RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#136483  Szerző: Kovi02

asimov írta:8-10E Ft-ért meglepően jó hangú aktív hangfalak vannak. (Genius, Logitech, pld.) Egy RCA > 3,5 "Jack" átalakítóval mehetnek is a tunerbe és van hang.
Nem mellesleg, egy plusz egység (erősítő), sok kábel és még több hibalehetőség ki van "spórolva" a rendszerből.
Kovi02 írta:Egyébként Nokia fülhallgatóval,illetve Genius gépes hangfallal próbáltam,de azzal nem ment.
Nem volt hang egyáltalán, vagy zúgott/búgott, vagy...?
Nem szólt egyáltalán.
 #136480  Szerző: asimov

8-10E Ft-ért meglepően jó hangú aktív hangfalak vannak. (Genius, Logitech, pld.) Egy RCA > 3,5 "Jack" átalakítóval mehetnek is a tunerbe és van hang.
Nem mellesleg, egy plusz egység (erősítő), sok kábel és még több hibalehetőség ki van "spórolva" a rendszerből.
Kovi02 írta:Egyébként Nokia fülhallgatóval,illetve Genius gépes hangfallal próbáltam,de azzal nem ment.
Nem volt hang egyáltalán, vagy zúgott/búgott, vagy...?
 #136473  Szerző: Csongii

Kovi02 írta:Hangot hol lehet állítani a tuneren? Vagy olyan hangfalat kell vennem hozzá?
:gülü2: :gülü2:

A Tuner, az CSAK TUNER! Kell hozzá erősítő és ahhoz hangfalak, de Joe megoldása sem rossz.
 #136472  Szerző: Kovi02

Egyébként Nokia fülhallgatóval,illetve Genius gépes hangfallal próbáltam,de azzal nem ment.
 #136464  Szerző: joe

Kovi02 írta:Hol lehet kapni Sony tunerbe hangfalat,kiegészítőket :question:
Bárhol. Sony hifi torony erősítő + hangfalak használtan 50-100e Ft-tól indul típustól, állapottól függően. Neked a legolcsóbb megoldás, ha veszel egy olcsó PC-hez (kábellel) csatlakoztatható aktív hangfalat...használtan már egy "ezresért" is találsz. Ha hű akarsz lenni a márkához pl: http://olx.hu/hirdetes/sony-aktiv-hangf ... b964b12e3a + kell a tuner és a hangfal közé egy RCA-RCA kábel: https://www.google.hu/search?q=rca+k%C3 ... d=0CCYQsAQ
Joe
 #136461  Szerző: Kovi02

Hol lehet kapni Sony tunerbe hangfalat,kiegészítőket :question:
 #136457  Szerző: Kovi02

Most eddig csak tunert vettem,hangfalat nem..
 #136456  Szerző: kukac

Kovi02 írta:Hangot hol lehet állítani a tuneren? Vagy olyan hangfalat kell vennem hozzá?
Hangot? Annyira rosszul szol?
 #136455  Szerző: Kovi02

Hangot hol lehet állítani a tuneren? Vagy olyan hangfalat kell vennem hozzá?
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 128