RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#18970  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:3 percen belül belebotlotam egy durvább bakiba, 3 percen keresztül ment üresen a hírek loop. Ja és a kedvencem: "Dávid Ildi..Dávi.......Huszár Kata vagyok az Express hírekkel" :) Nembaj, a magyar viszonyokhoz képest még mindíg jók. Legalább látszik néha... hogy igyekeznek.
huh, ilyenek lennének a magyar viszonyok? akkor még jó, hogy igyekeznek.... az express egyébként egy iskolarádió? mert kábé ott vannak ilyenek. de legalább "igyekeznek"...
 #18964  Szerző: operator

nyikolaj írta:Na jo elmondom,de szerintem ennek az illuzionak is lőttek.Én arra gondoltam,hogy majd a 101.6 és a 101.8 zavarnák egymást.Na de sz..ok én már bele mindenbe!Ugy se lesz itt már semmi.Csak azt nem tudom,hogy ez kinek,vagy minek a műve?!Lehetne itt politizálni meg minden.....Most adtam ki a dühömet egy másik topicban egy hir hallatán!Aki Miskolc,ill környéki,az megért engem.
Egyenlőre még azt se tudjuk hogy egyáltalán ír-e ki pályázatot az ORTT a 101.6-os frekvenciára.
 #18959  Szerző: nyikolaj

Na jo elmondom,de szerintem ennek az illuzionak is lőttek.Én arra gondoltam,hogy majd a 101.6 és a 101.8 zavarnák egymást.Na de sz..ok én már bele mindenbe!Ugy se lesz itt már semmi.Csak azt nem tudom,hogy ez kinek,vagy minek a műve?!Lehetne itt politizálni meg minden.....Most adtam ki a dühömet egy másik topicban egy hir hallatán!Aki Miskolc,ill környéki,az megért engem.
 #18945  Szerző: nyikolaj

Persze ez csak elképzelés(em).Annyit segitek,hogy a mhz-et kell tanulmányozni.Ha hosszantávon marad a vételkörzetcsökkenés akkor az nem véletlen.
 #18944  Szerző: operator

nyikolaj írta:Vajon miért?Nekem volna egy tippem,de még nem mondom ki.Szerintem nektek is beugrik. 8-)
Nem ugrik be... :lol:
 #18942  Szerző: Attis

nyikolaj írta:Vajon miért?Nekem volna egy tippem,de még nem mondom ki.Szerintem nektek is beugrik. 8-)
:oops: ?
 #18941  Szerző: LuciFerko

8-)
 #18939  Szerző: nyikolaj

Vajon miért?Nekem volna egy tippem,de még nem mondom ki.Szerintem nektek is beugrik. 8-)
 #18938  Szerző: operator

Akkor csak a teljesítményből vettek vissza.
 #18929  Szerző: nyikolaj

Jelentem van 101.8,működik,mert nálam jön.De viszont borzasztoan kis teljesitménnyel.Szinte alig hallani valamit belőle.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 97