Igen, nagyon jó ez a freki. Én is kipróbáltam egyszer, igaz én a 31-es úton mentem, de Jászberénynél még szólt.
De számomra rejtély ez a rádió. Nem értem mi a koncepció. Adott egy jó frekvencia, de ez elmondható a nyíregyházira is például. Jónak mondható a zenei kínálat, bár sok az ismétlés de elég széles a skála már. Nagyon jó az is, hogy szakítva a rádiós "hagyományokkal" nem csinál reggeli vihogós műsort, hanem azt az idősávot is zenével tölti ki, némi megszólalással. De mindezek ellenére mégis olyan egyszerű. A korábbi műsorvezetési időt még lejjebb vették, este hét után ugyanúgy megy mint egy átlagos webrádió. Mi volt a terv amikor ezt a rádiót megálmodták? Nem azt mondom, hogy tele kell tömni riportokkal vagy ilyesmi, de kicsit több interaktivitás ráférne a Bestre. Tudom a kívánságműsor már ki lett vesézve vagy itt vagy a nyiregyi topikban, nem is feltétlenül erre gondolok, bár ez sem lenne rossz. De valahogy nekem kicsit hiányérzetem van. A rádió 1 esetében nyílvánvaló volt a terjeszkedés, hogy miért, hogy mi a cél, de itt a Best esetében nem értem. Sem a budapesti sem a többi freki esetében sem. Ahogy azt sem, hogy a debreceni miért maradt a régi arculatnál, és, hogy mi lett a győri frekivel? Mondom nem rossz ez, de mégis olyan furcsa és érthetetlen ez az egész.