asr27 írta:akkor ezek szerint már nem 42net-et használnak?aú. ez adásproci
Megyek megeszem nyersen a krémet!
asr27 írta:akkor ezek szerint már nem 42net-et használnak?aú. ez adásproci
whoisthere írta:Szerintem az emberek többségének mindegy mi szól, léneg, hogy dallamos zaj legyen.bingóóóóóó!...
Sakál írta:Én sem vagyok vérprofi, de ismereteim alapján a következő a helyzet: Azt írták, hogy a Balatonon felejtős. Igaz, hogy nem csak itt, de az nem igaz, hogy teljesen, azaz bárhol. És azért, mert nem lehet ott (vagy pl. Heves megyében) akkora potenciális hallgatói tábora, ami elég ahhoz, hogy vonzó legyen a hirdetők számára. Amit leírtál, hogy lenne ilyen rádió, olyan rádió, és mindenki választhatna, akkor ehhez az összesnek országosnak kellene lennie. Az meg nem lehet, mert két országos frekicsomag van, amiből az egyik igaz, hogy jelenleg kihasználatlan, de ez egyrészt más téma, másrészt akkor is csak egy ilyen van. Országos rétegrádió pedig - szintén amiatt, hogy nem lenne elég potenciális hallgatói tábora - szintén nem lenne nyerő ötlet. Igaz, hogy az egész országban több ember él, mint az ország egy adott területén, de egy országos rádió költségei is nagyobbak. Szóval rétegrádiót leginkább Budapesten lehet csinálni, maximum egy-két nagyobb városban, de már az utóbbiban sem vagyok biztos. Budapest agglomerációjában kb. 3 millió ember, valószínűleg köztük vannak annyian, ami elég egy rétegrádióhoz. Persze, egy rádiónak a hallgatókért kéne lennie, de Magyarországon vagyunk. Remélem értesz. Bár ez lenne az egyetlen probléma az országban, hogy milyen körülmények között lehet rádiózni. Remélem nagyjából megválaszoltam, és érthetően válaszoltam meg a kérdésedet.
LuciFerko írta:samsung írta:LuciFerko írta: a réteg rádió sajna felejtős.