RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#35411  Szerző: Richmonde

Én óvatosabb lennék mielőtt összehasonlításra bíztatnám az olvasóimat. Ha az Omnia xarul van a Classnál beállítva, lehet összehasonlítani, lófaxt sem ér az egész. Ez kimerítheti a hitelrontás fogalmát. De nem az én dolgom, csak szerintem ez nem korrekt. Nem vitás, hogy jó cucc az Orban, de legelább annyira sokan szeretik az Omniát is, ami hasonlóan professzionális processzor. A legtöbb pedig jó beállítás dolga.
 #35394  Szerző: Ghee

klm írta:Maradjunk annyiban, hogy egyiknek sem 3M+áfa az ára (mindkettő olcsóbb), és a café nem fog áttérni. Tökéletesen megfelel nekünk a jó kis Omnia 3-as. Lassan 10 éves lesz, félig vak már a kijelzője, de legalább elég jól be van állítva... :)
Ez igaz, a café hangzása elég jól be van állítva. Kifejezetten akkor hallható, hogy mennyire eltaláltátok, mikor élőben megy a szolfézs pl. :chinese:
 #35387  Szerző: LuciFerko

akkor jól be lett lőve az orban :)
 #35385  Szerző: klm

Mipi írta:Összehasonlítottam a két rádió hangázását. Pont a The Beloved - Sweet Harmony ment a NEO-n. Ezt a számot a sláger is sokszor játszotta. És mikor halgattam olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám. Jó dolog volt lecserélték az adásprocesszort. Két hete mikor délután jöttünk haza és az ezeröcsi -t hallgattuk a kocsiban. Karotta beszédéből semmit se értettünk annyira halk és érthetetlen volt az egész.
Még nem cserélték le az adásprocesszort. Változatlanul ugyanaz a proci van a láncban nov. 18. óta, és Karottáék is ugyanabban az ideiglenes stúdióban ülnek, mint egy hónappal ezelőtt. A végleges technika a végleges stúdióba épül be, ennek kb. 3-4 hét múlva indul a tesztüzeme.
 #35384  Szerző: klm

csirkebogár írta:
kabos7 írta:Processzor témában gondolom pont van már. Én gombócra egészítem ki! :)

http://www.nautilus.hu/news.php?id=47

Már volt szerencsém hallani és jó irányba alakult.
"Akik kíváncsiak az OMNIA és az ORBAN hangzásvilága közötti különbségre, az a CLASS és a NEO hangzásának összehasonlításával megteheti."
Jó ez a cikk, de igaz :) Mondjuk a Class mostani hangzásánál minden jobban szól...

Inkább hasonlítsátok a Jazzy és a Neo hangzását össze ha a valódi Omnia-Orban különbségre vagytok kiváncsiak. Úgy igazságos, ha mindkettőt szakemberek állították be.

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miután megvette a Neo a zsír új Omnia 5-öst 3milla+ÁFA-ért ki és mi győzte meg őket (nagyon helyesen) az Orbanról, hogy aztán 3milla+ÁFAért vettek egy Orbant is. Van itt pénz kérem. Miben fogadunk, hogy hamarosan a Café is áttér Orbanra? :)
Maradjunk annyiban, hogy egyiknek sem 3M+áfa az ára (mindkettő olcsóbb), és a café nem fog áttérni. Tökéletesen megfelel nekünk a jó kis Omnia 3-as. Lassan 10 éves lesz, félig vak már a kijelzője, de legalább elég jól be van állítva... :)
 #35383  Szerző: Mipi

Összehasonlítottam a két rádió hangázását. Pont a The Beloved - Sweet Harmony ment a NEO-n. Ezt a számot a sláger is sokszor játszotta. És mikor halgattam olyan érzésem volt mintha a slágert hallgatnám. Jó dolog volt lecserélték az adásprocesszort. Két hete mikor délután jöttünk haza és az ezeröcsi -t hallgattuk a kocsiban. Karotta beszédéből semmit se értettünk annyira halk és érthetetlen volt az egész.
 #35379  Szerző: csirkebogár

kabos7 írta:Processzor témában gondolom pont van már. Én gombócra egészítem ki! :)

"Akik kíváncsiak az OMNIA és az ORBAN hangzásvilága közötti különbségre, az a CLASS és a NEO hangzásának összehasonlításával megteheti."
Jó ez a cikk, de igaz :) Mondjuk a Class mostani hangzásánál minden jobban szól...

Inkább hasonlítsátok a Jazzy és a Neo hangzását össze ha a valódi Omnia-Orban különbségre vagytok kiváncsiak. Úgy igazságos, ha mindkettőt szakemberek állították be.

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miután megvette a Neo a zsír új Omnia 5-öst 3milla+ÁFA-ért ki és mi győzte meg őket (nagyon helyesen) az Orbanról, hogy aztán 3milla+ÁFAért vettek egy Orbant is. Van itt pénz kérem. Miben fogadunk, hogy hamarosan a Café is áttér Orbanra? :)
 #35377  Szerző: kabos7

Processzor témában gondolom pont van már. Én gombócra egészítem ki! :)

#35376  Szerző: csirkebogár

egon2 írta:Csirkebogár:
Hogy érted,hogy a bicikliseket akarják kinyírni?
A Bochkorék ilyet mondhattak a Sláger Rádióban?
Mit mondtak pontosan a biciklistákkal kapcsolatban?
Bár ritkán hallgattam Bumerángot.
Úgy tudom a Neon is Bumeráng néven lesz műsoruk.
Bochkor és Boros: gázusítsuk el a bicikliseket
http://index.hu/kultur/media/slager0921/

Bochkor: Irtsuk már ki a kínaiakat
http://index.hu/kultur/media/bumerang5240/

Természetesen mindezt médiafelügyeleti (ortt) és rendőrségi következmények nélkül, mert nekik lehet, mert csak vicceltek, mert nem gondolták komolyan... Kiváncsi vagyok ha én egyszerű emberként kiállnék az utcára és ezt ordibálnám, én is megúsznám-e...
A Tilos Rádiónak meg az engedélyét is el akarták venni(igen helyesen), mert azok meg a keresztényeket akarták kinyírni...

Az a baj, hogy ez a három tahó a Slágernél mindent megtehetett következmények nélkül, mert hozták a hallgatottságot és a bevételt, ezért félek attól, hogy ugyanezt fogják csinálni büntetlenül a Neo-nál is, mert itt is mindent megtehetnek majd.
  • 1
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 584