RADIOSITE Fórum

• DAB+

#47136  Szerző: drkotasz

Jó, én pl. a két szemem közti 5 dioptria különbségből adódóan nem tudom élvezni a 3D-t, de attól még tőlem lehet :)
 #47135  Szerző: Mauro

drkotasz írta:A sztereó hangzás se hoz mindenkit lázba, adhatnának monóban is :)
de engem se hozott lázba a többcsatornás hangzás, amíg két pár hangfallal ki nem próbáltam a Magyar Rádió kísérleti surround adást :D
Gondolom vannak kivételek is akik ha látnak HD/3D adást de mégse hozza lázba őket.
 #47134  Szerző: drkotasz

A sztereó hangzás se hoz mindenkit lázba, adhatnának monóban is :)
de engem se hozott lázba a többcsatornás hangzás, amíg két pár hangfallal ki nem próbáltam a Magyar Rádió kísérleti surround adást :D
 #47133  Szerző: Mauro

drkotasz írta:
Mauro írta:De egyes jóslatok szerint 10 év múlva is lesz még működő CRT TV.
Lesz, de az ugyanaz a megoldás, mintha megtartanád az FM tuneredet és transzmitterrel küldenél neki DAB+-ról jelet :)
Igen. De nem mindenkit hoz lázba HD és 3D.
:)
 #47132  Szerző: drkotasz

Mauro írta:De egyes jóslatok szerint 10 év múlva is lesz még működő CRT TV.
Lesz, de az ugyanaz a megoldás, mintha megtartanád az FM tuneredet és transzmitterrel küldenél neki DAB+-ról jelet :)
 #47131  Szerző: drkotasz

Otthonra DAB tuner szerintem szinte felesleges is, itt a net, korlátlan választékkal.
 #47130  Szerző: Mauro

csokie írta:Először amúgy egy 5 elemes Yagit akarok FM-re (mert Pest közelébe minek nagyobbat). Aztán egy DVB-T boxot, antennával, és csak utána a DAB+ rádiót.
Na mire ezek meglesznek addigra talán eldől mi lesz a DAB+-ból. DVB-T box helyet lehet hogy jobban járnál egy MPEG-4es DVB-T tuneres TV-vel azon HD minőségbe nézheted az adás.
 #47128  Szerző: Mauro

drkotasz írta:Valahogy csak lett a '80-as években is nyugati normás rádió a Danubiushoz, aztán a '90-es években a Petőfihez, meg lecserélődtek az 5.5 MHz-et és PAL rendszert nem tudó tévék is, belenyugodtunk abba is, hogy a 2000-ben összerakott atomerőmű PC ma már egy sima webböngészéstől kifekszik, szerintem ezt a váltást is túl fogjuk élni...
De egyes jóslatok szerint 10 év múlva is lesz még működő CRT TV.
 #47127  Szerző: csokie

Először amúgy egy 5 elemes Yagit akarok FM-re (mert Pest közelébe minek nagyobbat). Aztán egy DVB-T boxot, antennával, és csak utána a DAB+ rádiót.
 #47126  Szerző: drkotasz

Valahogy csak lett a '80-as években is nyugati normás rádió a Danubiushoz, aztán a '90-es években a Petőfihez, meg lecserélődtek az 5.5 MHz-et és PAL rendszert nem tudó tévék is, belenyugodtunk abba is, hogy a 2000-ben összerakott atomerőmű PC ma már egy sima webböngészéstől kifekszik, szerintem ezt a váltást is túl fogjuk élni...
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 72