RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#63810  Szerző: LuciFerko

mimi írta:
LuciFerko írta:akkor kérdés: egyedülálló 80 éves néni kint messze falun hogy tudja hallgatni? Az említett rokon mélyen vallásos, és neki rengeteget jelent az MKR...
Eurobird 9A, 11958 MHz V
de akkor meg nem jön a júpíszí :punch:
 #63809  Szerző: mimi

LuciFerko írta:akkor kérdés: egyedülálló 80 éves néni kint messze falun hogy tudja hallgatni? Az említett rokon mélyen vallásos, és neki rengeteget jelent az MKR...
Eurobird 9A, 11958 MHz V
 #63808  Szerző: LuciFerko

akkor kérdés: egyedülálló 80 éves néni kint messze falun hogy tudja hallgatni? Az említett rokon mélyen vallásos, és neki rengeteget jelent az MKR...
 #63807  Szerző: mimi

A Lyngsat szerint Digin sincs. Ellenben Mária Rádió azbezzeg van mindkettőn.
 #63805  Szerző: mimi

LuciFerko írta:UPC directen van MKR? Csak már hívott a 80 éves Sári néni, hogy miként tudná hallgatni. Marcali melett lakik, most megnem mondom milyen rokonom. Eddig kisrádión hallgatta.
Humax beltérin nem jön, mondjuk azon a Bartók se, pedig benne van a csatornakiosztásban.
 #63803  Szerző: LuciFerko

UPC directen van MKR? Csak már hívott a 80 éves Sári néni, hogy miként tudná hallgatni. Marcali melett lakik, most megnem mondom milyen rokonom. Eddig kisrádión hallgatta.
 #63802  Szerző: Zoli58

djlacee írta:Nálunk upc kábelen is kuss van :mellow:
Sziasztok!

A múlt héten anyámnál Upc-ről Székesfehérváron bekötöttem az MKR-t és nagyon szépen szólt (és még 16 adó, köztük hazai, osztrák, a Deutch Welle valamint az Euronews angolul).

Készítettem én is felvételt, nálam az elhallgattatás után jól kivehetően két rádió állomás szólt egy angol és egy arab, utána néztem és így is van:
egy észak-ír (ez erősebben szólt) 100kW BBC Radio Ulster Belfastból ami éjjel a BBC World relézi és a kairói Holy Quaran szintén 100kW-os.

Üdv:Zoli
 #63796  Szerző: djlacee

Nálunk upc kábelen is kuss van :mellow:
 #63767  Szerző: djlacee

Na felcsorgott az én videóm is:
http://www.youtube.com/watch?v=0_Q_5Dayg_Y
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55