RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#88869  Szerző: Snake

admin írta:Megy ám az úszítás...
Primitív, szánalmas brigád!
:troll:
 #88862  Szerző: asimov

mlaszlo írta: Az általános rossz hangulat és egyéb ismert dolgok miatt azért valahol érthető, hogy a hallgatók így állnak hozzá.
Mint a Klubradio-nal: feszult helyzetben a szalka is gerendava valik.
 #88860  Szerző: mlaszlo

milan93 írta:Megy ám a trollkodás is.Meg páran okoskodnak...Szerintem bukták a siófoki frekit.
Az általános rossz hangulat és egyéb ismert dolgok miatt azért valahol érthető, hogy a hallgatók így állnak hozzá.
 #88857  Szerző: Milán

Ha eddig kibírta miért némult el?Pedig valahova jól eldughatták a cuccost ha eddig nem kapcsolták/kapcsoltatták ki.nem értem komolyan.bár nem sajnálom őket.
 #88855  Szerző: Roger

Nem szakmai hozzászólás következik:

Nincs nehéz dolguk az etetéssel: "hallottam az előbb egy ge*ijó számot, mi a címe?" ( idézet a facebook oldalukról ).
Ilyen tábor mellett nincs... :|
 #88854  Szerző: királyrák

Valószínű, hogy Orbán Viktor a Face elhallgatásába bukik bele. :troll:
 #88853  Szerző: Milán

Megy ám a trollkodás is.Meg páran okoskodnak...Szerintem bukták a siófoki frekit.
 #88852  Szerző: LuciFerko

jaja kisebb kormányellenes felkelés szerveződik :D
 #88849  Szerző: markfelt

Megy ám az úszítás...

"Kedves Face rajongók!
A Médiahatóság ma kikapcsolta a rádiót :((
Jelenleg csak a http://www.radioface.hu oldalon keresztűl neten hallható az adásunk.
Sajnos a Médiahatóság nem bírja elviselni hogy van egy olyan rádió ami fiatalos,pimasz, szókimondó... Keressük a megoldást hogy FM-n is veletek lehessünk, de félünk attól hogy a hatalom mindent elkövet azért, hogy elpusztítsa a Face-t."

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 872&type=1

Primitív, szánalmas brigád!
 #88825  Szerző: Chucky

A pénz nem gond sztem. Ha jól megfigyeltétek, kezdettől fogva csak az ugyanebbe a tulajdonosi körbe tartozó, szórakozóhelyek, étterem, taxi, stb. reklámjai mentek. Magyarul a rádió nem közvetlen hozza a pénzt, hanem közvetve. És végül is ez nem volt rossz ötlet.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 174