RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#35375  Szerző: csirkebogár

rsite írta:
csirkebogár írta:Az Orbanban nem hinni kell! Hanem jól beállítani. És meghallgatni a
különbséget a Class Fm okádék hangzása és a Neo mostani hangzása között.

A Class FM-nek pont Omnia One "one" :)
http://href.hu/x/axck
Ja úgy is szól. De tudna ez jobban is szólni, csak nem default beállítással kellene járatni... Pl induláskor jól szólt a Class, igaz a dinamika csontra fel volt tekerve, azóta sikeresen elrontották a beállítást.

Omniahoz írtó nagy türelem és hangtechnikai hozzáértés kell, hogy jól szóljon, ehhez kell szakember aki nem olcsón beállítja, persze lehet rá kapni presetet sok pénzért. Van az azért jól szóló Omnia: Jazzy, Klasszik, csak a legtöbb helyen egy idő után megúnják a szenvedést vele és szól, ahogy szól... Az Orban ebből a szempontból egyszerűbb, az defaultban is szépen szól, de ha jól be van állítva, akkor csodákra képes. Még az olyan régi típusok is, mint ami a Neo-nál van.
 #35374  Szerző: rsite1

csirkebogár írta:Az Orbanban nem hinni kell! Hanem jól beállítani. És meghallgatni a
különbséget a Class Fm okádék hangzása és a Neo mostani hangzása között.

A Class FM-nek pont Omnia One "one" :)
http://href.hu/x/axck
 #35372  Szerző: egon2

Csirkebogár:
Hogy érted,hogy a bicikliseket akarják kinyírni?
A Bochkorék ilyet mondhattak a Sláger Rádióban?
Mit mondtak pontosan a biciklistákkal kapcsolatban?
Bár ritkán hallgattam Bumerángot.
Úgy tudom a Neon is Bumeráng néven lesz műsoruk.
 #35371  Szerző: csirkebogár

klm írta:Ja igen, még egy dolog: van már a projektben olyan ember, aki
kifejezetten Orban-hívő, és a jövőben ő a felelős a stúdiótechnikai
dolgokért.
Az Orbanban nem hinni kell! Hanem jól beállítani. És meghallgatni a
különbséget a Class Fm okádék hangzása és a Neo mostani hangzása között. Ez nem hit kérdése, hanem hallásé. Még szakembernek sem kell lenni, hanem rátenni valaki fülére a fülhallgatót, az is megmondja, melyik szól jobban. Az elején azért volt kaki a hangzásotok, mert szerencsétlen ősrégi 2200-as Orban (bocsánat, hogy elírtam a típuszámot) nem volt jól beállítva (illetve a pofázós Petőfire volt belőve), most meg már be van. Még az én apukám, aki aztán nem ért a témához és nem is nagyon érdekli is azt mondja, hogy a Neo tisztábban, szól, jobban kiadja a hangokat. Én úgy tudtam, hogy zsír új az Orban 8500 amit most vettetek, ha fals az info, akkor bocs. Bár kérdés, hogy ki ad el kvázi vadiúj szériájú adásprocit...
 #35369  Szerző: klm

Ghee írta:
csirkebogár írta:
Ghee írta:Ez van most nekik, megörökölték a Slágertől, ezt cserélik majd (?) le Omniára...
Nem, nem, most egy Orban 2300-s van náluk, amit az AHtól kaptak kölcsön és amely régebben a Petőfi alatt volt. Ez amit most vettek zsír új, nemrég érkezett meg az országba, de úgy néz ki már csak az új stúdióval egyetemben lesz beüzemelve.

Gondolod a jenkik majd csak úgy puszira odaadják az új rádiónak a sajátjukat? Főleg annak akik miatt elvesztették a frekijüket :)
Csak klm (Kelemen Zoltán, aki a technikai kialakításért felelős a NeoFM-nél) írta régebben itt, hogy Omnia One-t várnak... én csak erre emlékeztem.
Jaj, jaj, jaj, nem, nem, nem. Hihetetlen, amiket összeírtok, már ne haragudjatok. Soha nem írtam, hogy Omnia One-t várunk. Csak Omniát írtam, de One-ról szó sem volt, azt már valaki más "vízionálta hozzá", és ennek nyomán kezdett el itt terjedni. Amikor pedig ez a terjedés átvitte az ingerküszöbömet, akkor világosan megírtam, hogy Omnia 5ex-ről van szó - ami időközben meg is érkezett az országba. De most tényleg úgy néz ki, hogy mégsem az lesz bekötve, hanem egy Orban 8500-as. Csakhogy én nem tudok róla, hogy az új lenne... Ami meg most megy az ideiglenes stúdióban, az nem 2300-as, hanem 2200-as, ha jól emlékszem. De az a lényeg, hogy mindenki tud mindent! :)

Ja igen, még egy dolog: van már a projektben olyan ember, aki kifejezetten Orban-hívő, és a jövőben ő a felelős a stúdiótechnikai dolgokért. Az én szerepem, most, hogy állnak már a falak, és nagyjából a befejezéséhez közeledik az erősáramú szerelés, innen kezdve sokkal kisebb lesz. Amit nem is bánok, mert ott van nekem a jó kis café. ;)
További kellemes kombinálást! :)
 #35363  Szerző: donder

donb írta:
donder írta:Csak tisztáznám, amíg nem lesznek félreértések:
Mélyen tisztelt Donb, nem én vagyok!

Egyetlen Nick-nevem (itt): donder
Bocs a hozzászólásért, de ezt tisztáznom kellett, ugyanis a két Nick-név picit hasonlít... ;)
off

Hello :). Aki félre akarja érteni, az félre is fogja :). b=Balázs. Ennyi :) Kellemes ünnepeket!

on
Én is Balázs vagyok, csak én Balázs Donát... :D
 #35362  Szerző: csirkebogár

donb írta:Egy kis érdekesség:

http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=25468
Ez a cikk egy nagyon jó cikk, jól jelképezi ennek a két féreg patkánynak az "emberi oldalát" és hogy miért nem szabadna őket mikrofon közelben engedni. Idióta a Neo vezetősége, hogy ezeket alkalmazza.

Azonban ha már mindenképpen lesznek a Neo-n (az 100%,hogy azokban az időpontokban én bojkottálom a Neo hallgatását) nagyon remélem, hogy van annyira intelligens a Neo vezetősége, hogy nem enged meg nekik mindent, mint az előző rádió, és ha ismét a bicikliseket akarják kinyírni, vagy gyalázzák a hazát, akkor elhajtja őket a büdös pé-be.
 #35361  Szerző: donb

donder írta:Csak tisztáznám, amíg nem lesznek félreértések:
Mélyen tisztelt Donb, nem én vagyok!

Egyetlen Nick-nevem (itt): donder
Bocs a hozzászólásért, de ezt tisztáznom kellett, ugyanis a két Nick-név picit hasonlít... ;)
off

Hello :). Aki félre akarja érteni, az félre is fogja :). b=Balázs. Ennyi :) Kellemes ünnepeket!

on
 #35359  Szerző: donder

SzD írta:Szerintem biztos, ami biztos, az IP címedet talán nem kellene világgá kürtölni.
(Mellesleg szerintem senki nem kever össze). :)
Csak tisztáztam...
 #35357  Szerző: SzD

Szerintem biztos, ami biztos, az IP címedet talán nem kellene világgá kürtölni.
(Mellesleg szerintem senki nem kever össze). :)
  • 1
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 584