RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67754  Szerző: LuciFerko

úristen :S
 #67752  Szerző: jimmer

Sziasztok. Belső információból tudom, hogy azért állt meg az adás, mert késtek az arénának az áramdíjjal és áramtalanították a látványstúdiót. Tehát HA kifizetik menni fog tovább, hiszen az adó megy.
Szerintem ma vagy holnapra várható.
 #67740  Szerző: királyrák

csokie írta:Hm, de a csend sugárzása is pénzbe kerül...
Nem hiszem, hogy maradt abban a cégben bármi is köztartozáson kívül. A decemberi leállás óta meg mintha barterben ment volna a sugárzás, nem?
 #67737  Szerző: alopisz

lali87 írta:Hát ez a befejezés egy kicsit méltatlan szerintem...sokkal elegánsabb lett volna a búcsúbuli végén lehúzni a potit...

ohhha, asszem feltaláltuk a spanyolviaszt
 #67724  Szerző: csokie

Hm, de a csend sugárzása is pénzbe kerül...
 #67711  Szerző: lali87

Hát ez a befejezés egy kicsit méltatlan szerintem...sokkal elegánsabb lett volna a búcsúbuli végén lehúzni a potit...
 #67709  Szerző: csokie

Nem tudom, de most hallgatom vissza a felvételt a búcsúbuliról. Esetleg aki FM-ről rögzítette a búcsúbulit és elküldené azt nagyon megköszönném. :)
 #67708  Szerző: Technixx

csokie írta:Én pont elkaptam 4 óra előtt 5 perccel hogy elhallgatott, videót is készítettem a nagy büdös semmiről. :D Sterbi "megtisztelve" érezheti magát hogy övé volt az utolsó szám. Én lehet bekönnyeztem volna a helyében.
Ha jól emlékszem a búcsú bulin is a Discography vs. IoIo - Rapture bootleg forgott utoljára :)
 #67704  Szerző: csokie

Én pont elkaptam 4 óra előtt 5 perccel hogy elhallgatott, videót is készítettem a nagy büdös semmiről. :D Sterbi "megtisztelve" érezheti magát hogy övé volt az utolsó szám. Én lehet bekönnyeztem volna a helyében.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 333