sok embernek még 1000 FT is sok lenne. Így marad a két országos szar koncessziós díjának emelése.
Ezt nem képzeled, hogy ez így működik édesem, hogy a te szimpátiád alapján csak a TV2 és az RTL fizessen?
Nagyon rossz hírem van, az összes TV adó mögött ugyanolyan nagy és gonosz multik állnak mint az RTL, vagy a Pro7Sat1.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a hozzászólásoddal nem csinálsz mást, mint megpróbálsz valami erőltetett magyarázatot adni, hogy miért jó, ha nem itt vannak bejegyezve ezek a csatornák. Pedig legyünk őszinték. Neked kizárólag az a legfontosabb, hogy az a kibaszott, retkes sárga kör a kép alján ne legyen ott.

UI: Gondolom te is olyan gazdag lennél, aki csak azért is Szlovákiában jegyezteti be a Ferrari-ját, mert ott 500 Ft-al kevesebb rá az adó.
Nem csak a karika zavar. Legyen olyan karika mint németeknél vagy angoloknál és az nem zavarna egyáltalán. Hanem minek híradó PL Spektrumra. Meg ártatlan meséket betilt az ORTT. Miért ugyan abba korhatár besorolásba tartozik egy videó klip mint a Mónika Show? Nem az bajom hogy multik állnak mögöttük hanem sok szar amit adnak Józsi barát, Gyözike, stb. Nem költöznék sehova (papíron se) Főleg nem a tótokhoz. Ha Ferrarit veszek akkor alapítok egy cégek Cook szigeteken vagy Liechtensteinbe vagy esetleg Floridába de Nevedárol hallottam jókat.
De még Németországba is jó céget alapítani. De végül is bárhol EU-ba mert mindenhol csak jobban járnék. De ezt majd eldöntöm hogy hol ha ott tartok.
 #50997  Szerző: Zsolt

Mauro írta: Mert baromira zavaró karika. PL Spektrumon. Emeljék meg két országos szar koncessziós díját. Ők úgy se tehetik meg hogy elmennek. Vagy ha igen akkor búcsút inthetnek országos földi sugárzásnak.
Ha jól tudom most 5 milliárdot. fizetnek. Közbe KB tízszer annyi a bevételük. Így nem fognak csődbe menni. Amúgy angoloknál a BBC nincs kitéve a nagypolitika széljárásának mivel ott nem kevés TV díjat fizetnek az angolok. Csak ezt itt nem kéne bevezetni. Mert sok embernek még 1000 FT is sok lenne. Így marad a két országos szar koncessziós díjának emelése.
Ezt nem képzeled, hogy ez így működik édesem, hogy a te szimpátiád alapján csak a TV2 és az RTL fizessen?
Nagyon rossz hírem van, az összes TV adó mögött ugyanolyan nagy és gonosz multik állnak mint az RTL, vagy a Pro7Sat1.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a hozzászólásoddal nem csinálsz mást, mint megpróbálsz valami erőltetett magyarázatot adni, hogy miért jó, ha nem itt vannak bejegyezve ezek a csatornák. Pedig legyünk őszinték. Neked kizárólag az a legfontosabb, hogy az a kibaszott, retkes sárga kör a kép alján ne legyen ott.

UI: Gondolom te is olyan gazdag lennél, aki csak azért is Szlovákiában jegyezteti be a Ferrari-ját, mert ott 500 Ft-al kevesebb rá az adó.
 #50980  Szerző: Mauro

Persze sok nekik mi. Tudod ki hiszi el.
 #50976  Szerző: Mauro

Zsolt írta: Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy lehet itten örülni, hogy a magyar nyelvű TV-k folyamatosan iratják át magukat külföldre, ezáltal nem kevés koncessziós díjtól mentesítve az ORTT-t.
(Bár a faszom tudja, hogy ez nektek miért okoz örömet. Eltűnik a karika... És? Akkor mi van?)
Csak az a baj, hogy a médiatörvény szerint pontosan ezekből a koncessziós díjakból támogat bizonyos közszolgálati tartalmakat, tart fent kisköz rádiókat és elsősorban ebből él az MTV, a Duna és az MR. Na már most, az én feltételezésem szerint minél kevesebb tiszta pénzhez jutnak ezek az intézmények, annál jobban leszenk kitéve a nagypolitika széljárásának. Legyen a hatalmon Fidesz, MSZP... akárki, itt nem pártpolitikáról van szó (akárhogyan szeretnétek), hanem mezei logikáról.

Mert baromira zavaró karika. PL Spektrumon. Emeljék meg két országos szar koncessziós díját. Ők úgy se tehetik meg hogy elmennek. Vagy ha igen akkor búcsút inthetnek országos földi sugárzásnak.
 #50975  Szerző: Mauro

Hát biztos nem magas adók. Meg az elavult törvények. Pár éve még Spektrum, Sport 1 Viasat 3 csatikon is Híradót akart adatni az ORTT.
Nyilván nem ezek az okai.
;)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 106