ceve írta:hát szerintem nem...Risefan írta:2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverékDeejay
ceve írta:hát szerintem nem...Risefan írta:2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverékDeejay
Risefan írta:2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverékDeejay
ceve írta:Szándékosnak tűnik, miként a Rise, Face és Dejaj rádiók is egy viszonylag állandó, magas BPM-mel dolgoztak.Király Viktor: Solo is feldolgozásban ment előbb.
mlaszlo írta:Ha megnézzük a tavalyi hallgatottsági adatokat, akkor az R1-nek mindig több hallgatója volt, mint a Rise-nak vagy a Face-nek, ebből látszik azért hogy kevesebben vannak azok, akik az állandó gyors számokat igénylik, kell néhány szám után egy-egy lassabb is napközben, aztán estefelé már el lehet hagyni őket.Szerintem majd a januári R1 vs. márciusi Music FM adatokból lehet bármit is mondani erről (kíváncsi leszek rá, nemcsak ezért).
ceve írta:Ha megnézzük a tavalyi hallgatottsági adatokat, akkor az R1-nek mindig több hallgatója volt, mint a Rise-nak vagy a Face-nek, ebből látszik azért hogy kevesebben vannak azok, akik az állandó gyors számokat igénylik, kell néhány szám után egy-egy lassabb is napközben, aztán estefelé már el lehet hagyni őket.mlaszlo írta:Nekem egy kicsit hiányzik egy-egy lassabb szám is, ez így kicsit sok, az R1-en ugye ügyelnek rá, hogy 3-4-5 szám után jön mindig egy kicsit lassabb is pl. Adele.Szándékosnak tűnik, miként a Rise, Face és Dejaj rádiók is egy viszonylag állandó, magas BPM-mel dolgoztak. Nekem jobban tetszik így.