RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#23521  Szerző: centerweb

Azért a 103 lefedettsége kisebb mint a 96.3-é. Mondjuk lehet hogy ez az ő hibájuk, régen talán nagyobb volt.
 #23520  Szerző: molnarb

Obladioblada írta:
molnarb írta:Mekkorát szól ez amúgy Miskolcon? Mármint mettől-meddig szól ez? Akkora mint, az elődé? (Gaga asszem)
Non-Stop/Té, nem Gaga, és kb ugyanúgy hallatszódik, de nagyon nem szól. :)
Hogyhogy mármint a minősége kaki vagy a lefedettsége? Mégis mekkora? Mert a pesti azért egész korrekt, bár nyilván nem vehető egy lapra. :)
 #23519  Szerző: Obladioblada

molnarb írta:Mekkorát szól ez amúgy Miskolcon? Mármint mettől-meddig szól ez? Akkora mint, az elődé? (Gaga asszem)
Non-Stop/Té, nem Gaga, és kb ugyanúgy hallatszódik, de nagyon nem szól. :)
 #23515  Szerző: molnarb

Mekkorát szól ez amúgy Miskolcon? Mármint mettől-meddig szól ez? Akkora mint, az elődé? (Gaga asszem)
 #22948  Szerző: Pasa

Szabi írta:Adásban (Bp-en) legalább promozták?
Folyamatosan. Minden régi szignál után ott van, hogy "ringrádió". Ennyi! :x
 #22945  Szerző: zenefalo

Zoey írta:
fofla írta:Az is gáz, hogy megszűnt a netes adásuk. Pedig kivi lettem volna rá, mit csinálnak.
Na ez mondjuk tényleg gáz! Ez szerintem nem kerül plusz pénzbe, akkor miért szedték le? Biztos azt akarták, hogy aki szeretné hallgatni, hallgassa a rádiókészüléken keresztül és hozzon magasabb hallgatottsági arányt nekik...
Ez nem valószínű,mert kb. 3 hete nem működik a stream, a médialejátszóra kiírták a weboldalon,hogy javítás alatt :hehe: Amúgy a Digitv rádiói között vehető,azt hiszem.
 #22942  Szerző: MrG

Zoey írta:Na ez mondjuk tényleg gáz! Ez szerintem nem kerül plusz pénzbe, akkor miért szedték le? Biztos azt akarták, hogy aki szeretné hallgatni, hallgassa a rádiókészüléken keresztül és hozzon magasabb hallgatottsági arányt nekik...
Ez butaság, a hallgatottsági méréseket telefonos körbekérdezéssel és naplós módszerrel mérik (kezedbe nyomnak egy naplót, hogy jegyezd fel, mikor-mit hallgattál), ennek semmi köze ahhoz, hogy FM- vagy netrádiót hallgatsz. A stream-ért pedig plusz jogdíjat kell fizetni.

Én azt furcsállom, hogy a sztarfm.hu-n egy mukkot nem írnak arról, hogy ők az ofisöl rádiója a Formula1-nek. Adásban (Bp-en) legalább promozták?
 #22940  Szerző: LuciFerko

holnap streameljem?
 #22936  Szerző: Zoey

fofla írta:Az is gáz, hogy megszűnt a netes adásuk. Pedig kivi lettem volna rá, mit csinálnak.
Na ez mondjuk tényleg gáz! Ez szerintem nem kerül plusz pénzbe, akkor miért szedték le? Biztos azt akarták, hogy aki szeretné hallgatni, hallgassa a rádiókészüléken keresztül és hozzon magasabb hallgatottsági arányt nekik...
 #22908  Szerző: fofla

Az is gáz, hogy megszűnt a netes adásuk. Pedig kivi lettem volna rá, mit csinálnak.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 65