Amúgy most is simán megy a fórum mobilon, csak lekellett szedni az OPERA MINI böngészőt. 

admin írta:Nekem eddig működött, most nem.Zsolt írta:Remek.admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?Nekem nagyjából soha nem működött.
Amikor atkoltozik az uj szerverre 100%-ig minden, akkor ujrarakom a forumot majd. Ez januar vegen, februarban varhato.
Zsolt írta:Remek.admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?Nekem nagyjából soha nem működött.
admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?Nekem nagyjából soha nem működött.
admin írta:Jól tévedek, hogy másoknak sem működik az "automatikus bejelentkezés"?Igen jól.
mszilárd írta:Teccikelném, ha az új, olvasatlan hozzászólásokat egy helyre gyűjtő gomb visszakerülne a helyére. (Ami a fórum megújulásával eltűnt...de ha az nem is, akkor az az utáni... vérciki, de fogalmam sincs, mi volt a pontos nevük.)Sajnos azokat nem tudjuk visszatenni, ugyanis ha hiszitek, ha nem, a fórum kapacitásigényének ez a két gomb és a keresés funkció közel 90%-át adta. Mivel 83.000 hozzászólás van és egy adatbázis a motor primitív keresőfunkciója miatt úgy tárolta a szavakat, hogy azok pontos helyét az adott - kereshető - szó kb tízszeresének megfelelő bittel adta meg, ezért ki kellett kapcsolnunk. Nagyon felhízlalta az adatforgalmat és a szerver processzorterhelését.
Amúgy, mi (volt) a gáz?