RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93050  Szerző: djlacee

Mintha MINTHA
 #93049  Szerző: mlaszlo

mkabelhusk írta:Nem is tudom de valahonnan nagyon ismerős az egyik jingle :D
European Hit Radio? ;) Jól hallom, hogy Music Mix-et bemondó hang volt anno a Roxy és az Egerszeg rádióban is a szám eleji dalcímbemondó?
 #93048  Szerző: ceve

Mixműsor?
 #93047  Szerző: Milán

DRoland írta:Hazafelé jövet hallgattam kocsiban, vételkülönbséget nem vettem észre, pedig messze vagyok az adótól. Hát a zenék alapján néha-néha rá fogok kapcsolni. Balogh Tomit már a Juventusból is kedveltem, Fittit a Bumerángban hallottam (a buszsöfőr azt mondja neki Sláger Rádió :lol: ), hát ott nem volt normális :D Kíváncsi vagyok mit alkotnak majd.
A bejelentkezés nem telefonos minőségű, vajon 3G-n mehet a stúdióig a jel?
Magányvélemény: ez a Cooky szörnyű, nem rádióba való, brrr...
"rontott hús" :D
 #93046  Szerző: DRoland

Hazafelé jövet hallgattam kocsiban, vételkülönbséget nem vettem észre, pedig messze vagyok az adótól. Hát a zenék alapján néha-néha rá fogok kapcsolni. Balogh Tomit már a Juventusból is kedveltem, Fittit a Bumerángban hallottam (a buszsöfőr azt mondja neki Sláger Rádió :lol: ), hát ott nem volt normális :D Kíváncsi vagyok mit alkotnak majd.
A bejelentkezés nem telefonos minőségű, vajon 3G-n mehet a stúdióig a jel?
Magánvélemény: ez a Cooky szörnyű, nem rádióba való, brrr...
 #93042  Szerző: krisz83

Tetszik, hogy minden műsorsávnak saját "station voice"-a van. Reggel volt Kálid Artúr, délelőtt a Pikali Gerda most ha jól hallom Gáti Oszkár. Kíváncsi leszek 5-től ki lesz. :)
 #93041  Szerző: Milán

mxgiorgio írta:vajon a honlap mikor lesz megint jó ????
Chuck Norris a hibás :DDDD
  • 1
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 565