RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#34959  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Valami nagy gáz lehet, mert analógon is digitálison is eltűntek/akadnak a csatornák, beltéri fekete-fehérben adja az EPG-t ... Rákérdeztem, és a város másik felén sincs jópár analóg csatorna...
Máshol? mlaszlo?
A központi fejállomáson van valami probléma, ezért az egész országban akadozik a digitális szolgáltatás kb. fél 7 óta és részlegesen az analóg szolgáltatás is.
 #34958  Szerző: djlacee

Helyre is jött
 #34955  Szerző: djlacee

Valami nagy gáz lehet, mert analógon is digitálison is eltűntek/akadnak a csatornák, beltéri fekete-fehérben adja az EPG-t ... Rákérdeztem, és a város másik felén sincs jópár analóg csatorna...
Máshol? mlaszlo?
 #34612  Szerző: Mauro

donder írta:
Mauro írta:
djlacee írta:Azért pár csatorna így is hiányzik, Digisport, TV6, OzoneNetwork, Life Network, Filmbox, Movies24, Nat Geo Music, MTV csatornák ...
Meg még egy pár HD csatit. És ezeket is MCM TOP, STC,Trace TV,Motors, AB Moteurs, Viasat History,ID Investigation Discovery, Most ennyi jut eszembe.
Meg egy két kereskedelmi rádiót a digitális rádió kínálatba. PL:Roxy, Rise, Juventus.
Mindezeket nézed is majd?
Igen. Miért? Vannak rajtuk jó műsorok.
 #34572  Szerző: donder

Mauro írta:
djlacee írta:Azért pár csatorna így is hiányzik, Digisport, TV6, OzoneNetwork, Life Network, Filmbox, Movies24, Nat Geo Music, MTV csatornák ...
Meg még egy pár HD csatit. És ezeket is MCM TOP, STC,Trace TV,Motors, AB Moteurs, Viasat History,ID Investigation Discovery, Most ennyi jut eszembe.
Meg egy két kereskedelmi rádiót a digitális rádió kínálatba. PL:Roxy, Rise, Juventus.
Mindezeket nézed is majd?
 #34492  Szerző: Mauro

#34483  Szerző: mlaszlo

Tv6-ra szerintem semmi esély, főleg azok után hogy más szolgáltatók is kezdik kivenni a kínálatból. A DigiSport szintén esélytelen és úgy tűnik, hogy nemcsak a UPC nem tudott megállapodni, hanem a Hello HD-n kívül senki más sem, még kisebb szolgáltatók sem.
A Movies 24-t egy ismerősnél láttam egy rövid ideig, lehet hogy az éppen műsoron lévő film volt gyenge, de borzalmas minőségű volt.
A többire talán, remélhetőleg digitálison is lesz bővítés év elején.
 #34482  Szerző: djlacee

Azért pár csatorna így is hiányzik, Digisport, TV6, OzoneNetwork, Life Network, Filmbox, Movies24, Nat Geo Music, MTV csatornák ...
 #34476  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Akkor erre kiváncsi leszek, lehet optikán jön majd.
Egyébként a PR-nél a legkisebb analóg alapcsomagba kerül a csatorna, a T-nél nem tudom.
Ha a Sport1-et és a Sport2-őt optikán kapja a PR, akkor szerintem a Sport M-et is azon fogják kapni.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 103