RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#93005  Szerző: Szd96

Itt Miskolcon szinte nyoma sincs a Juventus-hoz képest: http://snd.sc/z0KSkQ
 #93004  Szerző: mate1993

Nekem is fura ez a visszahívogatós kívánságműsor, de végülis ötletes. A zenei kínálattal nincs bajom. Kíváncsi leszek majd Cookyra, meg Fittire. Biatorbágyon nem vettem észre külömbséget a vétellel kapcsolatban a Juventushoz képest. Picit gyengébben jön, mint az országosok, de nálam ez Juventus esetében is így volt már egy ideje.
 #93000  Szerző: mlaszlo

Nekem ez a fajta kívánságműsor annyira nem tetszik, persze ismeretlenül nem lehet letegezni a hívott félt, de egy fiatalos rádióban ea magázódás nagyon furcsa.

Vételkörzetileg mik a tapasztalatok? Néhányan írtátok, hogy gyengébben jön, mint korábban a Juventus?
 #92999  Szerző: molnarb

Érződik még az első nap, nyilván szokni kell a technikát meg a műsorokat, de majd belerázódnak. Viszont pozitív, hogy élő a megszólalás... vagy ha nem, akkor elég rosszul vannak vágva :)
 #92998  Szerző: Szd96

IstvánB írta:Tunein alkalmazásban is benne van már.
:D
Ja, en raktam fel a 2streamet meg hajnalban :D
 #92996  Szerző: Redfox81

IstvánB írta:Tunein alkalmazásban is benne van már.
Tetszik a rádió hangzása, az mintha Juventusos maradt volna.
Viszont elég kevert, Face/Rise, Petőfi, Roxy, Rádió1, minden van :D
Szerintem kezdésnek jó ez a vegyes kínálat, így nagyobb az esély, hogy ha valaki odateker meghallja az egyik kedvencét. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de 2009-ben a Juventus-tól is valami hasonlót vártam.
 #92995  Szerző: Mipi

Kecsón hallgatom! Hangzásilag tényleg mintha a Juventus menne. Zeneileg nekem nagyon bejön! Eddig tetszik! De még kivárok azzal a kijelentésemmel hogy szuper mert még az elején vagyunk.
 #92994  Szerző: IstvánB

Tunein alkalmazásban is benne van már.
 #92993  Szerző: IstvánB

Tunein alkalmazásban is benne van már.
 #92992  Szerző: djlacee

Mehetnének kicsit frissebb zenék

Viszont a magyar zenéket díjazom :yes: meg a BED-et is
  • 1
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • 565