RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#87651  Szerző: Milán

Amúgy most is simán megy a fórum mobilon, csak lekellett szedni az OPERA MINI böngészőt. :)
 #87512  Szerző: szemilan

admin írta:
Zsolt írta:
admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?
Nekem nagyjából soha nem működött. :troll:
Remek. :)

Amikor atkoltozik az uj szerverre 100%-ig minden, akkor ujrarakom a forumot majd. Ez januar vegen, februarban varhato.
Nekem eddig működött, most nem. :(
A jelszavamat is alig akarta megjegyezni.
 #87495  Szerző: markfelt

Zsolt írta:
admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?
Remek. :)

Amikor atkoltozik az uj szerverre 100%-ig minden, akkor ujrarakom a forumot majd. Ez januar vegen, februarban varhato.
 #87492  Szerző: Zsolt

#87482  Szerző: LuciFerko

Igen jól.
 #87481  Szerző: markfelt

Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?
 #87438  Szerző: markfelt

mszilárd írta:Teccikelném, ha az új, olvasatlan hozzászólásokat egy helyre gyűjtő gomb visszakerülne a helyére. (Ami a fórum megújulásával eltűnt...de ha az nem is, akkor az az utáni... vérciki, de fogalmam sincs, mi volt a pontos nevük.)

Amúgy, mi (volt) a gáz?
Sajnos azokat nem tudjuk visszatenni, ugyanis ha hiszitek, ha nem, a fórum kapacitásigényének ez a két gomb és a keresés funkció közel 90%-át adta. Mivel 83.000 hozzászólás van és egy adatbázis a motor primitív keresőfunkciója miatt úgy tárolta a szavakat, hogy azok pontos helyét az adott - kereshető - szó kb tízszeresének megfelelő bittel adta meg, ezért ki kellett kapcsolnunk. Nagyon felhízlalta az adatforgalmat és a szerver processzorterhelését.

A leállás pedig konkrétan azért volt, mert a tárhelyszolgáltató szervere nem bírta ezt a terhelést. Más kérdés, hogy nem tartottuk kimondottan etikus lépésnek, hogy a probléma pontos diagnosztizálása előtt és javítása közben "unták meg" és kapcsolták ki a hozzáférésünket, ÁSZF-szegésre hivatkozva, de a probléma úgy néz ki, egyelőre megoldódni látszik.

Most már a fórumnak egyrészt átlagos tárhelyigénye lett, másrészt egy új szolgáltatótól megy.
 #87434  Szerző: mszilárd

Teccikelném, ha az új, olvasatlan hozzászólásokat egy helyre gyűjtő gomb visszakerülne a helyére. (Ami a fórum megújulásával eltűnt...de ha az nem is, akkor az az utáni... vérciki, de fogalmam sincs, mi volt a pontos nevük.)

Amúgy, mi (volt) a gáz?
 #87295  Szerző: markfelt

Én köszönöm a türelmeteket!
Hát, jól kics*sztek velem, így most ez van.

Mobil verziót nem tudom feltenni egyelőre, a fórum kísérleti üzemmódban van az új szerveren, a portál pedig ideiglenesen a régi helyen.

Egyikről sem mondom, hogy kőstabil és bug nélküli, de várom további észrevételeiteket!

Viszont egy biztos, az új szerver villámgyors lesz, leállások nélkül, köszönhetően SySERR kollégának :)
A fórum már erről megy, így talán érezhető.
 #87294  Szerző: asimov

admin: sok-sok koszonet a munkadert!
Ket eszrevetel:
- a fooldalon, a "forum" menupontok meg mindig a regi cimre iranyitanak at
- ha mar vegleges kezd lenni a dolog, akkor a tagoknak mehetne egy korlevel (nem mindenki FB-zik)
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 112