RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#11504  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta: Én nem emlékszem rá, hogy lett volna veled gond, de ha mondod... :)
Akikkel komolyabb problémák voltak, ők már szerencsére elhagyták a fedélzetet.
Olyan még nem volt, hogy törölni kellett volna amit írtam, de így visszaolvasva néha tudok ám finom szólva sületlenségeket írni, amiknek nincs sok értelme :)
Én így hirtelenjében nem tudok olyat mondani, aki nem szokott. :)
 #11503  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Én nem emlékszem rá, hogy lett volna veled gond, de ha mondod... :)
Olyan még nem volt, hogy törölni kellett volna amit írtam, de így visszaolvasva néha tudok ám finom szólva sületlenségeket írni, amiknek nincs sok értelme :)
 #11500  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta: Az lenne a legjobb része. Nem kéne néznem, hogy ki ír olyan faszságot, amit törölni kell. :)
Akkor inkább én csöndben is maradok, mert néha én is tudok szépeket írni :D
Én nem emlékszem rá, hogy lett volna veled gond, de ha mondod... :)
 #11499  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Az lenne a legjobb része. Nem kéne néznem, hogy ki ír olyan faszságot, amit törölni kell. :)
Akkor inkább én csöndben is maradok, mert néha én is tudok szépeket írni :D
 #11498  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:Én annak örülnék a legjobban, ha elmenne minden szolgáltatás a vízen, áramon keresztül és mindenki nomád életet élne... :)
Talán valaki véletlenül elkezdene művelődni is, elővenni mondjuk egy-két könyvet, beszélgetne személyesen a családjával, barátaival stb... :)
jogos..

amúgy itt ~15:34-kor jött vissza a net.
 #11497  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta:Én annak örülnék a legjobban, ha elmenne minden szolgáltatás a vízen, áramon keresztül és mindenki nomád életet élne... :)
Talán valaki véletlenül elkezdene művelődni is, elővenni mondjuk egy-két könyvet, beszélgetne személyesen a családjával, barátaival stb... :)
Igazad van, de akkor nem lenne radiosite fórum se ;)
Az lenne a legjobb része. Nem kéne néznem, hogy ki ír olyan faszságot, amit törölni kell. :)
 #11496  Szerző: mlaszlo

Igazad van, de akkor nem lenne radiosite fórum se ;)
 #11493  Szerző: MrG

Én annak örülnék a legjobban, ha elmenne minden szolgáltatás a vízen, áramon keresztül és mindenki nomád életet élne... :)
 #11492  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Sok helyen délután kezdett el megszakadni, azóta off.
Csodálkoztam is miért vannak ilyen kevesen a radiosite-on. :)
Akkor úgy látszik még délelőtt szerencsém volt :)
Mondjuk még szerencse, hogy hétvégén jött ez a leállás, mert hétköznap valószínűleg nagyobb problémát okozott volna.
  • 1
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 541