RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#9598  Szerző: Zsolt

Pasa írta:Lesz-e valaki, aki szilveszter éjfélkor rögzíti a Pont/Rise váltást (ha akkor lesz)?
Igen, én tervezem felvételét. Meg is tudom oldani.
 #9596  Szerző: Pasa

Igen, ilyet én is csináltam (12 óra egyfolytában), de ahhoz most kábelezni kéne, nincs kedvem. :oops:
 #9592  Szerző: mg

én úgy csináltam ilyeneket, hogy videó hangbemenetébe tunert bekötöttem, tunert bekapcsolva otthagytam, videón programozott felvételt beállítottam, négy óra felvételt vígan megcsinálta :)
ízlés szerint dvd felvevővel is végezhető, gondolom
 #9588  Szerző: Pasa

Lesz-e valaki, aki szilveszter éjfélkor rögzíti a Pont/Rise váltást (ha akkor lesz)?
 #8910  Szerző: egon

A Pont Fm-et már az interneten nem lehet hallgatni helyette egy új internetes rock rádió szól.
www.rockvan.hu cimmel.
 #8763  Szerző: live

Letesz a rockról a Pont FM 88.1?

Várhatóan stílust és struktúrát vált a főleg rockzenére koncentráló Pont FM 88.1 és az Abszolút Rádió 97.3. – mindezt azt követően, hogy a két rádió új tulajdonoshoz került, csakúgy mint a Rádió Infórum portfoliójába tartozó Hírextra.hu.

Nincs másfél éve, hogy a Pont FM 88.1-et és az Abszolút Rádió 97.3-at üzemeltető Rádió Infórum orosz befektetőktől magyar tulajdonba került, most újabb tulajdonosváltásról érkezett a hír.

A két rádiót és a Hírextra.hu hírportált és lapcsaládot működtető Pont Médiacsoportot december 17-én eladták. Az új tulajdonos a tihanyi Rise Fm-et is működtető üzleti kör, a vételárról a szerződő felek nem nyilatkoznak. Az adásvétel csak a két rádiót érinti, a korábbi tulajdonos, Rónai Egon az internetes divíziót megtartotta.

A Pont Médiacsoport igazgatója, majd tulajdonosa Rónai Egon volt, aki 2004-ben vette át az akkor még Budapest Rádió néven működő rádió vezetését, majd 2007 augusztusában Kovács Istvánnal lett tulajdonosa az Abszolút Rádió 97.3-nak és a Hírextrának.

A médiacsoport sajtóközleménye szerint a főleg rockzenét és sportot sugárzó Pont FM 88.1 és a fekete zenére specializált Abszolút Rádió 97.3 valószínűleg stílust és struktúrát vált, amit a vevő által vezetett Rise FM 15 – 29 éveseket célzó iránya prognosztizál.

(Forrás: Kreatív Online)
 #8758  Szerző: Attis

http://www.hirextra.hu/pontfm/cikk.php?id=33761
Évvégén Pont vége
2008. december 19. (péntek) (PontFM 88.1)

Megszűnik az ország egyetlen rockrádiója. Megszűnik az egyetlen sportrádió is. Megszűnik tehát a Pont FM 88.1.
Élt egy hónap híján 2 évet. Sokat élt ez alatt a rövid idő alatt.

Lejátszott úgy 170 000 rockfelvételt, rendezett 50 koncertet, támogatott ugyanennyit.

Több mint 8000 alkalommal hangzottak el sporthírek. Több mint 1500 alkalommal tudósított a helyszínről. Ott volt Pekingben és támogatta a budapesti öttusa vb-t.

Az elején még kevesen hallgatták, úgy 40 ezren. Most, ősszel már 120 ezren. Ez a budapesti piacon sok, de úgy tűnik, nem elég.

Köszönjük mindazoknak, akik hallgatták, szerették, támogatták, segítették a Pont FM 88.1 működését, munkáját. Nem rajtuk és talán nem is rajtunk, rádiósokon múlt, hogy nincs tovább.

2008. december 31-én szól utoljára a Pont FM 88.1, a rock és sport rádiója. Talán egyszer folytathatjuk. Talán...

Rónai Egon
 #8751  Szerző: SebestyénA

djlacee írta:Dabason szoktak rockot tolni, nem?
Csak a kivánságműsorban Kárpátiát, mást nem.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55