RADIOSITE Fórum

• Paramount Skydance (MTV Global, Nickelodeon, Nick Jr)

#50976  Szerző: Mauro

Zsolt írta: Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy lehet itten örülni, hogy a magyar nyelvű TV-k folyamatosan iratják át magukat külföldre, ezáltal nem kevés koncessziós díjtól mentesítve az ORTT-t.
(Bár a faszom tudja, hogy ez nektek miért okoz örömet. Eltűnik a karika... És? Akkor mi van?)
Csak az a baj, hogy a médiatörvény szerint pontosan ezekből a koncessziós díjakból támogat bizonyos közszolgálati tartalmakat, tart fent kisköz rádiókat és elsősorban ebből él az MTV, a Duna és az MR. Na már most, az én feltételezésem szerint minél kevesebb tiszta pénzhez jutnak ezek az intézmények, annál jobban leszenk kitéve a nagypolitika széljárásának. Legyen a hatalmon Fidesz, MSZP... akárki, itt nem pártpolitikáról van szó (akárhogyan szeretnétek), hanem mezei logikáról.

Mert baromira zavaró karika. PL Spektrumon. Emeljék meg két országos szar koncessziós díját. Ők úgy se tehetik meg hogy elmennek. Vagy ha igen akkor búcsút inthetnek országos földi sugárzásnak.
Ha jól tudom most 5 milliárdot. fizetnek. Közbe KB tízszer annyi a bevételük. Így nem fognak csődbe menni. Amúgy angoloknál a BBC nincs kitéve a nagypolitika széljárásának mivel ott nem kevés TV díjat fizetnek az angolok. Csak ezt itt nem kéne bevezetni. Mert sok embernek még 1000 FT is sok lenne. Így marad a két országos szar koncessziós díjának emelése.
 #50975  Szerző: Mauro

Hát biztos nem magas adók. Meg az elavult törvények. Pár éve még Spektrum, Sport 1 Viasat 3 csatikon is Híradót akart adatni az ORTT.
Nyilván nem ezek az okai.
;)
 #50957  Szerző: Pasa

Hát csak van valami oka, hogy menekülnek itthonról a hazai tévék. Mi a karika eltűnését érzékelhetjük ebből, ami azért jó, mert nem rossz... 8-)
 #50915  Szerző: Zsolt

Pasa írta:
Mauro írta:
Zsolt írta:Majd a Fidesz eltartja a köztévét, így tényleg sokkal tisztább. ;)
Úgy is Fidesz TV-t csinálnak belőle. Úgy hogy nem rossz ötlet.
És? Eddig meg maszoptévé volt. Mi változik?
(politika nélkül nem bírjátok ki???)
Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy lehet itten örülni, hogy a magyar nyelvű TV-k folyamatosan iratják át magukat külföldre, ezáltal nem kevés koncessziós díjtól mentesítve az ORTT-t.
(Bár a faszom tudja, hogy ez nektek miért okoz örömet. Eltűnik a karika... És? Akkor mi van?)
Csak az a baj, hogy a médiatörvény szerint pontosan ezekből a koncessziós díjakból támogat bizonyos közszolgálati tartalmakat, tart fent kisköz rádiókat és elsősorban ebből él az MTV, a Duna és az MR. Na már most, az én feltételezésem szerint minél kevesebb tiszta pénzhez jutnak ezek az intézmények, annál jobban leszenk kitéve a nagypolitika széljárásának. Legyen a hatalmon Fidesz, MSZP... akárki, itt nem pártpolitikáról van szó (akárhogyan szeretnétek), hanem mezei logikáról.
 #50912  Szerző: Pasa

Mauro írta:
Zsolt írta:Majd a Fidesz eltartja a köztévét, így tényleg sokkal tisztább. ;)
Úgy is Fidesz TV-t csinálnak belőle. Úgy hogy nem rossz ötlet.
És? Eddig meg maszoptévé volt. Mi változik?
(politika nélkül nem bírjátok ki???)
 #50910  Szerző: Mauro

djlacee írta:Olyan még van? Meg az nem Viacom csati
Van még mind a kettő.
 #50909  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:a musicmax adult most honnan megy? Mert ortt-s jelzése van :D
Szerintem onnan ahonnan Musicmix Cseh vagy Román talán. De biztos nem innét. Nem értem miért használják az ortt-s jelzéseket. De Filmboxon is ott van az ortt-s jelzés. :(
 #50908  Szerző: djlacee

Olyan még van? Meg az nem Viacom csati
 #50907  Szerző: LuciFerko

a musicmax adult most honnan megy? Mert ortt-s jelzése van :D
 #50905  Szerző: Mauro

csokie írta:Ennyit arról hogy a Comedy elérhető lesz DVB-T-n. :(
DVB-T-n ott van egy-két IKO csati is azok is már elmenekültek az ORTT-töl.
Így nem akadály külföldön való bejegyzés.
De PL Private Spice se MO-n van bejegyezve még is ott van DVB-T-n. ;)
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 106