klm írta:Maradjunk annyiban, hogy egyiknek sem 3M+áfa az ára (mindkettő olcsóbb), és a café nem fog áttérni. Tökéletesen megfelel nekünk a jó kis Omnia 3-as. Lassan 10 éves lesz, félig vak már a kijelzője, de legalább elég jól be van állítva...Ez igaz, a café hangzása elég jól be van állítva. Kifejezetten akkor hallható, hogy mennyire eltaláltátok, mikor élőben megy a szolfézs pl.
Mipi írta:Összehasonlítottam a két rádió hangázását. Pont a The Beloved - Sweet Harmony ment a NEO-n. Ezt a számot a sláger is sokszor játszotta. És mikor halgattam olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám. Jó dolog volt lecserélték az adásprocesszort. Két hete mikor délután jöttünk haza és az ezeröcsi -t hallgattuk a kocsiban. Karotta beszédéből semmit se értettünk annyira halk és érthetetlen volt az egész.Még nem cserélték le az adásprocesszort. Változatlanul ugyanaz a proci van a láncban nov. 18. óta, és Karottáék is ugyanabban az ideiglenes stúdióban ülnek, mint egy hónappal ezelőtt. A végleges technika a végleges stúdióba épül be, ennek kb. 3-4 hét múlva indul a tesztüzeme.
csirkebogár írta:Maradjunk annyiban, hogy egyiknek sem 3M+áfa az ára (mindkettő olcsóbb), és a café nem fog áttérni. Tökéletesen megfelel nekünk a jó kis Omnia 3-as. Lassan 10 éves lesz, félig vak már a kijelzője, de legalább elég jól be van állítva...kabos7 írta:Processzor témában gondolom pont van már. Én gombócra egészítem ki!"Akik kíváncsiak az OMNIA és az ORBAN hangzásvilága közötti különbségre, az a CLASS és a NEO hangzásának összehasonlításával megteheti."
http://www.nautilus.hu/news.php?id=47
Már volt szerencsém hallani és jó irányba alakult.
Jó ez a cikk, de igazMondjuk a Class mostani hangzásánál minden jobban szól...
Inkább hasonlítsátok a Jazzy és a Neo hangzását össze ha a valódi Omnia-Orban különbségre vagytok kiváncsiak. Úgy igazságos, ha mindkettőt szakemberek állították be.
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miután megvette a Neo a zsír új Omnia 5-öst 3milla+ÁFA-ért ki és mi győzte meg őket (nagyon helyesen) az Orbanról, hogy aztán 3milla+ÁFAért vettek egy Orbant is. Van itt pénz kérem. Miben fogadunk, hogy hamarosan a Café is áttér Orbanra?
kabos7 írta:Processzor témában gondolom pont van már. Én gombócra egészítem ki!"Akik kíváncsiak az OMNIA és az ORBAN hangzásvilága közötti különbségre, az a CLASS és a NEO hangzásának összehasonlításával megteheti."
http://www.nautilus.hu/news.php?id=47
Már volt szerencsém hallani és jó irányba alakult.
egon2 írta:Csirkebogár:Bochkor és Boros: gázusítsuk el a bicikliseket
Hogy érted,hogy a bicikliseket akarják kinyírni?
A Bochkorék ilyet mondhattak a Sláger Rádióban?
Mit mondtak pontosan a biciklistákkal kapcsolatban?
Bár ritkán hallgattam Bumerángot.
Úgy tudom a Neon is Bumeráng néven lesz műsoruk.