RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#35257  Szerző: lali87

Azért ez egy elég belterjes oldal rádió szempontjából, itt sokkal nyitottabbak az újdonságra.....ezért én ez a felmérést nem nevezném feltétlen obiektívnek.
 #35256  Szerző: SzD

Különben nem értem, miért hiszik, hiszitek sokan, hogy olyan kicsi lenne a hallgatottsága. Mire alapozzátok ezt? Arra, hogy Ti azt hiszitek? Netán arra, hogy neten kevesen hallgatják? Ott van pl. az Aktív Rádió, vagy a Rádió Szombathely, azokat is kevesen hallgatják neten, mégis elég durván piacvezetőek. Vagy mégis mire?
Amire lehetne alapozni, az pl. a főoldalon a szavazás.
587 szavazat után jelenleg:
Neo FM - 25.7%
Class FM - 24%
Helyi vagy regionális rádió - 20.1%
Juventus - 11.9%
MR2-Petőfi - 6%
Rádió 1 - 5.5%
Nem hallgatok rádiót - 3.6%
Egyéb országos rádió - 3.2%

Tudom, más ez, mint mondjuk egy telefonos mérés, de azért mégis...
 #35255  Szerző: lali87

SzD írta:Ha ugyanolyanok akarnának lenni zenék tekintetében, mint az előd, akkor már alapból úgy indultak volna.
Ma délután egy órát volt módomban hallgatni hát hanem lett volna a mindentudó útmutató + az a Betti nevű műsorvezető......tiszta Sláger rádió volt egy hangyányi Danubius beütéssel :-D Nagyon jó az irány.... :yes:

"2009.12.02. 14:49:09
Bocs, de sajnos a Petőfin meg a Cafén sincs szó változatosságról, ugyanazt a 300-500 dalt váltogatják. Attól még hogy jobb a zene mint a Slágeren volt, 1 hét alatt ugyanúgy meg lehet unni. A Neo most még jobban variál, de félek, hogy jön az első hallgatói felmérés kielemzése, aztán ők is megmaradnak a párszázas merítésnél."

Ezt valaki máshol írta egy cikk kommentjébe de szerintem valahol itt van az igazság......meg lassan jön a dellázás ideje a hitelezők és az ORTT felé valahonnan elő kell kaparni a zséét :D ahhoz pedig hallgatottság kell....

Friss!!!!

Boros Lajos
igen, Andi, de legalább tudom, hogy ha te érted, akkor mindenki. Szóval: szerződésünk nincs, de szóbeli megállapodásunk szerint január 18-tól a BUmeráng indul a Neo FM-en!

dOMIKA
Szia.
Volt egy kérdésem a Bumeráng névvel kapcsolatban.
Ti letilthatjátok-e a Slágert a Bumeráng név használatárol mivel nektek is van részetek a név kitalálásában.
Köszi.
Boros Lajos
75% volt, de most már 100% , és egyáltalán nincs kiről letiltani

Akkor valszeg jan18-tól Bumeráng a Neo rádióban
..ez itt a reggeli show Neo rádííííóóó
 #35161  Szerző: SzD

Ha ugyanolyanok akarnának lenni zenék tekintetében, mint az előd, akkor már alapból úgy indultak volna.
 #35160  Szerző: lali87

SzD írta:Persze, ahogy Te azt elképzeled... :gülü:
Már mióta mondják folyamatosan, hogy kíváncsiak arra, hogy mit hallanának a hallgatók... :yes:
Az a baj, ha nem tetszik a műsor hamar elkapcsolok...most megpróbálom szondázni a műsort.... " A hamarosan igazi Slágerek a Neo-n" szöveget eddig nem vettem észre :D
 #35159  Szerző: djlacee

Én sok diumdisum zenét, néhány rnb és underground zenével megfűszerezve, naponta jelentkező slágerlistát, Bumerángot :)
 #35157  Szerző: SzD

Persze, ahogy Te azt elképzeled... :gülü:
Már mióta mondják folyamatosan, hogy kíváncsiak arra, hogy mit hallanának a hallgatók... :yes:
 #35155  Szerző: lali87

Én ma is hallgattam és megörültem..azt hittem félre hallottam azt most délután megint......belátták, hogy elkúrták. "Várjuk a Neo rádió címére azt, hogy mit szeretnének hallgatni Budapest......... Hamarosan igazi Slágerek a Neo-n." :-) Ez nem egyszerűen gáz hanem ku...agáz :punch: Ezek is csak mocskos kapitalisták :-) pénzért mindent....

Műsorstruktúra januártól....
Hétköznap:6:00-10:00 Bumeráng*
Vasárnap este Lali király*
És persze minden idők legnagyobb Slágerei
Neo a legjobb neked

*Nem 100% Boros Lajos írta a fórumon, a Bumeráng brand-ről még nem állapodtak meg a Slágerrel és még a Neo-val sincs szerződés....
 #35122  Szerző: Promenád

árpi írta:Hát igen :D

azt nem mondtam h az is van

Ugye-ugye? :D
 #35120  Szerző: Vendég

Hát igen :D

azt nem mondtam h az is van
  • 1
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516