Hát csak van valami oka, hogy menekülnek itthonról a hazai tévék. Mi a karika eltűnését érzékelhetjük ebből, ami azért jó, mert nem rossz... 
Pasa írta:Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy lehet itten örülni, hogy a magyar nyelvű TV-k folyamatosan iratják át magukat külföldre, ezáltal nem kevés koncessziós díjtól mentesítve az ORTT-t.Mauro írta:És? Eddig meg maszoptévé volt. Mi változik?Zsolt írta:Majd a Fidesz eltartja a köztévét, így tényleg sokkal tisztább.Úgy is Fidesz TV-t csinálnak belőle. Úgy hogy nem rossz ötlet.
(politika nélkül nem bírjátok ki???)
(Bár a faszom tudja, hogy ez nektek miért okoz örömet. Eltűnik a karika... És? Akkor mi van?)
Csak az a baj, hogy a médiatörvény szerint pontosan ezekből a koncessziós díjakból támogat bizonyos közszolgálati tartalmakat, tart fent kisköz rádiókat és elsősorban ebből él az MTV, a Duna és az MR. Na már most, az én feltételezésem szerint minél kevesebb tiszta pénzhez jutnak ezek az intézmények, annál jobban leszenk kitéve a nagypolitika széljárásának. Legyen a hatalmon Fidesz, MSZP... akárki, itt nem pártpolitikáról van szó (akárhogyan szeretnétek), hanem mezei logikáról.