RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#122647  Szerző: csabyke

mihalylovics írta:
adminisztrator írta:az imént írtam, h szerintem nem lesz fm/am frekibővítés, a szerintemet meg úgy kell érteni, h azt csiripelték a madaraim, de hát akkor higgyetek azt, amit akartok, köszönöm a figyelmet.
Igazad lett (és bíztam benne, hogy csak ennyi lesz belőle :D )
http://mindig-tv.blog.hu/2013/10/14/dan ... indig_tv-n
Ilyen velemenyeket sosem tudtam megerteni :)))

- Ha nem tetszik attekerunk
- az pedig, hogy milyen meg alltalunk NEM hallgatott adok foghatoak, mindegynek kellene lennie
 #122511  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Emlitsd meg a cseheket is
Oda nem tudok linket. :blush:
 #122510  Szerző: djlacee

Emlitsd meg a cseheket is
 #122508  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:
djlacee írta:Ideje, meg a Nemzetisegi jojjon
Vagy a Class FM, és akkor minden országos felkerül.
Csak megemlíteném, hogy északi szomszédainknál mik vannak bent a közszolgálati muxban
Kép
 #122507  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Ideje, meg a Nemzetisegi jojjon
Vagy a Class FM, és akkor minden országos felkerül.
 #122501  Szerző: djlacee

Ideje, meg a Nemzetisegi jojjon
 #122500  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:az imént írtam, h szerintem nem lesz fm/am frekibővítés, a szerintemet meg úgy kell érteni, h azt csiripelték a madaraim, de hát akkor higgyetek azt, amit akartok, köszönöm a figyelmet.
Igazad lett (és bíztam benne, hogy csak ennyi lesz belőle :D )
http://mindig-tv.blog.hu/2013/10/14/dan ... indig_tv-n
 #121977  Szerző: markfelt

az imént írtam, h szerintem nem lesz fm/am frekibővítés, a szerintemet meg úgy kell érteni, h azt csiripelték a madaraim, de hát akkor higgyetek azt, amit akartok, köszönöm a figyelmet.
 #121974  Szerző: frekivadasz

asimov írta:Szabadi-Sóstó (valójában itt van az adó):
A környékbeli légkábeles telefonvonalakba, annakidején százával iktattuk a zavarszűrőket és még így sem volt teljesen zavarmentes a telefonvonal.
Siófok:
Az árnyékolatlan számítógéphangszórókba simán beleszólt az adás, ha kézzel ráközelítettünk az aktív hangszóró dobozára.
Nálam az RH adóvevőt nem zavarta az adás, de valahogy mégsem hiányzik nekem ez az időszak.
Szolnok Tiszaligetből van ilyen élményem, az akkor onnan sugárzó MKR-rel kellett megküzdeni, de a hiba természetesen nálunk volt: egy nem megfelelően bekötött mikrofonkábel okozta a problémát.
Bocsánat az OFFért.
 #121972  Szerző: noartist

Lehet ennek a rádiónak országos lefedettsége.
Csak ne lakott területeken!
Sok idősebb ismerősöm szerint,akik szeretik az ilyesmit (idősek főként)is nagyon gyenge,inkább a NótaTV.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 81