RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93159  Szerző: Risefan

ceve írta:
Risefan írta:2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverék
Deejay
hát szerintem nem...
 #93158  Szerző: ceve

Risefan írta:2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverék
Deejay
 #93156  Szerző: jimmer

Bella Gabriella volt délelőtt hírekben :)

tegnap este még a hírek alatt hangos volt a gumizene, ma már jó.

Itt Kiskunfélegyházán a vétel a Juvihoz képest változatlan.
 #93153  Szerző: Risefan

2 napja hallgatom ezt a Rádiot de ez semmikép nem hasonlít a Rise fm-re inkább Roxy-Rádio 1 keverék...
 #93151  Szerző: ceve

ceve írta:Szándékosnak tűnik, miként a Rise, Face és Dejaj rádiók is egy viszonylag állandó, magas BPM-mel dolgoztak.
Király Viktor: Solo is feldolgozásban ment előbb.
 #93150  Szerző: viktorio

az éjszakai műsorvezető alatt kicsit hangos volt a gumizene, nem értettem miről brekeg.
a reggeli műsorral meg az a bajom, hogy túl keveset beszélnek...
 #93149  Szerző: ceve

mlaszlo írta:Ha megnézzük a tavalyi hallgatottsági adatokat, akkor az R1-nek mindig több hallgatója volt, mint a Rise-nak vagy a Face-nek, ebből látszik azért hogy kevesebben vannak azok, akik az állandó gyors számokat igénylik, kell néhány szám után egy-egy lassabb is napközben, aztán estefelé már el lehet hagyni őket.
Szerintem majd a januári R1 vs. márciusi Music FM adatokból lehet bármit is mondani erről (kíváncsi leszek rá, nemcsak ezért).

A Rise és a Face eléggé rétegzenei rádió volt.
 #93148  Szerző: Glenn

Nem kábeles, jön városszerte. És mivel megoszlik így a teljesítmény, valamivel gyengébb lehet a 89,5-ön a szokásosnál (mint ahogy a távolabb lakók észlelik is).
 #93147  Szerző: csonkamate

oké bocsánat hogy ezt irtam lehet véletlenül szol a 88.6on
persze lehet kábeles be terjedésel szolhat a 88.6on
 #93145  Szerző: mlaszlo

ceve írta:
mlaszlo írta:Nekem egy kicsit hiányzik egy-egy lassabb szám is, ez így kicsit sok, az R1-en ugye ügyelnek rá, hogy 3-4-5 szám után jön mindig egy kicsit lassabb is pl. Adele.
Szándékosnak tűnik, miként a Rise, Face és Dejaj rádiók is egy viszonylag állandó, magas BPM-mel dolgoztak. Nekem jobban tetszik így. :)
Ha megnézzük a tavalyi hallgatottsági adatokat, akkor az R1-nek mindig több hallgatója volt, mint a Rise-nak vagy a Face-nek, ebből látszik azért hogy kevesebben vannak azok, akik az állandó gyors számokat igénylik, kell néhány szám után egy-egy lassabb is napközben, aztán estefelé már el lehet hagyni őket.
  • 1
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 565