RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#21776  Szerző: nyikolaj

Az Ortt nyilvántartását milyen progival lehet megnézni?
 #21775  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:A legutóbbi elbírálás mikor volt?Kinek volt a legtöbb esélye?
Most a 106.5-re gondolt Vidámsrác. Annak van a legtöbb esélye aki a legtöbbet ígéri. Tudod, azt vitte el az Advertum, a többi ismert... Majd ha lesz kedve Vidámsrácnak (legyen) belinkeli a sorrendet. Most is ezekre lehet majd számítani mind a két (ha a 106.5-öt is kiírják) pályázat esetében, plusz-minusz egy-két cégecske.
 #21770  Szerző: nyikolaj

A legutóbbi elbírálás mikor volt?Kinek volt a legtöbb esélye?
 #21755  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Fridély ha jol tudom miskolci,és ő nagyon jol tudja milyen rossz a helyzet a helyi rádios piacon.(szerintem nem tenne semmi rosszat aminek nem örülnénk) :roll:
lehet, hogy tudja, de hol érdekli már
Obladioblada írta:Aki ismeri Fridélyt, az tudja miről van szó. Leraboljuk, eladjuk, leszarjuk. Ez lesz a forgatókönyv, ha ők viszik el. Kutyából nem lesz szalonna.
ennyi... mondjuk szerencsére legutóbbi elbíráláskor az utolsó helyen végeztek, ami ad némi bizakodásra okot az új pályázatok esetében.
 #21754  Szerző: VidámSrác

Szepi írta:Kellene Miskolcra még egy vallási rádió mint egy falat kenyér.
én buddha rádiót akarok :shock: :shock:
 #21750  Szerző: nyikolaj

Mi az,hogy mi változott 2005 óta?! :x Hogy mi?Az,hogy még szaraabb helyzet van Miskolcon.Most komolyan,ez a Szalai erdőben él?Őt meg mit érdekli,hogy X.Y mit csinál a frekivel.(eladja vagy nem adja)Ha el is adná akkor mi van.Legális.Egyébként is, az a fontos,hogy Miskolcon legyen valamelyik frekin valamilyen rádio!Sőt az is szemétség volt,hogy a 106.5 mellett nem indulhatott el a 101.6.(mert állitolag 4 rádio van Miskolcon.)ÉS? :x Csak azt is megkéne nézni,hogy ezekből egy se helyi,meg fostalicska mind.Szalai,meg az Ortt ilyenkor meg ne okoskodjon,mert ha akartak volna ők is pályáztathattak volna Miskolcra rádiot,de ők ugye szartak rá.Erről ennyit!
 #21748  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Ez a határozat régi(elévült)Azóta ujra érvénybe lépett mint tudjuk a 101.6.
Ja, addig próbálkozik, amíg be nem jön, és most a Gold megszűnésével lett esély. A véleményem alant olvasható.
 #21747  Szerző: nyikolaj

Ez a határozat régi(elévült)Azóta ujra érvénybe lépett mint tudjuk a 101.6.
 #21746  Szerző: Obladioblada

http://www.whoiswho-verlag.ch/ungarn/st ... 08096&pg=3

És még valami. Nem ma kezdte a csávó. :D

http://ortt.hu/hatarozatok.php?h_id=1885

2015/2005 (X. 04.) sz. ORTT határozat

Miskolc 101,6 MHz pályáztatása tárgyában

A Testület megbízza az Irodát Fridély László tájékoztatásával arról, hogy tekintettel arra, hogy Miskolcon 4 rádiós műsorszolgáltató működik, illetve egy talált frekvencia, a Miskolc 106,5 MHz pályáztatása is folyamatban van, a Miskolc 101,6 MHz frekvenciát nem kívánja megpályáztatni.

ezzel kapcsolatban kérdezte Szalai Annamária, hogy az óta mi változott, és hívta fel a figyelmet, hogy a kérvényező, már nem először akar frekvenciákkal kereskedni, nyert már többször és azokat is eladta, akkor meg minek...
Szalai Annamária írta:Na most én szeretném megkérdezni, hogy mi változott a 2005 óta? Ugyanerre a frekvenciára ugyanez az ember igényt jelentett be. Akkor az iroda bölcsen levezette, akkori bölcsességével, hogy nem indokolt és meg is írtuk a delikvensenek, hogy ez nem indokolt, mert olyan a médiapiac. Most mi változott, hogy hirtelenjében a médiapiacot fel kell virágoztatni Miskolcon? Tehát én azt szeretném, hogy ezt a miskolci kérdést ezt, ennek a függvényében próbálja meg átgondolni esetleg az iroda és tájékoztasson bennünket, hogy 2005 szeptembere óta mi változott érdemben, hogy miért indokolja, hogy megpezsdítsük? És azt hozzátenném, hogy többször fölvetődött az a probléma, hogy az ORTT hát hogy viszonyuljon a frekvencia brókerekhez, mert hogy ugye találkoztunk már ilyen ügyekkel, frekvencia brókerkedéssel nem egy esetben és az ominózus igénylő, aki itt megfogalmazódik az már több frekvencia esetében feltűnt, majd eltűnt. Tehát levezethető több frekvencia, rádiós frekvencia, amit megpályázott, rendben megnyert, majd eladott. Én három ilyenről tudok csak, ami de ez egy ilyen délelőtti gyors keresés volt, lehet, hogy több is van, csak azt szeretném tényleg megkérdezni, hogy azt kérném az Ágneséktől, hogy próbálják meg nekem a 806/2005-ös előterjesztésben leírtakhoz képest mi változott 2009 májusára, hogy akkor nem volt indokolt, most meg indokolt.
 #21745  Szerző: nyikolaj

live írta: Miskolcon (kábelen) asszem Sky rádió volt a neve, ott kezdte a Rádió1-es Cooky is.
Sky Music Rádio volt.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 222