Zsolt írta: Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy lehet itten örülni, hogy a magyar nyelvű TV-k folyamatosan iratják át magukat külföldre, ezáltal nem kevés koncessziós díjtól mentesítve az ORTT-t.
(Bár a faszom tudja, hogy ez nektek miért okoz örömet. Eltűnik a karika... És? Akkor mi van?)
Csak az a baj, hogy a médiatörvény szerint pontosan ezekből a koncessziós díjakból támogat bizonyos közszolgálati tartalmakat, tart fent kisköz rádiókat és elsősorban ebből él az MTV, a Duna és az MR. Na már most, az én feltételezésem szerint minél kevesebb tiszta pénzhez jutnak ezek az intézmények, annál jobban leszenk kitéve a nagypolitika széljárásának. Legyen a hatalmon Fidesz, MSZP... akárki, itt nem pártpolitikáról van szó (akárhogyan szeretnétek), hanem mezei logikáról.
Mert baromira zavaró karika. PL Spektrumon. Emeljék meg két országos szar koncessziós díját. Ők úgy se tehetik meg hogy elmennek. Vagy ha igen akkor búcsút inthetnek országos földi sugárzásnak.
Ha jól tudom most 5 milliárdot. fizetnek. Közbe KB tízszer annyi a bevételük. Így nem fognak csődbe menni. Amúgy angoloknál a BBC nincs kitéve a nagypolitika széljárásának mivel ott nem kevés TV díjat fizetnek az angolok. Csak ezt itt nem kéne bevezetni. Mert sok embernek még 1000 FT is sok lenne. Így marad a két országos szar koncessziós díjának emelése.