Üdv Jimmer!
Persze értem ezt, azt nehezményeztem csak, hogy 3 napot töltöttem ott (klassz a fürdőjük) és ezalatt tisztán jött az adás.
Nem tudom, hogy ez a terjedés miatt volt vagy sem, de minden esetre meghökkentő. Betudhatjuk ennek is, de ha meg van tekerve az adó az sem baj, csak ne tűnjön fel senkinek sem főleg Debrecenben.
A másik
Én kedvelem a Jazz-t és azt nem értem, hogy egy jazz rádióban miért nincs jazz zenével foglalkozó műsor!?
Végigfüleltem egy napot.
3 műsorvezetőt hallottam.
reggel Tóth Andrást
Du. valami Klaudia
Este szintén egy hölgy vezette az adást.
Átlagban óránkét kétszer esetleg háromszor 2-3 perces megszólalások + 1 átvett hírblokk az óra végén.
Ők hárman kereskedelmi szinten nem állnák meg a helyüket mert oda ez nem teljseítmény, kisközösségi szinten pedig nem értem, hogy hogyan valósul meg a közszolgálatiság. Nincs ugyanis olyan hírműsor amely bizonyos közösséget szolgálna ki.
Ezt hibának tartom de gondolom ez később javítva lesz, mert így nem jazz rádió ez a rádió, csak egy rakás zene bele van nyomva amelyekből még nem hallom ki a koncepciót.
Ezen is javítani kellene, mert a vérbeli jazz rajongóknak azonnal feltűnik, ha a műsorok készítői csak barhiból csinálják az adásokat és nem hozzáértéssel ez viszont előbb utóbb a hitelesség rovására mehet. Rádiózásban pedig úgy gondolom, hogy köztes állapotok nincsenek.
A fenti sorokat a legjobb szándékkal építő kritikának szántam!