RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93112  Szerző: PooLee

Mi a baj a "Hello"-val? Majd csak szeptemberben lesz 2 éves... az még friss, ropogós dalnak számít a Rádió1-es logika szerint. Márpedig az ő hallgatótáborukat szolgálják ki. Az, hogy azóta már megjelent két kislemez is, kit érdekel? Ez bevált, tetszik, ez a biztos, a Big in Japan véletlenül nem jönne be csak 10-ből 9 embernek, és akkor menne a reklamáció. Túl nagy a kockázat. Zenei felmérésre meg bizonyára senki nem akar költeni.
 #93111  Szerző: RadiosJani

ceve írta:
PooLee írta:Ami viszont elnézhetetlen és óriási szégyen: nem megy a honlap, az emberek ilyen-olyan fórumokon, Facebookon, stb. bukkanhatnak rá a linkre. Szééééééégyen!!! Nem is csoda, hogy a nap túlnyomó részében 100 hallgatójuk sem volt. Meg is érdemlik, ha ennyire bénák. Ami pedig még tetézi: éjszaka elérhető volt ugye egy ideig, és láthattuk, hogy egy informatika iránt érdeklődő általános iskolás kissrác is majdhogynem jobbat tud.
Összességében ami az éterben szól, egész jó, csak így tovább. Ha nem lett volna ekkora az arc előre, akkor most elnézhetőbbek lennének azok a hibák, amik jelentkeztek.
Jó, valamivel több idejük volt összeállni, de hasonlítsuk össze a két országos 2009-es indulásával:

- honlap náluk sem volt hetekig (?), itt legalább FB van, sőt már jóval az indulás előtt volt - márpedig a célcsoport eléréséhez ez a legfontosabb felület

- a nagyoknál - a legnagyobb nevek leszerződtetése ellenére - zenei szerkesztésben még jó darabig előfordultak alapszintű, amatőr hibák (pl. óranyitónak lassú szám), itt első perctől kezdve tökéletesen össze van rakva minden

- szignálpark is teljesen OK

A ClassFM-nek rögtön volt honlapja redesen feltöltve, a Neo pöcöslt csak hónapokig de VALAMI volt mindig.
De egy fiataloknak szóló rádiónál alapvető lenne főleg ennyi idő után...
egyébként eddig jó :)

- keverésben előfordulnak kisebb bakik, de nem akkorák, mint a Class és a Neo "csecsemőkorában"
 #93110  Szerző: Milán

PooLee írta:Nem volt arcuk visszatenni azt a szánalomhegyet... igazuk is van... :D Mindenesetre egy ilyen oldalt már reggelre belőhettek volna! No de jobb később, mint soha :D

:lol: :shock:

Kép
 #93109  Szerző: lambda

ceve írta:Lassan meglesz a mai jubileumi 100. Pitbull. :S
Ráhibáztál! :D Most pörgött le a Give Me Everything Tonight! :D És igen, Avicii ugyanazon dala (Levels) 6x ment eddig le, ha a napközbeni időszakot tekintjük! Ha éjféltől nézzük még többször .... Apropó Martin Solveig - Hello ... ezzel sem takarékoskodnak ... pff ... Ez azért hogy közhelyes legyek: gáz ....
 #93108  Szerző: PooLee

Nem volt arcuk visszatenni azt a szánalomhegyet... igazuk is van... :D Mindenesetre egy ilyen oldalt már reggelre belőhettek volna! No de jobb később, mint soha :D
 #93106  Szerző: Milán

djlacee írta:Avicii - Levels (Skrillex Remix) mennyire korrekt :party:
Ja, ma 6x-ra :D
 #93104  Szerző: djlacee

Avicii - Levels (Skrillex Remix) mennyire korrekt :party:
 #93103  Szerző: mihalylovics

BMáté írta:Nos, van szerencsém 2. órája online hallgatni....huuuu....elképesztő zeneileg nagyon jól összejött, az előbb az SHM-Antidote-tal végképp megfogtak. Tehát zeneileg nagyon jó, és az, hogy többet ismételnek egy CHR rádiónál (ahogy ti is írtátok) teljesen rendben van.
A helyzetet tekintve valóban eléggé unfair, de ezt most hagyjuk.
Technikailag szerintem semmi nem változott a Juventushoz képest, ugyanis itt a Music FM is épphogy kihallatszik a zajból (jelzem most nem tapasztaltam semmilyen terjedést). Ha már technika, az RDS adatokat le tudnátok írni? Előre is köszönöm!
Ja és még annyit, hogy zeneileg egyelőre Music FM-Rádió 1: 1-0.
Még egy kérdéssel zárnék: A Music FM esetében is lehetséges a vidéki frekvenciák hálózatba kapcsolása?
Amit én láttam: PS: "MUSIC_FM", a RT-ben az aktuális szám címe látható. Mellesleg az ismétlés aránya a magyar AC rádióknak megfelelő, tehát a CHR esetén még talán alacsonyabb is a szokottnál.

Egyébként kértem egy számot SMS-ben Cooky alatt, nem tudták lejátszani, ez jött válaszul: "Szia!Ne haragudj,hogy ma nem tudtuk lejátszani az általad kért számot,de nagyon köszönjük, hogy írtál és a MusicFm-et hallgattad! Találkozunk holnap!Üdv:Music FM". Csoda, hogy van rádió, aki figyelemmel tartja, ha nem tudja a kívánságot teljesíteni, sőt, még elnézést kérő SMS-t is ír. Szóval ilyen adó ez :D
 #93098  Szerző: BMáté

Nos, van szerencsém 2. órája online hallgatni....huuuu....elképesztő zeneileg nagyon jól összejött, az előbb az SHM-Antidote-tal végképp megfogtak. Tehát zeneileg nagyon jó, és az, hogy többet ismételnek egy CHR rádiónál (ahogy ti is írtátok) teljesen rendben van.
A helyzetet tekintve valóban eléggé unfair, de ezt most hagyjuk.
Technikailag szerintem semmi nem változott a Juventushoz képest, ugyanis itt a Music FM is épphogy kihallatszik a zajból (jelzem most nem tapasztaltam semmilyen terjedést). Ha már technika, az RDS adatokat le tudnátok írni? Előre is köszönöm!
Ja és még annyit, hogy zeneileg egyelőre Music FM-Rádió 1: 1-0.
Még egy kérdéssel zárnék: A Music FM esetében is lehetséges a vidéki frekvenciák hálózatba kapcsolása?
  • 1
  • 515
  • 516
  • 517
  • 518
  • 519
  • 565